Fredagen 4/11-söndag 6/11

04 nov, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om att ta till vara på en möjlighet som erbjuds dig. Det blir en inspirerande dag på många vis. Under lördagen väljer du att vara med en person som står dig nära, det kan vara en partner, ett barn eller en vän. Det blir en mysig och varm dag med massor av roliga stunder. Under söndagen väljer du medvetet att vara ensam. Du behöver tid för dig själv. Oftast är du social, men just nu är du inne i en period då du behöver få vara ensam.

Oxen 20/4-20/5

Den här helgen handlar till stor del om familjen. Det kan vara att du beger dig till kyrkogården och tänder ljus eller så umgås du med familjen hemma. Fredagen blir stressig eftersom det ställer höga krav på ditt minne. Under lördagen så gör du inte särskilt mycket mer än att vara social med familjen. Söndagen kantas av en konflikt av något slag. Det verkar som vissa familjemedlemmar inte kommer överrens och du hamnar klämd i mitten.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är du rätt så konfliktbenägen. Mars har gått in i en negativ position och det gör dig ganska aggressiv. Det blir en ovanlig upplevelse för din omgivning som är van vid att du nästan alltid är på bra humör. Under lördagen ska du undvika att irritera dig på småsaker. Du gör lätt en höna av en fjäder den här dagen. Under söndagen minskar påverkan kännbart och du blir mer harmonisk. En bra dag för en date eller för att strosa med vännerna på stan.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här helgen ska du undvika att äta för mycket skaldjur eller fisk. Ditt horoskop varnar för ohälsa i samband med produkter som kommer från havet. Både under fredagen och under lördagen är den här påverkan väldigt dominerande. I övrigt verkar de flesta Kräftor ha en harmonisk helg att se fram emot. Du är social tack vara Solens position och det gör att du attraherar många i din närhet. Bli inte förvånad om du får en flirtig komplimang.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en härlig helg utan några komplikationer. Det kan vara lite stressigt under fredagen, men det är mest för att du tar på dig ett ansvar att hjälpa en vän eller en kollega. Under lördagen väntar en del utomhusaktiviteter. Du mår bra av en rejäl dos med frisk luft. På söndagen ägnar du dig helhjärtat åt familjen. Det blir en fridfull dag där du reflekterar en del över livet och döden. På söndagskvällen tar du kontakt med vän som du inte hört av på ett tag.

Jungfru 23/8-22/9

Du har väldigt många måsten den här helgen och det gör att du inte får vila upp dig så mycket som du skulle vilja. Ditt största problem är att du är social och omtyckt vilket gör att du nästan alltid är uppbokad på det ena eller andra när du är ledig. Den här helgen är inget undantag. Söndagen är mest stressig. Då hinner du inte med någon vila alls. Under fredagen och lördagen får du medla i konflikt mellan familjemedlemmar.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en harmonisk helg med betoning på vila och eftertanke. Redan på fredagen infinner sig en helgstämning. Du bubblar a glädje och din charm är smittsam. Under lördagen ägnar du dig åt att vila och ta det lugnt. Oavsett om du åker till gravarna och tänder ljus eller om du pysslar hemma så går dina tankar till dina nära och kära. Under söndagen blir det en sammankomst av något slag. Det kan vara fika med kompisarna eller en söndagsmiddag med familjen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte på humör för onödiga skämt på fredagen. Det är stressigt på jobbet och du behöver vara fokuserad. Tyvärr har du en busig kollega som inte vet vart gränsen går. Under lördagen verkar du också arbeta, men inte med samma sak som i veckan. Det kan vara ett extrajobb eller så deltar du i något volontäruppdrag. Söndagen blir rätt så jobbig. Du har många beslut som du måste fatta och det gör att du känner dig stressad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Fredagen handlar om att våga misslyckas. Du vill inte medge att du kan ha fel och därför går du på större smällar än du skulle behöva göra. Under lördagen lever du upp. Du träffar vänner och familjen. Ingen är charmigare än du just nu. Under söndagen försöker du återskapa relationen med en vän som du inte umgås med så mycket. Tyvärr blir det lite krystat och du tvingas att inse at ni har glidit ifrån varandra.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här helgen handlar mest om vila och om att vilja vara nära familjen. Ditt tecken är fortfarande väldigt inriktat på familj och närstående. Fredagen blir den mest aktiva dagen. Då hinner du både umgås med dina vänner och ändå få tid över för dig själv. Under lördagen är du inte på humör för att vara aktiv. Helst skulle du vilja sova hela dagen men det troligaste är att du glider runt och försöker undvika arbete. Söndagen blir trevlig och rätt så social.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du ställer höga krav på din omgivning just nu och det kan få ett bakslag den här helgen. Någon i din närhet tycker att du lämpar över för mycket ansvar på honom eller henne. Under lördagen kan det uppstå en konflikt. Hur du hanterar den beror till stor del på dagsformen. Just nu tenderar du att sova illa och då blir du lättretad. Under söndagen umgås du troligtvis med familjen eller med väldigt nära vänner.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en intressant helg att se fram emot. Du har en hel del olika påverkan i ditt tecken och det gör att du kan få en kanonhelg eller en katastrofhelg. Mycket hänger på ditt eget humör. Mår du bra och är utvilad så kommer du ha jätteroligt och varje problem du stöter på förvandlar du till något positivt. Är du trött bli helgen jobbig och stressig. Då orkar du inte med vare sig utmaningar eller nya människor.

Annons