Måndag 7/11- torsdag 10/11

07 nov, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du välkomnar en förändring på arbetet. Det har varit lite monotont den senaste tiden, men nu verkar saker och ting bli annorlunda. Under måndagen får du en intressant uppgift. På tisdagen ska du vara extra uppmärksam på detaljer. Under onsdagen och torsdagen testas din förmåga att hålla tyst med en hemlighet. Du gillar skvaller så det här kan bli en verklig utmaning för din del. Särskilt nu, då Merkurius kittlar dig lite extra.

Oxen 20/4-20/5

Du har en förmåga att bli oroad när det kommer förändringar och den här veckan bjuder på en hel del av den varan. Ta det lugnt, du är den som kommer bli minst drabbad. Dina chefer vet om din ovilja mot snabba skiftningar och har tagit hänsyn till det. Under tisdagen och onsdagen får du en hel del nya intryck. Du möter spännande människor och du utvecklas mycket de här dagarna. Torsdagen blir en slags sammanfattning av den tidigare veckan.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under början av veckan påverkas du starkt av månen och det gör dig extra känslig för kritik. Försök att inte ta dina kollegors kommentarer som ett personligt påhopp, utan som den konstruktiva feedback det faktiskt är. Under onsdagen blir du lite mindre stingslig och dina arbetskamrater kan andas ut. Onsdagskvällen verkar handla om romantik eller vänskap. På torsdagen är du trött, men på gott humör.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu förnekar du dina känslor inför en kollega. Spänningen mellan er är påtaglig, men du vill inte kännas vid den. Om du såg lite mer objektivt på situationen skulle det här kunna leda vidare till något positivt, men som du agerar nu kväver du alla möjligheter till den typen av utveckling. Under tisdagen och onsdagen uppstår en hel del pinsamma situationer. Torsdagen blir ganska intensiv och du hinner inte grubbla så mycket över dina känslor.

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Du har massor av energi i ditt tecken i början av veckan så det gäller att du hanterar den på bästa sätt. Genom att fokusera på något produktivt kan du uppnå riktigt bra resultat på jobbet. Om du inte tar kontroll över din energi så blir du rastlös och sur istället för positiv och drivande. Onsdagen är den mest kritiska dagen den här veckan. Då finns det risk att du fattar dåliga beslut och sätter dig själv i klistret.

Jungfru 23/8-22/9

Du är ganska missnöjd med din situation på jobbet. Det känns som du aldrig har tid att avsluta de projekt du påbörjat. Under måndagen och tisdagen får du möjlighet att ventilera din åsikt med en chef som faktiskt kan förändra din situation. Det gäller att du är ärlig och säger som det är. Under onsdagen får du ett besked av något slag. Torsdagen är en bra dag för fysiska aktiviteter så som träning eller promenader.

Vågen 23/9-22/10

Du satsar fullt ut på jobbet den här veckan och din entusiasm verkar smittande på dina kollegor. Tack vare energi från Mars orkar du ta tag och driva även rätt så tråkiga projekt. Unna dig långlunch med en vän under tisdagen eller onsdagen. Du kommer att komma tillbaka full av inspiration och bubblande av idéer. På torsdagen ska du inte lyssna på en kollega som är negativ, det finns en risk att hon kväver ditt goda humör och förstör dagen för dig.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Ditt horoskop varnar för envishet och en oförmåga att känna in andra just nu. Den här veckan handlar om att samarbeta med personer som du tycker så där om, och det kommer att kräva en hel del från dig. Du måste behärska din otålighet och acceptera att inte alla är så snabbtänkta som du är. Under tisdagen kan det uppstå en konflikt. Onsdagen handlar om att agera i rätt tid. Torsdagen blir stressig, krävande men intressant.

Skytten 22/11-21/12

Du har mycket att tänka på den här veckan. Både måndagen och tisdagen blir stressiga. Det är bra om du kan fokusera dig på arbetet så att du inte bokar in an massa aktiviteter efter jobbet de här dagarna. Under onsdagen kan du få trista nyheter. Torsdagen blir en bra dag. Du slipper stressa men får ändå mycket gjort. Den dagen kantas av skratt och en del flirtande. Din charm är på topp och det är mer än en person som uppskattar dig.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en förmåga att få människor att trivas kring dig. Tack vare din omtanke och din värme lockar du fram en massa positiv energi. Den här veckan handlar till stor del om närhet och om fysisk beröring. Har du ett förhållande kan det bli en nytändning för er två. Som singel ska du passa på att gå ut och träffa människor. Det finns goda möjligheter att träffa både en eller flera personer som du vill lära känna lite bättre.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är kritisk till en kollegas tillväggångssätt. Det gör att det kan bli kyligt mellan er den här veckan. Ditt största problem är att du inte är rak i din kritik utan du lindar in den i ironi vilket kan upplevas som sårande för din arbetskamrat. Under onsdagen får du möjlighet att förändra en vardagsrutin som inte fungerar. På torsdagen och du sugen på att diskutera och träffa människor. En bra kväll om du vill gå ut med kompisar.

Fiskarna 19/2-20/3

Du visar dig från din kritiska sida den här veckan. Genom att vara ovanligt analytiskt och metodisk upptäcker du en hel del saker som skulle kunna göras mer effektivt på din arbetsplats. Det är en påverkan från Jungfrun som gör dig så kontrollbenägen. Under tisdagen och onsdagen får du mest gjort. Torsdagen splittras upp av möten, men bli ändå givande, särskilt kvällen kan bli trevlig.

Annons