Fredag 11/11-söndag 13/11

11 nov, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under helgen får du en del saker som du måste ta tag i. Det kan bli jobbigt, men du kommer att klara dig bra om du bara behåller fokus. Ditt stora problem är att du gärna sätter igång saker men har svårare att avsluta dem. Under både fredagen och lördagen umgås du med vänner. Söndagen ser rätt så ensam ut, en bra dag att ta tag i alla de sakerna du böra göra innan helgen är slut. Glöm inte ett löfte som du gett en vän.

Oxen 20/4-20/5

Du är stressad den här helgen. Det kan vara att du arbetar eller så har du lovat bort dig på något som du egentligen inte vill göra. En vän har en lösning på ett problem som du brottats med under en tid. Det kanske inte är vad du tänkt dig, men det sparar i alla fall en hel del tid och en hel del grubbel för din del. Bästa dagen att motionera eller utöva fysisk aktivitet är lördagsförmiddagen. Då är du som piggast.

Tvillingarna 21/5-20/6

Se upp med vad du avslöjar just nu. Du är inne i en period då munnen tenderar att glappa en hel del och det kan försätta dig i jobbiga situationer. Merkurius är i en väldigt tuff påverkan och det är den som orsakar att grodor hoppar ur din mun. Under fredagen och lördagen får du inte de nyheter som du väntar på. Det kan göra dig irriterad. Tidigast under söndagen kan du få någon form av preliminärt besked .

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Kräftan går mot en period som kan förändra hennes liv. Det ligger stora rörelser i ditt horoskop och det kan få dig att känna obehagskänslor och föraningar. Den här påverkan som är på väg in är visserligen omfattande, men den kommer smygande snarare än att den slår ned som en bomb. Det är först efteråt som du kommer att inse hur mycket ditt liv har förändrats. Den här helgen handlar mest om känslor.

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte så tuff som du vill ge sken av och det märker dina vänner. Under fredagen och lördagen får du flera erbjudanden om hjälp, var inte rädd för att tacka ja. Du är inte svag för att du behöver en hjälpande hand ibland, det gör vi alla. Under söndagen är det fullt upp. Det kan handla om någon sport eller annan fysisk träning. Det är inte ens säkert att det är du som sportar, det kan vara ett barn eller en vän som du stöttar genom att vara där och titta på.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Just nu har du svårt att vara tacksam för det du har. Det finns en gnagande rastlöshet i ditt horoskop som man oftast bara hittar hos eldtecknen. Tänk på att det här är en övergående påverkan så förändra inget stort i ditt liv just nu. Det är bättre att du försöker att ändra på små saker som irriterar dig istället. Under helgen kommer du att träffa personer som kan ge dig inspiration. Särskilt lördagen verkar handla om möten.

Vågen 23/9-22/10

I helgen vill du bara ta det lugnt och vila, men din partner verkar ha andra planer för er båda. Om du inte vill börja helgen med ett gräl måste du försöka hitta en kompromiss mellan din och din älskades vilja. Som singel är det enklare att avfärda de personer som försöker tvinga dig att vara aktiv. På lördagen eller på söndagen har du möjlighet att få kontakt med en person som du inte träffat på åratal.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganska oinspirerande helg där du tillbringar mycket tid hemma. Det är inte det att du saknar saker att göra, du orkar inte engagera dig eftersom du är så trött. Lyssna på kroppen. Om du behöver sömn så sov, vill du ligga hela lördagen framför tv så är det okej. Alla behöver en timeout ibland och nu har turen kommit till dig. På söndagen känner du dig piggare och är redo att möta världen igen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

 Din charm är på topp och du är inte sen att utnyttja den till din fördel. Både fredagen och lördagen tycks handla om sociala aktiviteter. Det kan vara middag med vännerna, en helkväll på disco eller en myskväll med din partner. Under lördagen får du en fråga som gör dig en smula ställd. Ta dig tid att fundera innan du svarar. Söndagen blir den absolut lugnaste dagen den här veckan. Du unnar dig god man och vila.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en rätt så avslappnande helg även om det finns vissa saker du måste göra hemma. Långa samtal med en vän kan ha en terapeutisk inverkan på dig så det är något som du ska prioritera. Efter en kväll med vin eller te och massor av skvaller känner du dig i toppform igen. Det ligger en påverkan som kan tyda på att du är förälskad och det är kanske de känslorna som du vill ventilera med en kompis.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är irriterad på alt och alla och det bidrar till att du säger saker som du egentligen inte menar. Den här helgen kan bli turbulent. Din partner blir sårad över ditt uppförande och det resulterar i onödiga gräl. Lördagen blir bättre än fredagen, men det beror främst på att du håller dig undan sällskap. Genom att vara för dig själv så undviker du konfrontationer. Söndagen blir den mest harmoniska dagen eftersom då försvinner den här jobbiga påverkan från ditt tecken.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är i ditt esse. Både Månen och Venus står i gynnsamt förhållande till ditt tecken. Vill du träffa människor och kanske flirta lite så ska du passa på i helgen. Nu när du har planeterna på din sida kan du släppa loss och bjuda lite mer på dig själv. Det blir en spännande helg som kulminerar på lördagskvällen. Får du komplimanger ska du inte bli generad, sug åt dig och njut av uppmärksamheten istället.

Annons