Måndag 14/11-torsdag 17/11

14 nov, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen bör du inte slarva med ett uppdrag som du får. Det kan leda till att fler än du får problem så var noggrann. Tisdagen och onsdagen handlar främst om relationer. Du har en influens i ditt tecken som försvårar kommunikationen med dem som står dig nära. Var extra tydlig med vad du menar de här dagarna. Under torsdagen ska du satsa på att ha kul och inte bli upprörd över saker som går fel. Det blir en händelserik dag som de sent ska glömma.

Oxen 20/4-20/5

Den här veckan handlar om att förlåta och gå vidare. Som Oxe kan du vara väldigt långsint och det ligger inte i din natur att vara förlåtande så den här perioden kan bli något av en prövning. Under tisdagen eller onsdagen får du en komplimang som gör dig generad. Du är inte van vid den typen av uppmärksamhet. Torsdagen blir intensiv men rolig. Du har lite annorlunda arbetsuppgifter den här dagen och omväxlingen får din kreativitet att blomma ut.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en ganska intensiv start på veckan. Efter en rätt så skön och lugn helg kastas du in i vardagens problem redan på måndag morgon. Det är bra om du är observant på detaljer eftersom det kan bespara dig en hel del tid senare i veckan. Tisdagen blir lite lugnare, men räkna ändå med att få jobba hårt. Under onsdagen sätts din analytiska förmåga på prov. Du får briljera med din intelligens. Under torsdagen ska du inte glömma bort en person som fyller år eller har namnsdag.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra vecka där du satsar mycket tid och engagemang på dina vänner. Just nu är du inne i en period då du föredrar att vara med kompisar framför familjen vilket är ovanligt för en Kräfta. Det kan handla om att du har problem med din partner eller att du känner en frihetslängtan, något som sällan drabbar ditt tecken. Just nu har du stark påverkan från Skytten och det gör dig mer rastlös än vanligt. Under torsdagen får du nyheter av något slag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Början på veckan blir rätt så långtråkig, det mesta flyter på rutin och du lägger mer möda på att hålla upp dina sociala talanger än du gör på ditt jobb. Under tisdagen eller onsdagen förändras plötsligt något på din arbetsplats och du få en utmaning som kommer att pigga upp dig. Tänk på att dina nya arbetsuppgifter kräver betydligt mer från dig än vad dina gamla gjorde så det gäller att du är fokuserad. Under onsdagskvällen kan det vara en flirt på gång.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant inledning på veckan. Du visar prov på både handlingsförmåga och empati. Under tisdagen eller onsdagen händer det något privat som gör att du riktar uppmärksamheten från jobbet till ditt privatliv. Med tanke på Venus placering så kan det handla om relationer och bristen på förståelse mellan dig och din partner. Just nu verkar ni prata förbi varandra snarare än med varandra. Som singel kan det vara relationen mellan dig och en nära vän som berörs.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att säga ifrån till en kollega som kör över dig. Ditt problem är att du tycker om den här personen som vän, men som arbetskamrat är han/hon mycket svårare att ha att göra med. Under tisdagen får du energi och viljestyrka av Solen. Det är en bra dag att ta upp den här typen av känsliga ämnen. Under onsdagen bör du vara försiktig med utgifter, särskilt om det handlar om klädinköp. På torsdagen bör du inte stressa för det kommer påverka ditt jobb negativt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganska långtråkig vecka på jobbet men lite mer intressant privat. Särskilt måndagen och tisdagen bygger på rutin och vana snarare än kreativt tänkande. När det gäller ditt privatliv så verkar det finnas en spänning mellan dig och en vän/bekant. Det är en kittlande och lite nervpirrande relation som får dig att leva upp utan att det egentligen händer så mycket. Torsdagen blir den roligaste dagen den här perioden. På arbetet råder det riktigt bra stämning och på kvällen hinner du med en hobby eller något privat projekt som du länge velat påbörja.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu handlar ditt liv mycket om att få olika vardagsvanor at fungera. Du har haft lite upp och nedgångar den senaste tiden så nu behöver du hitta tillbaka till en vardag som är lite jämnare och mer förutsägbar. Under tisdagen tar du kontakt med en person som du tycker mycket om, men som du träffar alldeles för sällan. Onsdagen blir livlig och annorlunda. Då får du testa din förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt. Torsdagen blir intensiv och rätt så sen.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lugn och harmonisk vecka, särskilt för stenbockar födda sent i tecknet. Du har äntligen hittat en vardagslunk som passar både dig och dina närstående. Under tisdagen bör du vara noga med vad du har på dig så du inte klär dig för kallt. Det föreligger en risk att du drar på dig infektioner den dagen. Onsdagen bjuder på en hel del snabba puckar så det gäller att du är skärpt. Under torsdagen träffar du gärna vänner och familj.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är rätt så snabb på att döma andra och det kan ligga dig i fatet. Den här veckan kommer det in nya personer i ditt liv, ge dem en chans, du kommer att upptäcka att de har så mycket erfarenhet och värme att bjuda på om du bara öppnar upp dig. Under onsdagen blir det stressig, särskilt i slutet på dagen. Torsdagen handlar om att vara exakt. Du förväntas du ge klara besked och inte vaga upplysningar.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra vecka som gränsar till långtråkig. Just nu så sker det inte så mycket i ditt liv, varken på jobbet eller privat. Visst kan det vara skönt att den ena dagen liknar den andra, men du skulle vilja att det hände något annorlunda och spännande. Under onsdagen och torsdagen passar det bra att träna, ta långa promenader eller ägna dig åt en fysiskt krävande hobby. De dagarna har du som mest energi.

Annons