Fredag 18/11-söndag 20/11

18 nov, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

 Fredagen blir stressig, du har höga ambitioner, men det finns inte riktigt ork i ditt tecken för att klara av att avsluta alla projekt som du påbörjar. Under lördagen väntar en mysig och hemmabetonad dag. Du njuter av att vara med din familj eller personer som står dig nära. På söndagen passar du på att äta lite extra gott och mysa med vännerna. Det blir en riktigt avkopplande helg där du hinner med både dina egna behov och din familjs krav.                                                                                                                                                                                                                                      

Annons

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir rätt så körig. Du får backa upp en kollega som inte är riktigt fokuserad och det innebär att ett större ansvar faller på dig. Under lördagen är du på gott humör. Du strålar som en stjärna och människor uppskattar din entusiasm och din förmåga att sprida glädje. Under söndagen umgås du med familjen. Det blir en intensiv dag då du tvingas att vara social från morgon till kväll. Visst är det mysigt, men du skulle behöva lite mer tid för dig själv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar ett stort ansvar under fredagen och det uppskattas av dina kollegor. Genom att styra upp och fatta beslut lyckas du förhindra en mindre katastrof. Under lördagen umgås du gärna på tu man hand med din partner eller med någon som står dig nära. Det blir en härlig kväll där närhet och värme dominerar. Under söndagen passar du på att uträtta ärenden som du inte hunnit med i veckan

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Under fredagen får du möjlighet att imponera på jobbet. Du har ett kunnande inom ett visst område som alla andra på din arbetsplats saknar. Under lördagen satsar du mest på att vila och ta det lugnt. På kvällen verkar du vara bortbjuden eller så kanske du har gäster hemma. Det blir en socialt givande kväll. Söndagen har hög mysfaktor. Oavsett om du njuter av långfrukost eller bara tar en skön söndagspromenad så blir den här dagen en lisa för själen.

Lejonet 23/7-22/8

Helgen handlar till stor del om familjen, särskilt om du har egna barn. Du är egentligen inte traditionell av dig, men den starka påverka från jord gör att du mer än gärna bakar både pepparkakor och lussekatter, medan du pysslar med barnen. Det verkar finnas ett orosmoln på din söndagshimmel i form av en grinig släkting som tenderar att ta väldigt stor plats. Det gäller att inte ditt dåliga samvete tar överhanden och förstör din härliga helg.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen kantas av konstiga problem och oväntade vändningar. Du gillar när det händer saker på jobbet så du tycker inte att det är särskilt störande när problemen hopar sig, du ser det snarare som en rolig utmaning. Lördagen blir mindre intensiv än fredagen även om du lägger stor tonvikt vid dina vänner och din familj. Det verkar vara ett födelsekalas eller något annat som firas den här helgen. Under söndagen är det dags att börja planera lite mer långsiktigt när det gäller din ekonomi.

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen kör du ditt eget race på jobbet och frågar inte ens om hjälp när du behöver den. Egentligen handlar det mest om din stolthet, du ser det som en svaghet att inte hinna med. Under lördagen passar du på att ordna med några ärenden som du inte hunnit med i veckan. Söndagen är den dag som lämpar sig bäst för fysiska aktiviteter och sport. Du har massor av överskottsenergi som du behöver bli av med.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Under de närmaste dagarna verkar du ha gäster som har rest en bit. Det blir en trevlig och social helg, men samtidigt blir den rätt så krävande eftersom det förväntas en hel del av dig. Egentligen skulle du bara vilja stanna i sängen med en bra bok, men dina vänner/gäster vill att du ska följa med på en mängd olika aktiviteter. Under söndagen passar du på att uppdatera dig på lite skvaller. En bekant har gjort bort sig rejält under lördagen och ryktet går fort.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rätt så lugn helg om man bortser från en ganska stressig fredag. Du njuter av din familj och det blir säkert både god mat och trevligt sällskap. För dig är din jobbiga arbetsvecka en bra ursäkt att få stanna hemma och mysa . Som singel är söndagen en riktigt bra dag att möta nya människor på. Se till att hålla dig på platser med mycket folk.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att hinna med allt som du vill göra den här helgen. Både fredagen och lördagen kantas av alla måsten. För dig är julen helig och du börjar gärna fira den i mitten av november. Som det ser ut nu har du inte hunnit med alla förberedelser inför advent och det gör att du får stressa på. Söndagen blir ändå precis så mysig som du hoppats på. Du hinner både advetspyssel och att umgås med familjen utan att känna krav.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det här blir en intensiv helg som börjar redan med en stressig fredag och en allt för sen kväll. Lördagen är full av aktiviteter och den startar tidigt. Du vill hinna med allt så du tvingar fram energi som du egentligen inte har. Även söndagen är kantat med aktiviteter även om de verkar vara av en pyssligare sort. Du kommer vara rejält utmattad när söndagskvällen kommer så det är bra om du ser till att möjlighet att komma i säng tidigt.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här helgen blir förvånansvärt lugn och jobbfri. Fredagen handlar mest om arbete och om att reda ut ett problem som en kollega har orsakat. Lördagen blir fridfull, du har möjlighet att gör som du vill eftersom du verkar inte ha någon, eller väldigt få aktiviteter inbokade. På söndagen njuter du av sovmorgon och långfrukost. Det blir en dag då du är ut så mycket som möjligt.

Annons