Måndag 21/11-torsdag 24/11

21 nov, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här veckans inleds ganska stressigt. Du får ta tag i ett arbete som du inte förväntat dig och det sinkar hela planeringen för veckan. Under tisdagen och onsdagen undviker du en person som irriterar dig. Torsdagen kan bli romantisk eller väldigt trevlig. Den tycks handla om stora och små relationer. En dag fylld av känslor.  På kvällen kan det komma en nyhet eller en förfrågan som väcker minnen.

Oxen 20/4-20/5

Du vet vad du vill och du säger oftast det rakt ut vilket kan såra en känslig persons ego i början av veckan. Den här människan är rätt så hämndlysten så se upp. Under tisdagen får du stressa för att hinna med, men då flyger å andra sidan timmarna iväg. Under onsdagen och torsdagen bör du hålla koll på en kollega som inte är sitt vanliga fokuserade jag. Om du inte ser upp kan han/hon gör misstag som drabbar er båda.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du inser att du har en del att göra den här veckan så du ser till att komma igång relativt tidigt på måndagen. Tyvärr är du inte så utsövd som du borde vara och därför är inte koncentrationen på topp. Räkna med en rätt så jobbig dag. Under tisdagen eller onsdagen får du uppskattning från en kollega eller en chef. Hans/hennes beundran värmer din själ. Under torsdagen bör du vara försiktig med vad du köper. Stjärnorna varnar för överkonsumtion.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en rätt så intensiv vecka även om inledningen är lugn. Låt dig inte invaggas i säkerhet bara för att måndagen och delar av tisdagen löper på smidigt, under tisdagseftermiddagen hopar sig en mängd småproblem som du får tillbringa resten av veckan med att lösa samtidigt som du ska hinna med dina vanliga rutiner. Under torsdagen inleder du ett samarbete med en person som du inte jobbat ihop med tidigare.

Lejonet 23/7-22/8

Du har en del att fundera på den här veckan. Det är något i ditt privatliv som inte fungerar som det ska och de problemen tenderar att störa dig när du borde koncentrera dig på jobbet istället. Tänk på att din overksamhet och din vilja att prata istället för att jobba noteras av dina chefer. Under onsdagen eller torsdagen får du svar på dina frågor. Svaren blir kanske inte vad du hoppats på men de ger dig en grund att arbeta vidare ifrån.

Jungfru 23/8-22/9

Annons

Du inser att du inte är på topp rent fysiskt även om du sprudlar av idéer som du inte riktigt orkar ta tag i. Lyssna på din kropp, annars är risken stor att du drar på dig en långvarig förkylning. Under tisdagen och onsdagen kommer det in en påverkan från främst månen som gör dig lite extra känslig. Tänk på att den kritik du får det här dagarna är till för att hjälpa dig så ta den inte personligt.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen väntar både hårt arbete och en hel del roliga stunder. En kollega lyckas att locka fram din bästa sida och ni har jätte trevligt tillsammans. Under tisdagen ska du undvika alla former av fysiska aktiviteter. Det finns en risk att du drar på dig lättare skador. Onsdagen och torsdagen ser ganska normala ut. En lätt påverkan från Solen ger dig lite extra energi. Tänk på att inte slarva med kosten de här dagarna.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen och tisdagen undviker du att hamna i situationer som kräver att du fattar beslut. Du har helt enkelt svårt att bestämma dig de här dagarna oavsett om det gäller små eller stora saker. Under onsdagen uppstår det en situation som är pinsam på arbetet. Det handlar om ett misstag som samtliga inblandade borde vara för rutinerade för att göra. Under torsdagen är du ovanligt charmig. Människor runt omkring dig upplever dig som sprudlande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig och lite annorlunda vecka. Inget går på rutin och det tycker du är fantastiskt. Hela veckan handlar om att vara uppmärksam, kreativ och innovativ något som du klarar med glans. Under onsdagen och torsdagen bör du stötta en kollega som till skillnad från dig, tycker att alla förändringar är besvärliga. Hjälp henne att se det positiva i det som sker. Glöm inte att ringa en vän eller bekant under torsdagen. Personen i fråga väntar på ditt samtal.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tar inte kritik särskilt bara just nu och det gör att personer i din närhet kan uppleva dig som aggressiv, med taggarna utåt. Det är Uranus position som gör dig så lättsött. Försök att inte bli förolämpad så for någon säger något negativt. Under onsdagen lättar den här påverkan och du är inte lika stingslig även om du fortfarande är en aning dyster. Ska du träffa vänner eller vill hitta på något efter jobbet så är torsdagen den bästa dagen.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inne i en period då familjen och de som står dig när är extra viktiga. Därför blir du ledsen när det uppstår konflikter inom din närmaste krets, du drar dig undan istället för att välja sida eller medla. Din partner eller dina vänner upplever dig som oengagerad och det förvärrar bara situationen. Under onsdagen eller torsdagen kan saker och ting ställas på sin spets och då är du tvungen att välja sida.

Fiskarna 19/2-20/3

Försök att engagera dig lite mer i ditt arbete i början av veckan. Just nu ligger ditt intresse mer på ditt privatliv än på din arbetssituation och det gör att du lätt blir disträ på jobbet. Under tisdagen och onsdagen kan det dyka upp intressanta möjligheter att utvecklas på arbetet, men då gäller det att du vågar satsa fullt ut. Det finns ingen plats att veka om du ska hinna med det här tåget

Annons