Fredag 25/11- söndag 27/7

25 nov, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen hamnar du i en situation där du tvingas att visa dina riktiga känslor för en person som du egentligen inte är särskilt förtjust i.. Det kan bli rätt så jobbigt. Under lördagen ser du ut att vara upptagen med arbete. Det blir en rätt så stressig dag som inte hjälps upp av att ditt humör är på botten. De goda nyheterna är att kvällen kan bli lyckad om du bara bjuder till lite. Under söndagen verkar det vara adventsmys som gäller.

Oxen 20/4-20/5

Du är på ett lysande gott humör på fredagen och genom din charm lyckas du smitta dina kollegor att bli på bättre humör. Under eftermiddagen väntar en rolig nyhet på dig. Lördagen handlar egentligen mest om att vara med dem som står dig närmast. Det kan vara julpyssel eller bara hemmys. Söndagen verkar handla om att umgås med vänner och om att vara utomhus. Det blir en skön dag med mycket frisk luft.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Just nu har du mycket jobb och det gör att både dina vänner och din familj får stå tillbaka lite. Hela helgen verkar du vara fokuserad på saker som rör jobbet. Det behöver inte vara att di är på arbetsplatsen, utan det kan vara saker som du tar hand om hemifrån. Under lördagen finns det risk för konflikt mellan dig och en vän. Ni har väldigt olika åsikter i en kritisk fråga. Under söndagen får du möjlighet till att umgås med vänner som du inte sett på länge.

Kräftan 21/6-22/7

Du vet att du inte kommer att hinna med allt som du planerat i helgen så varför inte börja strukturera upp vad du måste göra, vad du vill göra och vad du kan avstå ifrån redan på fredagen. Ditt tecken är inte av det planerande sorten så oftast tar du hand om kaoset allt efter som det uppstår istället för att förebygga det. På lördagen ska du våga visa känslor. Under söndagen får du chansen att briljera inför en vän.

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Du vet att du kommer få en del att göra i helgen så du passar på att ta det riktigt lugnt under fredagskvällen. Ett klokt beslut. Under lördagen förväntas du delta i en aktivitet som har med barn eller ungdomar att göra. Söndagen blir mysig och lagom julig. Du njuter av stämningen och trycker i dig både lussekatter och pepparkakor. En bar dag med andra or. Kvällen blir senare än du tänkt dig. Ett problem som du inte förutspått dyker upp.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen väntar du på att få gå hem hela dagen. Du har stora förväntningar på kvällen, men den kanske inte blir så lyckad som du hoppats på. Under lördagen tar du det lugnt och vilar dig. Kanske orkar du med en aktivitet lite senare under eftermiddagen. På kvällen vill du träffa nära vänner men undviker stora folkmängder. Under söndagen går Månen in i en behaglig position och din kreativitet ökar ordentligt.

Vågen 23/9-22/10

Du varken vill eller tänker låta dig luras till extra arbete den här fredagen. Det hjälper inte hur din chef än bönar eller ber, du stannar inte en minut extra. Under lördagen satsar du mer på familjen än på vännerna. Dina nära och kära betyder mycket för dig. Söndagen ser lagom aktiv ut. En blandning mellan adventsfirande och mer fysiska aktiviteter. Det blir en skön helg där du hinner med det mesta.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här helgen kommer du stressa en del. Särskilt fredagen ser jäktig ut. Du måste hinna med åtaganden på arbetet såväl som att infria privata löften. Under lördagen ska du passa på att träffa vänner. Den här dagen är du som mest social och du har lätt för att få kontakt med okända människor. Kvällen ser ut att kunna bjuda på ett par överraskningar. Under söndagen njuter du av en nyfunnen passion.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en underbart trevlig fredag oavsett om du arbetar eller är ledig. Ditt humör är på topp och du får alla att skratta med dig. När du mår så här bra så kan ingen motstå din charm. Under lördagen bör du undvika att göra affärer, du riskerar att förlora pengar. Annars ser dagen bra ut. Under söndagen passar det bra att ägna dig åt träning och fysiska aktiviteter. Du är utvilad och du får extra energi från Solen.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska tråkig helg, men samtidigt behöver du den här pausen för att hinna pusta ut. På måndag är det full fart igen så njut av friden medan den varar. Under lördagen glömmer du bort något som du lovat att göra och det kan leda till diskussioner med din partner. Under söndagen passar du på att träffa släktingar eller nära vänner. Det blir en skön dag full av glädje och värme.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en rolig helg särskilt på fredagen då du verkar vara bortbjuden på fest. Under lördagen så ägnar du din dag åt din familj. Du känner dig lite seg och det gör att din stubin kan bli ovanligt kort. Räkna till tio när du känner att du är på väg att ilskna till. Söndagen blir lugn och skön. Det ställs få eller inga krav på dig den här dagen och det är du nöjd med. Om vädret tillåter så tillbringar du gärna några timmar utomhus.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här helgen börjar du inse att det snart är jul. Du stökar och pysslare för fullt. Det kan vara allt från julstädning till pepparkaksbak. Det blir en trevlig helg med många glada skratt. Ska du träffa vänner eller gå ut så är lördagen den bästa dagen för den typen av umgänge. Då har du Venus i en gynnsam position och det gör att du har lätt för att ta för dig socialt.

Annons