Måndag 28/11- torsdag 1/12

28 nov, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under veckan växer förväntningarna på dig både när det gäller ditt arbete och privat. Du får inte lova för mycket för då kan det finnas en risk att du gör människor besvikna. Under måndagen ska du inte lyssna på människor som är negativa. Tisdagen är en bra dag att testa dina gränser på. Under onsdagen och torsdagen handlar det mesta om lagarbete. Du måste fungera i ett team och inte bara se till dina individuella prestationer.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen och tisdagen kommer det in en influens från Månen över ditt tecken och det gör att du reagerar starkare än du brukar på kritik. De här dagarna ska du inte gräva ned dig i negativa omdömen utan jobba på som du brukar. Under onsdagen får du massor av energi från Solen och det gör dig charmigare och mer verbal än du brukar vara.  Torsdagskvällen passar bra att träffa vänner, gå ut och dansa eller andra sociala aktiviteter.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Början på den här veckan handlar om att se sanningen. Du får höra en mängd rykten och du blir osäker på vem du ska tro. Följ ditt hjärta snarare än din logik. Dina instinkter kommer att leda dig på rätt spår. Under onsdagen väntar en utmaning. Se till att vara redo för den. Under torsdagen får du möjlighet att hjälpa en vän som har problem. Tack vara att du ställer upp kommer din kompis att lyckas och hela erfarenheten binder er tajtare samman.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en intressant vecka med en ganska tråkig och vardaglig inledning. Måndagen handlar om rutiner och om att komma ihåg detaljer. Under tisdagen blir det problem som du blir ansvarig att reda ut. Äntligen får du användning att nyfunna talanger och ditt goda omdöme. Under onsdagen bör du vara aktsam med vad du äter. Torsdagen blir den helt klart lugnaste dagen den här veckan.

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen samarbetar du bra, särskilt med manliga kollegor. Tisdagen och onsdagen blir rätt så stressiga. Då gäller det att du ställer upp även om du känner dig trött och grinig. Dina vänner/kollegor räknar med ditt stöd. Under torsdagen bör du vara försiktig med alla typer av utlägg. Du gör lätt av med för mycket pengar den här dagen. Torsdagskvällen passar bra för alla typer av idrotter och fysiska aktiviteter.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Du har massor av förslag, men din chef tycks ha svårt att ta till sig vad du säger just nu. Kanske ska du suga på dina förslag lite till och invänta ett bättre tillfälle. På tisdagen eller onsdagen finna det risk för att det uppstår en konflikt mellan dig en vän/kollega eller din partner. Ditt humör är ovanligt kort de här dagarna. Under torsdagen känner du dig på bättre humör igen. Då finns det goda möjligheter att få lära sig nya saker.

Vågen 23/9-22/10

Under den är veckan vågar du mer än vanligt och det är bra. Solen ger dig energi och du påverkas även av eld vilket gör ditt tecken mer målmedveten och våghalsig än vanligt. Under måndagen och tisdagen ska du passa på att avverka de tyngsta arbetsuppgifterna på jobbet för då har du som med energi. Under onsdagen är du inte lika driven som tidigare i veckan utan då är du mer social. Bra dagar att möta nya människor och knyta kontakter på är framförallt onsdagskvällen.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganska stressig vecka där du måste hålla många bollar i luften samtidigt. Under tisdagen finns det risk för att du ryker samman med en kollega under arbetsdagen. På kvällen har ditt hetsiga humör dämpats något. Onsdagen är en bra dag för alla typer av inköp. Har du tid kanske du ska börja titta lite efter julklappar. Under torsdagen får du pröva på en ny arbetsuppgift. Det blir en givande erfarenhet.

Skytten 22/11-21/12

Du satsar på säkra kort den här veckan. Allt som är ovanligt eller nytt håller du dig undan ifrån. Under tisdagen träffar du familjen, det blir en mysig dag/kväll. Under onsdagen sätts din lojalitet på prov. En vän vill att du ska hjälpa honom/henne med något som du egentligen inte vill göra och han/hon kan inte avslöja varför. Under torsdagen finns det stor chans att du stöter på någon som du inte sett på länge.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu har du svårt att koncentrera dig på andra saker än det som ligger inom din närmaste intressesfär. Oavsett om det gäller arbete eller privatliv så håller du dig lite för dig själv. Måndagen och tisdagen är bra dagar för uppgifter som kräver stort tålamod. Under onsdagen passar det bra med fysiska aktiviteter och sport. Torsdagen handlar om att stå upp för sig själv och om att tro på sina egna idéer.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intressant start på veckan. Du ägnar dig åt både arbete och åt att träffa vänner. Särskilt under tisdagen är du social. På onsdagen går det mesta snett. Egentligen är det bara småsaker som går åt skogen, men det är tillräckligt för att irritera dig hela dagen. Torsdagen blir den lugnaste dagen den här veckan. Då har du mycket av det jobbiga bakom dig och kan ägna dig år att finjustera detaljer. Se upp med vita lögner, de kan sätta dig i klistret,

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en innehållsrik vecka där du hela tiden måste ge allt. Se upp med hälsan, det finns en varning i ditt horoskop som säger att du har lätt för att dra på dig lindrigare sjukdomar just nu. Under tisdagen eller onsdagen vänta goda nyheter. Torsdagen blir den segaste dagen. Då verkar timmarna gå extra långsamt. Hur du än försöker aktivera dig så känns den här dagen oändligt lång.

Annons