Fredag 2/12-söndag 4/12

02 dec, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen kan du räkna med att ha en hel del att göra. Vad som är viktigt den här dagen är att du inte tappar tålamodet, varken med dig själv eller med dina kollegor. Under lördagen blir det lugnare. En del av de aktiviteter som du planerat blir inställda och det tycker du är skönt. Söndagen ser mest ut att handla om familjen. Det kan vara ett adventsfirande, lussebullsbakning eller bara en kaffe tillsammans med dem som står dig närmast.

Oxen 20/4-20/5

Under fredagen får du organisera både ditt eget och din kollegas arbete. Du tycker det är jobbigt att hålla så många bollar i luften samtidigt, men det går över förväntan. Under lördagen passar du på att del din tid mellan familjen och dina vänner. Det blir en social givande dag. Är du nyförälskad kan söndagen bjuda på romantik. Annars ser söndagen ut att bli en mysig dag med betoning på utomhusaktiviteter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Under fredagen är det någon som vill ha ett svar av dig som du inte är beredd att ge. Det handlar till stor del om att du inte vet vad du vill och det gör att du inte vill fatta något beslut ännu. Under lördagen blir det stressigt. Du har krav på dig från alla möjliga håll så det gäller att du är vaken. Kvällen bjuder på en blandning av arbete och nöjen. Söndagen passar bra för julshopping och för att träffa vänner. Du uppdaterar dig på lite nytt skvaller.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen träffar du en person som du inte sett på länge. Det blir ett möte som du går ifrån med blandade känslor. Under lördagen händer det något inom familjen som kan föra med sig ändningar som har med julen att göra. Det här är inget du kan påverka så det är lika bra att du accepterar situationen som den är. Under söndagen får du inte glömma bort att höra av dig till en vän som behöver din hjälp.

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Fredagen handlar om att gå vidare. Det har varit en ganska jobbig vecka, men nu gäller det att ta nya tag. En rolig nyhet får dig att leva upp under lördagen.  På kvällen är du antingen borbjuden eller umgås med vänner hemma. Söndagen ser julbetonad ut. Det vara klappjakt eller adventsfirande. På det hela taget blir det en skön och avkopplande helg. Det enda ditt horoskop varnar för är att du har en tendens att göra av med för mycket pengar.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en lugn fredag och det gör dig irriterad. Du hade sett fram emot en fartfylld dag full av olika aktiviteter men det blir istället en ganska vardaglig fredag med betoning på rutinarbete. Under lördagen får du chansen att umgås med familj och vänner utomhus. Den friska luften kommer att göra dig gott. Under söndagen pysslar du mycket hemma. Du är mycket mån om att skapa ett ombonat och välkomnande hem.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en trevlig helg även om fredagen kunde ha startat bättre. Det kan handla om en ofrivillig försening som ställer till problem för dig. Under resten av dagen får du kämpa för att komma ikapp. Lördagen blir rätt så stillsam, det kan vara att du jobbar en del av dagen så att du väljer att ta det lugnt eller så har du för en gångs skull inget inplanerat. Under söndagen får du goda nyheter om en vän.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en hel del som du funderar över och den här helgen lämpar sig bra till att bena ut vad det egentligen är du vill göra inom den närmaste framtiden. På fredagen ska du se upp med skvaller. Lördagen blir lugn, rolig och harmonisk. Du träffar en hel del vänner den dagen. Under söndagen passar du på att hjälpa en vän eller släkting som alltid tycks råka ut för problem. Söndagskvällen kan bli romantisk för Skorpioner födda tidigt i tecknet.

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att samla dina tankar just nu. Månen gör dig splittrad och dina arbetskamrater upplever dig som disträ. Under lördagen bör du undvika träning och andra fysiska aktiviteter. Ditt horoskop varnar för skador av olika slag. Under lördagskvällen är det bra om du passar på att träffa familjen eller släkten. Under söndagen tar du det lugnt. Du myser med dina närmste. Det blir en dag kantad av pepparkakor och lussebullar.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att vara så alert som du borde på fredagen Antingen sover du dåligt eller så har du privata problem som distraherar dig på jobbet. Försök att fokusera lite mer. Under lördagen passar det bra att shoppa julklappar eller köpa något fint till sig själv. Du har ovanlig tur med inköp och hittar det du dyker efter. Söndagen blir livlig. Det verkar som du har en del fysiska aktiviteter inbokade. På kvällen är du helt utpumpad.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en mysig helg då du tillbringar en hel del tid med din partner och med närstående vänner. På fredagen är det stressigt. Då är det många olika aktiviteter som ska hinnas med. Under lördagen handlar det om att ha trevligt och umgås. På söndagen blandar du det du måste göra med nöjen. Det kan vara glöggpart och storstädning på samma dag. Summeringen av helgen är att du har haft roligt samtidigt om du fått en hel del nytta gjort.

Fiskarna 19/2-20/3

Du går in för det här med glöggpartyn och julfirande ordentligt. Hela helgen ser glittrande rolig ut. Det börjar redan på fredagskvällen och fortsätter fram till söndagseftermiddagen. Tänk på att vila lite mellan varven, annars är du mer trött på måndagsmorgon än du var på fredagskvällen. En vän väntar på att du ska återkomma med besked rörande nyår. Glöm inte att höra av dig till henne/honom

Annons