Måndag 5/12- torsdag 8/12

05 dec, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det går bra i början av veckan då har du flyt på jobbet. Hemma kan du och din partner gå igenom en tuff period. Det verkar som hans/hennes humör är rätt så lynnigt just nu och det går ut över dig. Under tisdagen bör du följa ett råd som du får. Onsdagen handlar om våga lite mer visa att du har idéer. Under torsdagen får du en hel del att göra särskilt på kvällen. Då gäller det att du är pigg och koncentrerad.

Oxen 20/4-20/5

Den här veckan inleds i precis lagom tempo. Du har tillräckligt att göra för att tiden ska gå fort, men inte så mycket så du blir stressad. Under tisdagen får du en välförtjänt komplimang. Slå inte ifrån dig den utan sug åt dig. Under onsdagen eller torsdagen ska du passa på att köpa julklappar. Då kan du göra riktiga fynd. Om du tränar hårt eller tävlar så passar onsdagskvällen bäst för fysiska utmaningar. Då har du extra energi från Solen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Det blir en stressig inledning på veckan. Något som du skjutit upp kommer ifatt dig och du kan tvingas arbeta över en del. Var inte rädd för att svara emot, oavsett om det är mot en kollega eller en chef. Dina åsikter kommer att bli respekterade. Under onsdagen kan du få temporära problem med ekonomin. Undvik större inköp eller att skriva på lån den dagen. Torsdagen inleds med stress och avslutas rätt så stressigt men däremellan har du riktigt roligt.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att stå på dig just nu. Din velighet förstärks av vissa aspekter och de kommer att påverka dig den närmaste veckan. Om du kan ska du undvika att försätta dig i situationer där du tvingas fatta avgörande beslut annars kommer du att ångra dig innan vecka är slut. När det gäller din ekonomi så bör du fundera igenom vilka inköp som du tycker är ett måste och vilka du kan skjuta fram några veckor.

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen och tisdagen händer det många saker samtidigt. Din simultanförmåga blir satt på prov så det gäller att du kan visa upp dig från din allra bäst sida. Under onsdagen finns det risk att du råkar i luven på en kollega som du har svårt att dra jämt med. Just den här dagen finns det en extra stark influens över ditt horoskop som gör att du har lätt för att hamna i gräl. Under torsdagen lättar som tur var den här påverkan och du är ditt vanliga soliga jag igen.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Under början av veckan sker det en förändring på jobbet. Det är vissa förutsättningar som ändras så du måste hitta din plats igen. Som jordtecken upplever du den här typen av omställningar som påfrestande, även om du var förberedd på att det kunde hända. Under tisdagen eller onsdagen får du hjälp med ett projekt av en kollega. Det här samarbetet för er tätare ihop. Under torsdagen bör du undvika alla lögner, så väl de vita som de vanliga.

Vågen 23/9-22/10

Du har en del saker som du vill ändra på när det gäller arbetet, men frågan är ur du ska kunna få dina chefer att se saker ur din dynvinkel? Sakliga argument kan hjälpa, särskilt om du kan backa upp dem med siffror. Under tisdagen kan det finnas goda förutsättningar för en oskyldig flirt. Onsdagen handlar mest om att arbeta effektivt utan at stressa för mycket. Torsdagen blir rolig och lite annorlunda. En bra dag att lära sig nya saker på.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen väntar nyheter om förändring. Om det är bra eller dåligt beror mest på vilken inställning du har till din karriär. Under tisdagen passar du på att uppdatera ditt sociala nätverk. Onsdagen och torsdagen blir intensiva men lärorika dagar. Det kan hända att du reser bort någon av de här dagarna. På torsdagskvällen ska du se upp med en släkting som är på dåligt humör och är ute efter att ställa till gräl.

Skytten 22/11-21/12

Du är inne i en period då du har väldigt svårt att lyssna på andra och ta till dig råd. Försök att vara lite mer öppen för nya impulser. Det kan bli både lärorikt och omväxlande. Under tisdagen stöter du på en person som har med ditt förflutna att göra. Onsdagen blir längre än du tänkt dig. Du har många måsten på kvällen. Under torsdagen får du flera bra idéer, se till att omvandla dem till verklighet. Ibland fastnar du på idéstadiet.

Stenbocken 22/12-19/1

Annons

Du har en lång vecka framför dig så förhoppningsvis är du utvilad efter helgen. Veckan smyger igång ganska lugnt och du hinner med bra både på måndagen och på tisdagen. På onsdagen finns det risk för kaos, inget går som planerat och som grädde på moset dyker det upp akuta problem som inte kan ignoreras. Torsdagen handlar om att prioritera. Om du försöker att hinna med allt så kommer du aldrig komma hem. Var realistisk när du planerar din dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du står inför en del tuffa beslut både när det gäller ditt privatliv och på ditt arbete. Det kan bli en jobbig vecka, men det kan också bli lärorik och utvecklande. Det viktigaste för dig är att du inte tappar modet även om saker inte går som planerat. Håll dig till din ursprungliga plan under hela veckan så kommer det mesta att ordna sig. Onsdagen är den mest kritiska dagen när det gäller att fatta beslut.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en hel del att göra både på jobbet och hemma. För dig gäller det att ha högt tempo redan från morgonen, särskilt på måndagen och tisdagen. Onsdagen blir lugnare, men dina arbetsuppgifter är krävande så du är ändå trött på kvällen. På torsdagen finns det mer utrymme för att testa impulsiva idéer och ha lite skoj. Tillåt dig att vara lite galen mellan varven.

Annons