Måndag 12/12- torsdag 15/12

12 dec, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att hitta en bra arbetsrytm just nu. Persoliga problem gör att du har lite svårt med sömnen. Det blir en hel del grubblande om natten. Saken är den att så som din situation ser ut just nu handlar det mer om att gilla läget och göra det bästa av förutsättningarna eftersom du ändå inte kan påverka situationen nämnbart. I mitten av veckan finns det risk för en diskussion på arbetet som kan ledan till ett rejält gräl. Du har en rätt kort stubin just nu.

Oxen 20/4-20/5

I början av veckan är du trött. Det är mycket att göra både privat och på jobbet vilket gör att du sällan får tid över för dig själv. Ditt horoskop varnar för sjukdomar som snurrar runt, runt i familjen vilket leder till at även om du inte är ordentligt sjuk så är du inte heller riktigt frisk och det påverkar din energi. Precis som Väduren är ditt temperament lätt överhettat just nu så tänk dig för innan du öppnar munnen. Bästa dagen för aktiviteter utför arbetet är onsdagen.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Eftersom det finns så mycket för dig att göra på jobbet så undviker du helt enkelt saker som du tycker är tråkiga. Tänk på att det beteende troligtvis kommer att bita dig i svansen. Du kan inte välja bort trista rutiner helt utan du skjuter bara upp dem tills vidare. Förr eller senare är du tvungen att ta tag i de här sakerna och då kan du inte ens spä ut dem med lite roligare uppgifter. Under tisdagen eller onsdagen väntar goda nyheter.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en omfattande förändring i ditt horoskop som börjar påverka dig lite smått. Det handlar om ett beslut och om att komma vidare i livet. Under början av veckan så ältar du dina tankar tillsammans med dina vänner. Du vänder ut och in på alla argument som rör din framtid. Under onsdagen har du aktiviteter inbokade så det gäller att du är utsövd. Torsdagen blir en rätt så lugn dag. Då ägnar du dig åt att avsluta olika projekt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en massa olika vänner som du försöker föra samman till en homogen grupp. Det går så där. Du är en mångfacetterad person och det gör att dina vänner är väldigt olika. Inse att du aldrig kommer kunna bilda det där härliga gänget utan du får nöja dig med att umgås med dem var och en för sig. Under måndagen och tisdagen ska du undvika arr irritera din chef. Onsdagen handlar om att stå upp för andra. Torsdagen blir en rolig och annorlunda dag.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu är du inne i en period då du är väldigt känslig för stress. Du orkar inte arbeta så hårt som du skulle önska. Genom att hitta ett sätt att prioritera så kan du undvika att ta på dig onödigt arbete. Mars varnar för brist på energi och Månen gör dig extra känslig i början av veckan. Fram emot onsdagen får du mer ork och fler kreativa idéer. Tillåt dig att tänka fritt. Sätt inte ramar för din fantasi. Var lite hämningslös, så får du de bästa resultaten.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du är inte nöjd med förändringarna på ditt arbete. För dig blir det stressigt att jobba på ett annat sätt än det du är van vid. Under måndagen får du försöka att inte kliva på en kollegas tår. Tisdagen ser familjär ut. Onsdagen är en bra dag att köpa julklappar, då gör du riktiga fynd. Under torsdagen får du möjlighet att hjälpa en vän som har det riktigt tufft. Visa att du är både lojal och förstående. Du har själv befunnit dig i hennes sits.

Skorpionen 23/10-21-11

Under delar av veckan kan det vara stressigt, men för det mesta känner du att du hinner med bra. Du satsar mycket på detaljarbete den här veckan. För dig är det viktigt att det blir bra på slutet. Under tisdagen finns det risk för konfrontationer av olika slag. Under onsdagen kan det uppstå vissa problem med rutinarbetet, men det är inget som du inte fixar galant. Torsdagen handlar till stor del om att våga visa vem du är. Var personlig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att inte falla för frestelsen och ta till genvägar vilket kan visa sig leda till mer arbete. Gör det du är bra på och fuska inte så kommer allt att gå galant den här veckan. Under tisdagen får du en hel del att göra i form av oväntade projekt. Under onsdagen uppstår en situation som kan bli problematisk att hantera. Torsdagen handlar om vänskap och om närhet. Den dagen finns det utrymme för förälskelse och kärlek.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att ta till dig råd från andra, hur välformulerade och genomtänkta de än är. Din envishet försätter dig i en situation där du får arbeta hårdare än du egentligen behöver. Tyvärr lär du dig inte något av den här smällen. Som jordtecken tenderar din envishet att göra så att upprepar misstag flera gånger. Det finns även positiva ljuspunkter under den här veckan. Särskilt tisdagen ser ut att bjuda både på skratt och på en del flirtande.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du har massor att göra både på arbetet och privat. Du trivs med det höga tempot och det är sällan som du känner dig utkörd. Det enda du bör vara vaksam på är alla influenser och magsjukor som går. Ditt horoskop varnar för att du är ovanligt mottaglig för sjukdomar just nu. Under onsdagen och torsdagen bör du vara extra försiktig med vad du stoppar i dig. Satsa på egengjord lunchlåda så minimerar du risken för att blir smittad.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en fartfylld och händelserik vecka för din del. Just nu sker det så mycket i ditt liv att du inte hinner ha tråkigt. På jobbet utmanas du ständigt. Du känner dig engagerad och det är bra. Hemma har du fullt upp med att kombinera glöggpartyn och julstök. Du vill hinna med allt den här julen. Tisdagen ser ut att kunna bjuda på både glitter och lussekatter. En bra dag för en långlunch med en kompis.

Annons