Fredag 16/12- söndag 18/12

17 dec, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir stressig på dagen och lugn på kvällen. Du hinner med det du tänkt dig på jobbet, men det är verkligen på håret. Lördagen blir jätteintensiv. Du har mycket att göra på dagen och dessutom har du lovat bort dig själv på kvällen. Räkna med en fullspäckad dag där du stupar i säng alldeles för sent. Som tur är som kompenserar många skratt och en härlig kväll för din utmattning. Under söndagen tar du det lugnt.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen handlar om att vara organiserad. Du har alldeles för lite tid på dig att ordna med det du planerat att hinna med, men tack vara din strukturerade person så blir du hypereffektiv istället för överstressad. Lördagen ser ut att gå i glittrets tecken. Det är en härligt, sprudlande dag fylld med både shopping och uteliv. På söndagen är det familjen som gäller. En god middag och trevligt umgänge avslutar den här helgen för din del.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Under fredagen vägrar du att stressa oavsett hur mycket du har att göra. För dig är det bättre att jobba länge och hinna med det du ska än att stressa och komma hem i tid. Kvällen kan bjuda på romantik, särskilt för Tvillingar som har ett förhållande. Under lördagen tar du det lugnt, träffar vänner och bara är. Söndagen blir en kombination av träning och vila. Du gillar att röra på dig, då tänker du bättre.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen är det fullt upp. Du har en massa olika projekt på gång och frågan är om du hinner ro alla i hamn innan dagens slut. En kollega lyckas irritera dig ordentligt och det finns risk för ett rejält gräl. Under lördagen har du mer tid att göra sådant som du tycker är roligt som att umgås med vänner eller hänga med familjen. Söndagen handlar egentligen om en person som har haft det svårt och som du nu försöker hjälpa. Du gör en verklig insats den här söndagen.

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Det blir en trevlig och lite annorlunda helg. Fredagen går smidigt och du kommer hem rätt så tidigt. På kvällen ägnar du dig antingen åt att umgås med familjen eller att ta en fika med några kompisar. Betoningen den här helgen ligger på lördagen. Då verkar du vara bortbjuden och det blir en händelserik kväll. Just nu påverkas du mycket av Venus och det gör dig flirtig. Se upp så att ingen tolkar dina signaler lite väl positivt.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen är det bra om du är bestämd. Velar du för mycket kan du misstolkas. Under kvällen väntar en diskussion som du vet att du måste ha med en familjemedlem. Det blir en jobbig, men också en utrensande kväll. Lördagen handlar till stor del om dina behov. Du umgås med vänner och har trevligt. Under verkar du samla dina när och kära kring en trevlig middag. Söndagen tillbringar du med att förbereda inför julen. Det kan vara storstädning eller julklappsinköp.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen vågar du säga ifrån och stå för dina åsikter. Det kan bli lite chockerande för dina kollegor som är vana vid att du alltid följer med strömmen. Under lördagen får du möjlighet att briljera med en av dina talanger. Njut av att få visa upp dig. Lördagskvällen ser ut att bli aktiv, du har många järn i elden just nu. Söndagen blir lika aktiv som lördagen. Då har du mycket olika engagemang som du inte vill missa. Räkna med en energikrävande helg.

Skorpionen 23/10-21-11

Se upp med ditt humör den här helgen. Du påverkas av Pluto och det ger dig kort stubin. Fredagen blir kreativ och rolig om du bara kan hålla dina åsikter för dig själv. Under lördagen får du en unik möjlighet att skämma bort en närstående. Passa på att göra honom/henne riktigt glad. Söndagen ser mysig ut. Kanske hinner du med en julmarknad eller så frossar du i glögg och pepparkakor hemma. En värdig avslutning på en bra helg.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här helgen blir ett evigt pusslande. Det kan vara egna eller barns aktiviteter. Kombinera det med julklappsköp och lussefika så får du en bra bild av din helg. Det viktiga för att det här ändå ska bli ett par mysiga dagar är att du har tålamod, oavsett om det gäller köerna på affären eller din moster som ringer för att önska glad advent… i en och en halv timme. Lyckas du överkomma de här hindren utan att bli arg så kommer din helg bli både harmonisk och underhållande.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har sett fram emot den här helgen och risken är att dina förväntningar är lite väl höga. Förkylningar och andra vintersjukdomar kan ändra på planer i sista minuten. Om du är flexibel och anpassar dig till förändringarna så kan det bli en underbar lördag. Särskilt lördagskvällen verkar bjuda på en överraskning. Glöm inte att höra av dig till en vän som räknar med att du ska ringa. Ibland är du väldigt glömsk.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar det lugnt både på fredagen och lördagen. Fredagskvällen blir det familjemys och förmodligen hämtmat. På lördagen passar du på att pyssla lite hemma. Kanske har en gran som ska kläs eller paket som ska slås in. Söndagen blir livigare. Du träffar vänner eller familj. Det blir en skön helg med betoning på familj och anhöriga. Du frossar i julglädje och julsånger. Det kan hända att du känner dig lite trött under söndagen, gör du det ska du vila.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet inte vad det är du ger dig in på när du tackar ja till en väns inbjudan. Det kanske låter som en oskyldig fest/middag, men i själva verket är det ett partaj av större mått. Räkna med en sen och rolig lördag, men en väldigt seg söndag. Boka inte in några fysiskt krävande aktiviteter på söndagen för det kommer du inte orka med. På kvällen planerar du inför nästa vecka som kan bjuda på en del stress.

Annons