Måndag 19/12- torsdag 22/12

19 dec, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen möter du många människor. Det blir en ovanligt social och trevlig dag. Tisdagen ägnar du mycket åt arbete medan onsdagen och torsdagen tycks kretsa kring förberedelser inför julen.  Under onsdagen ska du undvika att göra av med pengar, du tenderar att spendera dem på fel saker. På torsdagen får du en hint av en vän, var lyhörd för vad han/hon försöker att säga dig. På kvällen passar det bra att mysa med familjen.

Oxen 20/4-20/5

Eftersom du är rätt så traditionell av dig älskar du julen och du frossar gärna i förberedelser. Den här veckan verkar handla om två saker. Att arbeta hårt, eftersom tempot är högt och om att julstöka hemma. Du vill ha städat och fin på julafton vilket kommer att innebära ett par sen kvällar. Tisdagseftermiddagen och kvällen ägnar du åt sista minuten inköp, onsdagen och torsdagen fokuserar mer på hemmet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Efter en stressig december så lugnar det ned sig något den här veckan. Visst finns det att göra, men inte lika mycket som vanligt. Har du tur kan du till och med smita tidigare någon dag i slutet på veckan. Den här perioden ser harmonisk ut. Du varken ägnar dig åt julhysteri eller städorgier. Tisdagen och onsdagen har betoning på relationer, det kan vara ett förhållande eller att du spenderar mycket tid med dina vänner de här dagarna.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen och tisdagen är du fokuserad på en knepig uppgift på jobbet. Under tisdagskvällen kommer det in en influens som skapar oro. Du känner dig rastlös och irriterad. Det är den där känslan av lugnet före stormen som gör dig olustig. Du behöver inte oroa dig, det är inte din intuition som larmar utan stjärnorna som står i en lustig formation och skapar den här känslan av ovisshet. Det kommer att gå över mo slutet av veckan. 

Lejonet 23/7-22/8

Under början av veckan är du stressad och irriterad. Du har knappt börjat förbereda julen och nu inser du att om mindre än en vecka ska alla klappar vara inköpta och granen klädd. Det skapar en känsla av panik. Under tisdagen och onsdagen är du ovanligt organiserad. Du får mycket gjort på hemma och på jobbet. Torsdagen blir den mest harmoniska dagen. Det kan till och med vara så att du är ledig den här dagen.

Jungfru 23/8-22/9

Annons

För dig handlar veckan om att inte tappa fokus. Fast det osar av glögg i luften och stämningen är hög på jobbet så bibehåller du din koncentration. Du vet att du har viktiga uppgifter som bör genomföras innan onsdagskvällen. På tisdagen får du nyheter som har med din framtid att göra. Onsdagen blir stressig men rolig. På torsdagen inser du att du missat att köpa något väsentligt så en stor del av dagen går åt till att leta i panik efter det du vill ha tag på.

Vågen 23/9-22/10

Under den sista veckan innan jula så trappar du upp tempot ytterligare, både privat och på jobbet. Egentligen har du lite av prestationsångest. Du vill visa vad du går för, men frågan är om det här är rätt tillfälle att briljera. Dina chefer har fokus på annat än att hitt talanger. Under onsdagen och torsdagen passar du på att träffa vänner och bekanta. Det ser också ut så du ägnar dig åt någon form av träning de här dagarna.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en hel del att se fram emot den här veckan. Det kan var julluncher eller en minijulafton med vänner som du inte kommer att se på ett tag. Oavsett vad du har planerat så ligger tonvikten mer på att vara social än på arbetet. Njut av den här tiden för den är nästan bättre än själva julen.  Du har inga direkta krav på dig utan kan ta dagen som den kommer. Bästa dagarna för inköp är helt klart tisdagen och torsdagen. Då har du lyckan med dig när det gäller affärer.

Skytten 22/11-21/12

Det här är en period då du ska vara rädd om dig. Ditt horoskop varnar för sjukdomar och det finns en risk att du blir sjuk om du inte redan är det. Undvika att stressa och se till att inte slarva med maten eller sömnen. Om du är försiktig så är risken mindre att du går med en rinnande näsa i jul. En kollega har problem hemma och hans/hennes humör är väldigt pendlande. Försök att undvika att trampa honom/henne på tårna.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en mysig vecka då du ägnar dig åt att vara med familjen. Ett litet varningstecken för att slitningar kan uppstå under onsdagen eller torsdagen. Stressen från den här månaden tar ut sin rätt och gör att du inte har samma tålamod med dina nära och kära så som du brukar ha. Under tisdagskvällen och onsdagen passar det bra med utomhusaktiviteter. Den friska luften dämpar dina heta känslor.

Vattumannen 20/1-18/2

Du försöker få ihop alla pusselbitar, både privat och på arbetet vilket inte är särskilt lätt. För dig handlar de här dagarna mer om stress och mindre om julfrid. Försök att hitta de små guldkornen i vardagen, för de finns där. Det kan vara ett samtal från en nära vän, ett julkort eller bara en kram från någon som du tycker om. Stressa inte upp dig över allt du inte hunnit med utan var stolt över det du faktiskt har presterat. Onsdagen blir den mest harmoniska dagen den här veckan.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en ovanligt lugn vecka att se fram emot. Oavsett om du arbetar eller är ledig så handlar dagarna mer om att pyssla med små detaljer än om att starta några större projekt. Tiden går ovanligt sakta, särskilt i början av veckan. Försök att aktivera dig på kvällarna. Träna, träffa vänner eller unna dig helkväll med fönstershopping. Du behöver komma hemifrån så att tiden går lite fortare

Annons