Fredag 23/12-söndag 25/12

23 dec, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en rätt så stressig fredag, det finns mycket som du vill hinna med och tiden räcker inte till. Julafton ser rätt så uppdelad ut. Du verkar vara på flera olika platser den här dagen. Trots att du far och flyger så ser du ut att få en mysig dag med betoning på familj och närhet. Under söndagen passar du på att ägna dig åt vännerna. Det har inte blivit så mycket tid över för kompisar den senaste tiden och det vill du kompensera nu.

Oxen 20/4-20/5

Under fredagen har du massor att göra, men du glömmer inte bort att busa och ha skoj samtidigt. På kvällen är du jättetrött, men håller dig vaken lite extra för det är ju ändå uppesittarkväll. Julafton inleds stressigt och tidigt, men ju längre dagen går ju mysigare och lugnare blir det. Kvällen avslutas tillsammans med familjen och god mat. Söndagen blir underbar. Du ägnar dig fullt ut åt att inte göra någonting, en perfekt dag för an lat oxe med andra ord.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här helgen handlar fram för allt om familjen. Oavsett om du vräker i dig julmat och pepparkakor eller föredrar en icke traditionell jul så handlar de närmaste dagarna mest om de som står dig nära. Fredagen verkar du ägna åt en resa av något slag. På julafton ligger tonvikten vid mat och umgänge. Söndagen är den friaste dagen den här helgen, då kan du göra lite som du vill utan att såra någons känslor. Är vädret fint blir det en del uteaktiviteter under söndagen.

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen blir lugn och du funderar mycket över framtiden. Något har inträffat i ditt liv som gör att du överväger en drastisk förändring. Under julafton blir det massor värme och stort umgänge så då hinner du inte grubbla så mycket. Det blir en härlig och stojig dag fylld med mat och kärlek. Under söndagen verkar du ha helt andra aktiviteter inplanerade. Det kan röra sig om någon hobby, eller så ägnar du dagen åt motion.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vägrar att stressa den här helgen. Även om du inte är lika traditionell av dig som vissa jordtecken så vill du att julen ska vara mysig, bekväm och familjebetonad. Under fredagen förbereder du en del inför julafton. Julen blir lagom på alla sätt. Lagom med mat, paket och julstämning. Se upp för en begynnande osämja mellan ett par familjemedlemmar. För mycket närhet kan orsaka slitningar. Under juldagen passar du på att sova ut ordentligt, äta lite sundare och träffa vänner.

Jungfru 23/8-22/9

Det ser ut som du arbetar eller är i farten den här helgen. Fredagen blir stressig och senare än du tänkt dig. Om du arbetar har du svårt att fokusera. På julafton så jobbar du eller far omkring mellan olika släktingar. Det blir inte riktigt så mysigt som du skulle önska, men när dagen är slut känner du dig ändå ganska nöjd. Juldagen blir mer harmonisk. Oavsett vilka aktiviteter du har inplanerade så är det ingen stress den här söndagen.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Helgen handla om att förlåta och gå vidare. Det verkar finnas en pyrande osämja i din släkt och den vaknar gärna till liv under just julen. Fredagen blir lugn och harmonisk, kanske den bästa dagen på hela helgen. Julafton handlar till stor del om att var diplomatisk och försöka ena alla familjemedlemmar. Under söndagen passar du på att smita undan ett par timmar och ägna dig åt något som bara är för dig. Det kan vara en hobby, läsa en bok eller ta en promenad.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är egentligen inte så förtjust i julen. För mycket släkt och för mycket fet mat för dig. På fredagen passar du på att umgås med vänner, det kan vara en festkväll eller så skvallrar ni över en kopp the hemma i soffan. Julafton blir lite väl glittrig och bullrig, men du kommer på dig med att ha ganska trevligt ändå. Söndagen blir lugn, på gränsen till tråkig. Ingen av dina vänner tycka vara upplagda för att hitta på aktiviteter så du får helt enkelt roa dig själv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här helgen har en hög mysfaktor. Du älskar att umgås med din familj under julen. Har du dina nära och kära långt bort så blir det till att resa. Fredagen verkar vara en dag av förberedelser. Det kan vara julstök hemma eller en resa till familjen. Julafton lever upp till dina förväntningar, om man bortser från vissa intressekrockar emellan ett par släktingar. Söndagen blir nästan lika livlig som julafton. Då blir det nya släktingar och mer julmat.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här julen blir inte riktigt så som du vill ha den. Något, eller någon fattas för att det ska vara perfekt och det drar ned stämningen lite. Under fredagen passar du på att pyssla om dig själv lite extra. Julafton blir lätt stressig, men ändå väldigt mysig. Under söndagen njuter du av att bara ha dina närmaste omkring dig. Det blir en riktigt skön och lat dag där kärleken och familjen står i centrum.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lätt stressad den här helgen. Tyvärr är det svårt för dig att ena allas intressen och det gör att din jul blir mer uppdelad än du skulle önska. Fredagen ägnar du åt julklappsköp eller att klä granen. Som vanligt är du ute i sista minuten. Under julafton så får du dåligt samvete för att du inte kan vara på ett ställe utan måste åka fram och tillbaka. En familjemedlem känner sig lite sviken. Söndagen blir lugnare, då ägnar du dig åt en hobby eller någon åt utomhusaktivitet.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en ganska bra jul om man bortser från att du är stressad. Fredagen blir väldigt aktiv oavsett om du arbetar eller är ledig. Dagen fylls av tråkiga måsten, men också med ett par roligare aktiviteter. Julafton handlar mer om barnens behov än om dina önskemål, men du lyckas ändå slappna av och ha det bra. Under söndagen verkar du ha lovat bort dig på flera håll och risken finns att du inte hinner med allt.

Annons