Måndag 26/12- torsdag 29/12

26 dec, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska lugn inledning på veckan. Måndagen handlar egentligen om att komma ikapp lite efter julen. Under tisdagen är det full fart, då ska du se upp med en kollega/vän som är på dåligt humör. Onsdagen verkar till stor del behandla ett känsligt ämne. Försök att visa upp lite mer av din emotionella sida. Under torsdagen förväntas du hålla et högt tempo från morgonen till kvällen. Det ställs höga krav på pression och på kreativitet den här dagen.

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att hinna med allt du planerat de här mellandagarna. Det gäller att du är organiserad, särskilt under onsdagen och torsdagen. På tisdagen får du en oväntad komplimang. Sug åt dig. Under onsdagen väntar det en hel del mindre problem, men inget som du inte kan lösa med hjälp av lite fantasi. På kvällen träffar du släkt eller vänner. Det blir en social och trevlig kväll. Torsdagen blir ganska stressig men ändå rolig efter som du gör saker som du inte brukar göra.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är det väldigt viktigt att du lyssnar in personer i din närhet. Under måndagen är det lugnt med under tisdagen kan det dyka upp problem som har med grannar, kollegor eller ytliga bekanta att göra. Det viktiga är att du inte handlar för impulsivt. Onsdagen och torsdagen är bra dagar även om de periodvis är lite stressiga. Under torsdagskvällen passar det bra med all form av träning eller fysisk aktivitet.

Kräftan 21/6-22/7

Den här veckan handlar till stor del om dina behov och vad du vill göra. Måndagen präglas av ett lugn och du umgås med familjen. Under tisdagen passar du på att göra lite fynd på rean. Kanske fixar du nyårsklädseln. Under onsdagen är det dags för att prata allvar med en familjemedlem/vän som har gått över gränsen. Torsdagen blir det stressigaste men också mest givande dagen. Då får du massor gjort och ditt humör är på topp.

Lejonet 23/7-22/8

Du har mycket att göra den här veckan så det gäller att inte ligga på latsidan.  Måndagen blir den lugnaste dagen. Då njuter du att slippa stressa och hinner avsluta en del projekt som du påbörjat. Det är också en bra dag att visa känslor, det finns mycket kärlek i ditt tecken. Tisdagen och onsdagen blir det snabba beslut så det gäller att du är uppmärksam. Torsdagen börjar senare än du skulle önska. Det kan vara trefiken eller så försover du dig.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen njuter du av lugnet efter en rätt så intensiv jul. Tisdagen börjar en vardag som inte är stressig, men som kräver att du har huvudet på skaft. Under onsdagen och torsdagen har du möjlighet att vässa dina kunskaper inom ett visst område. På torsdagskvällen vill du gärna träffa en person, men dina planer kan gå i stöpet efterson den här personen har en tendens att ändra sig i sista minuten. Bli inte allt för besviken, ni kan ses en annan dag.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen tar du tag i en uppgift som inte är trevlig, men som måste göras. Det blir en intressant dag där du får möjlighet att visa dina nya kunskaper. Under tisdagen bör du undvika situationer dr du kan blir arg eller upprörd. Onsdagen blir lugn även om kvällen kan bjuda på en och annan överraskning. Torsdagen blir den minst intensiva dagen den här veckan. Då verkar du ladda batterierna inför julen.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen ska du undvika att göra av med pengar. Du har gjort av med alldeles för mycket redan och dina finanser behöver vila sig lite. På tisdagen bör du inte glömma bort en vän som vill att ni ska ses. Onsdagen blir intensiv. Du måste bli klar med en uppgift inom en viss deadline, men frågan om du hinner. Under torsdagen skruvar du upp förväntningarna på helgen. Du vill verkligen att det ska bli en festlig nyårsafton.

Skytten 22/11-21/12

Veckan handlar mest om familjen. Om du arbetar så försöker du sluta tidigt så att du kan spendera din lediga tid med dina nära och kära. Under måndagen får du en indikation på att en släkting mår dåligt. Tisdagen handlar om att sona gamla synder. Onsdagen blir roliga och spontan. Torsdagen blir mer stressig än du hade hoppats på. Se till att planera din dag ordentligt annars kan du få problem med både att passa tider och med att prestera.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att förlika dig med en person som försöker att bli förlåten. Egentligen handlar det om att den här personen har svikigt dig flera gånger och du vill inte släppa in honom/henne i ditt liv igen. Under mitten av vecka får du lite vägledning om hur du kan gå vidare utan att såra din vän. Under torsdagen passar det bra att shoppa. Du vill gärna fynda lite inför nyåret . Du vill vara lagom glamorös och gärna lite sexig.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en vecka som lägger mycket fokus inför kommande helg. Kanske ska du ordna en nyårsfest eller så är du borbjuden och vill se till att glänsa på lördagen. Måndagen och tisdagen blir lugna dagar där familjen står i centrum. Onsdagen blir stressig, men rolig. Du får briljera med din kokkonst. Under torsdagen är du trött och orkar inte göra en bra insats på jobbet. På kvällen bör du se till att komma i säng i tid.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en intressant vecka eftersom det finns en hel del spänning i ditt tecken. Du har planer som du inte ens delat med dig av till din närmaste omgivning och när de nu kommer fram väcks en del frågetecken. Under tisdagen och onsdagen har du möjlighet att påverka en väns beslut. Använd ditt inflytande klokt. Under torsdagen finns det en risk för gräl inom familjen. Försök att hålla ditt temperament i schack.

Annons