Fredag 30/12- söndag 1/1

30 dec, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir stressigare än du tänkt dig du har en del att stå i. Det verkar som om du står för delar eller hel arrangemanget på nyår. Nyårsafton inleds som fredagen slutar, lite stressig. Kvällen tycks dock bjuda på allt du drömt om. Du är i centrum för all uppmärksamhet och kan briljera med dina kunskaper. Är du singel finns det utrymme för en flirt. Söndagen ser rätt så ansträngande ut. Du ägnar dig åt saker som du måste göra men som du gärna avstått ifrån.

Oxen 20/4-20/5

Det blir mycket att göra på fredagen, särskilt om du jobbar. Som tur är har du saker och ting under kontroll. Under lördagen ägnar du dig åt att förbereda dig inför kvällen. Det an vara hemma spa och sista minuten shopping eller så gör du fint i hemmet. Under kvällen njuter du av att ha alla som du bryr dig om omkring dig. Det blir en trevlig, lagom stökig och överraskande kväll.  Söndagen tar du det lugnt så mycket som du kan. Det verkar ligga en del måsten som du inte kan undvika.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här helgen verkar till stor del handla om känslor. Oavsett om du har ett förhållande eller inte så har du lätt att bli förälskad de närmaste dagarna. Under fredagen får du ett råd som du bör följa. Nyårsafton blir en glimrande dag som bjuder på många roliga stunder. Kvällen avslutas spektakulärt, men lite väl sent så stora delar av söndagen blir förstörd. Det är först på söndagskvällen som du börjar komma i form igen.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen bör du vara noga med detaljer. Du har en influens som gör dig mer slarvig än vanlig. Lördagen blir ganska stillsam, men mysig. Du verkar snarare äta middag ihop med några när vänner än att du har en storslagen fest. På Nyårsafton väcks många minnen till liv så det kan bli en bitterljuv kväll . Unna dig att känna sorg för det du har förlorat, men glöm inte bort allt fint som finns i ditt liv just nu. Söndagen ägnar du dig åt lite av varje. Det blir en ganska aktiv dag som avslutas tidigt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har inga direkta planer den här helgen utan verkar mer gå på vad du känner för stunden. Under fredagen har du lätt för att hamna i konflikt. Lördagen bjuder på många roliga erfarenheter och en hel del nya vänner. Det blir en minnevärd dag, och kväll om du bara tillåter dig at vara öppen och lite tokig. Under söndagen tvingas du ta tag i en del saker som du skjutit upp. Det blir en tråkig, men produktiv dag.

Jungfru 23/8-22/9

Du känner dig fångad i ett mönster som bjuder på för mycket vardag och för lite spänning. Det finns mer eld i ditt tecken än vanligt och det gör att du kan bli väldigt impulsiv den här helgen, särskilt på nyårsafton. Tänk på att den rastlöshet du känner orsakas av planetkonstellationer och är övergående. Om du blandar din impulsivitet med en smula förnuft kan det bli en riktigt minnesvärd nyår för din del. Söndagen är en dag som flyter bort i ingenting.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du har en hel del olika projekt på gång vilket gör dig en aningen stressad inför det här nyåret. Fredagen blir intensiv och du hinner knappt tänka innan den är över. Lördagen kräver en del organisation från dig, men kan fungera bra om du bara är uppmärksam på detaljer. Under kvällen lär du känna en ny sida av dig själv. Söndagen blir ganska seg i inledningen, men när du väl kommit igång får du massor av saker gjorda. En bra inledning på det nya året.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att hitta den perfekta looken till nyårsafton. För dig handlar den här helgen mycket om lördagen och för dig egen självkänslas skull vill du se så bra ut som möjligt. Det verkar som du vill imponera på en viss person, eller kanske få honom/henne att sakna dig. Kvällen bjuder både på dalar och toppar. Du njuter av all uppmärksamhet, men den du verkligen vill ska se dig tycks att fokus på annat håll. Söndagen blir lagom seg. Du gör egentligen inte så mycket nytta den dagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu har du svårt att fokusera på nuet. Dina tankar upptas med planer inför kommande år. Fredagen blir lite stressig eftersom du tenderar att göra misstag efter misstag som måste rättas till. Lördagen blir trevlig, men inte så glittrig som dina nyår brukar vara. Under Kvällen kan det uppstå en situation som ställer vissa frågor på sin spets. Söndagen blir en lugn dag. Du går in i dig själv och analyserar dina känslor.

Stenbocken 22/12-19/1

Du ser verkligen fram emot den här nyårsaftonen eftersom du får fira den med nära och kärna. Det blir en lugn och harmonisk fredag som följs av betydligt glittrigare och stökigare lördag. Du njuter av att känna dig vacker och av all uppmärksamhet som du får. Kvällen fokuserar mycket på god mat och god dricka. Det blir lite senare än du tänkt dig så räkna med att ta det väldigt lugnt på söndagen. Du kommer vara trött och ovillig att göra någonting.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Om julen handlar om familjen för din del så fokuserar nyår mer på vänner, glitter och fest. Fredagen förbereder du antingen dig själv eller ditt hem inför lördagen. På nyårsafton fixar du mycket med detaljer under dagen. På kvällen är du ditt vanliga charmiga jag. Du njuter av att umgås med vänner och det kan finnas romantika inslag just den här kvällen. Söndagen blir en lugn dag som sannolikt avslutas med snabbmat framför tv.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns ett avslut i ditt liv den här helgen och att det är på nyår gör allt så mycket tydligare. Fredagen blir ganska intensiv, även om den mest fokuserar på arbete. Under lördagen tar du det lugnt på dagen så att du är i form för kvällen. Nyårsafton blir en kväll då du säger farväl till vissa bitar av ditt gamla liv och välkomnar in nya prioriteter. Det blir en symbolisk kväll . Söndagen blir en fräsch, krispig nystart för din del.

Annons