Måndag 2/1- torsdag 5/1

02 jan, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

I början av veckan känns allt lite drömartad. Du har inte riktigt kommit in i ett nytt år och därför känns det overkligt att vara tillbaka på jobbet. Under tisdagen börjar vardagen äntligen smyga sig på och rutinerna fungerar som de ska. Under onsdagen ska du se upp så att du inte råkar ut för ett misstag som lätt kan undvikas om du är alert. Onsdagskvällen blir intressant och lärorik . Torsdagen ser mest ut att handla om vänner eller familjen.

Oxen 20/4-20/5

Du tar tag i jobbet som riktigt proffs på måndagen. Trots att det har varit ledigheter och att de senaste veckorna inte har fungerat som vanligt kommer du snabbt in i rutinerna igen. Under tisdagen och onsdagen får du ett positivt omdöme av en chef. Det värmer. Torsdagen blir lugn. Du har ovanligt lite att göra. Är du ledig kan det vara en fest eller en familjemiddag på gång. En fin avslutning på den inledande vardagen det här året.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Början av veckan blir lite stökig. Du har inte någon riktig koll, trots det måste du fatta snabba beslut och agera med övertygelse. Under tisdagen ska du se upp med en vän/kollega som är på uselt humör. Onsdagen blir ganska tråkig. Timmarna hasar sig fram och du känner dig rastlös. Torsdagen är en social och trevlig dag. Det kan hända att går ut med kompisar, är bortbjuden till vänner eller så stannar du hemma och myser med familjen.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att komma igång den här veckan. Stämningen på jobbet är förvirrad, ingen tycks riktigt veta vad ni ska göra. Under tisdagen eller onsdagen väntar ett besked av något slag. Torsdagen handlar till stor del om att våga tänja gränser. Just nu är du väldigt försiktig av dig och vill helst inte lämna din trygghets zon. Under torsdagen hamnar du i en situation som tvingar dig att agera på ett sätt som du inte är van vid.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har många frågor på din agenda, men den här veckan kommer du inte att få några svar. Försök att visa tålamod och lös en uppgift i taget. Den rastlöshet som gnager dig är tillfällig och kommer att försvinna i början på nästa vecka. Den tuffaste dagen den här perioden är onsdagen, då får du ta kritik för ett misstag som du inte begått. Det hjälper inte med sanningen i det här fallet, du får helt enkelt acceptera skulden. Torsdagen blir lugn och skön. Då kan du pusta ut.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inne i en period då ditt humör tenderar att gå upp och ner. För det mesta handlar det om att du inte är nöjd med din arbetssituation, men du vet inte hur du ska kunna förändra den. Genom att vara lite mer aktiv kan du få möjlighet att söka ditt drömjobb i början på året, men det förutsätter att du vet vad du vill göra. Under tisdagen eller onsdagen känner du för att träffa människor och umgås. På torsdagen är du trött och orkar inte med mer än det du måste göra.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du har en hel del saker på din agenda så här i början på året. Det blir en intensiv start på veckan och hur trött du än är så kan du inte gå hem innan du är klar. Under tisdagen ska du undvika all form av fysisk träning. Din trötthet gör dig slarvig och du kan lätt skada dig. Under onsdagen får du chansen att visa en vän hur mycket han/hon betyder för dig. Torsdagen blir ovanligt stressig, men du har också roligt. Timmarna flyger fram.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är rastlös och det märks inte minst på ditt sätt att snäsa åt vänner eller kollegor. Egentligen skulle du behöva resa bort några dagar för att få lite perspektiv, men som det ser ut just nu verkar det omöjligt både när det gäller ekonomin och tiden. Du får helt enkelt ordna en oas av stillhet hemma. Stäng av all kontakt med omvärlden, tänd ett ljus och njut av lugnet. Under onsdagen får du kontakt med en person som du inte sett på länge. På torsdagen bör du inte glömma ett löfte som du gett.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar på dig mer ansvar än du behöver. Låt dina vänner/kollegor få dela din arbetsbörda lite. Under måndagen tenderar du att köra med folk. Räkna med en del mothugg. Tisdagen blir mer harmonisk. Du slappnar av och kan njuta av nuet. Onsdagen har du mycket att göra så det gäller att du behåller fokus. Torsdagen blir den minst stressiga dagen. Den kan innehålla en resa av något slag. Kanske åker du bort den här helgen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du får en ovanlig start på veckan. Något som sägs eller görs berör dig på ett väldigt direkt sätt. Under tisdagen eller onsdagen verkar du fira något, det kan vara en födelsedag eller något annan bemärkelsedag. Onsdagskvällen ser ut att kunna bjuda på romantik. Torsdagen blir lite väl stressig. Du har många järn i elden den här dagen. Försök att prioritera det viktigaste och avboka allt annat annars kommer du inte att hinna med.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Under måndagen och tisdagen fokuserar du på att komma in i vardagen igen. Det känns lite ovanligt med tidiga mornar och fiskpinnar till middag. Under onsdagen uppstår ett akut problem som du måste hjälpa till att lösa. På torsdagen passar du på att göra något som bara är för dig. Det kan vara en hobby, eller så unnar du dig lite extra lyx hemma. Kvällen blir riktigt mysig. Du njuter av att vara tillsammans med familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Om det inte vore för att du hela tiden stressar så skulle det här vara en bra inledning på det nya året. Du får roliga utmaningar på jobbet, komplimanger som berör din person och en massa uppmärksamhet från en viss kollega/vän. Tyvärr hinner du inte njuta av alla fördelar eftersom du har så mycket som du vill hinna med. Det gör att du aldrig stannar upp och njuter av nuet. Under onsdagen kulminerar stressen och du blir vresig.

Annons