Fredag 6/1- söndag 8/1

06 jan, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här helgen handlar det om att ta hand om familjen och om din partner. Fredagen kan bli riktigt mysig. Du njuter av att vara ute i den friska luften de få ljusa timmar som dygnet bjuder på. Under lördagen uppstår en mindre diskussion mellan dig och din partner/en släkting. Det verkar röra sig om ett beslut som du fattat. Under söndagen ska du undvika att lova bort dig. Du verkar vara lite hängig och behöver tid att vila.

Oxen 20/4-20/5

Du är trött efter jul och nyår och det gör att du inte orkar vara fullt så trevlig som du brukar. Din kritik kan verkligen såra en vän eller kollega så vara försiktig med vad du säger. Under fredagen passar du på att ta igen förlorad tid med familjen. Lördagen tycks du vara bortlovad på ett eller annat sätt. Under söndagen ska du passa på att vara ute så mycket som möjligt. Du älskar naturen och du får ny energi av långa promenader.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Du vet vad du vill och du sticker inte under stol med att du är missnöjd med något. En familjemedlem upplever dig som lite bitter just nu. Han/hon anser att du borde vara tacksam för det du har och inte gnälla så mycket. Under fredagen ska du undvika att göra av med pengar. Lördagen handlar till stor del om känslor och svårigheten att visa dem öppet. Söndagen blir lugn förutom att en familjemedlem/vän lyckas irritera dig den här dagen.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att gå vidare i ditt liv. Något oavslutat finns där i bakgrunden och hindrar dig från att tänka framåt. Den här helgen är det bra om du bestämmer dig för vad det är du vill göra. Båda alternativen du funderar över kräver vissa uppoffringar från din sida. I det ena fallet tycks det vara uppoffringar som rör dina vanor och hur du prioriterar din tid. I det andra fallet handlar det om att du måste acceptera ett slut och våga planera framtiden utan att ha alla svar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på uselt humör den här helgen. Uranus position gör dig grinig, särskilt på din arbetsplats. Just nu är kombinationen Uranus och bristen på Solenergi förödande, särskilt för tidigt födda Lejon. Du måste hitta ett sätt att ta dig igenom den här svackan utan att göra dig till fiende med hela din omgivning. Lördagen är den bästa dagen att träffa vänner på. Då är du som mest social. Under fredagen och söndagen bör du hålla dig för dig själv.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att accepter ett beslut som en vän har fattat. Du måste inse att du inte har med den här delen av hennes liv att göra. Genom att lägga näsan i blöt kommer du bara att få problem. Under fredagen tenderar Mars att göra dig lite väl öppen med dina åsikter. Under lördagen ska du vara försiktig med alla former av utgifter. Söndagen blir ganska stressig. Du är tydligen bortlovad en stor del av dagen.

Vågen 23/9-22/10

Annons

Du har en del att göra på fredagen. Det verkar som du är engagerad i något volontärarbete eller så jobbar du helt enkelt. Lördagen bjuder på en gnutta mystik. Du träffar en person som fascinerar dig, men som du inte riktigt kan få grepp om. Söndagen blir den mest avgörande dagen den här månaden. Du kommer att fatta ett beslut, omedvetet eller medvetet som påverkar din närmaste framtid rejält.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är du väldigt låg. Det kan ha med bristen på sol att göra. Trots att du inte är ett eldtecken så påverkas du starkt av bristen på dagsljus. Försök att hålla dig utomhus så mycket som möjligt under dygnets ljusa timmar. Fredagen blir en ganska tråkig dag. Du känner dig rastlös, men vet inte vad du vill göra. Lördagen handlar om en annan persons behov. Du känner dig behövd och det trivs du med. Söndagen blir intensiv på gränsen till stressig.

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen bör du vara alert. Ett förslag från en vän/familjemedlem kan bli galet rolig den här helgen. Under lördagen är du på riktigt festhumör. Den dagen passar bra att bjuda hem vänner eller gå ut och festa. Söndagen blir mer eftertänksam. Då ägnar du dig åt att bara ta det lugnt och filosofera över livet. Under söndagskvällen kan ett samtal väcka en del frågor som du inte är beredd att ta ställning till.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Du vet att du inte borde utsätt dig för vissa frestelser, men ibland har du svårt att säga nej. I det här fallet tycks det mest röra sig om en person som du borde hålla dig borta ifrån. Under fredagen eller lördagen finns det risk att du stöter på den här personen och då är det upp till dig att säga nej till ett fortsatt ungänge. Lördagskvällen ser rätt oviss ut, mycket hänger på ett beslut som du ska fatta. Söndagen blir en dag då du gör det som faller dig in.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här helgen är rätt så uppbokad. Fredagen ser ut att bli trevlig och avkopplande. Det ligger en hel del uteaktiviteter den här dagen. Under lördagen har du fullt upp att underhålla en familjemedlem som är väldigt krävande. Det blir en intressant dag. Under söndagen tar du dig tid att smita undan ett par timmar och ägna dig åt träning eller en hobby. Du njuter av att få vara för dig själv en stund.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu har du väldigt svårt att sluta prata. Merkurius påverkar dig och gör du mycket mer bubblig än du brukar vara. Försök att hålla in med diverse brutala sanningar som dina vänner inte är mogna att få höra. Hur frestande än det är så kommer du inte att vara nöjd med dig själv när den här påverkan lättar. Det är inte din stil att vara så rakt fram att du sårar människor. Bästa dagen att träffa vänner är lördagen.

Annons