Måndag 9/1- torsdag 12-1

09 jan, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Veckan börjar bra även om du är lite stressad. Du har många järn i elden och risken är stor att du slarvar med detaljerna. Tisdagen och onsdagen kräver en hel del organisation från din sida. Du måste inte bra dra igång, utan även avsluta de projekt som du påbörjat. Det senare kan ställa till problem eftersom du tröttnar ganska fort. Torsdagen blir en rolig dag full av förväntningar. Du är ovanligt charmig just nu.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen och tisdagen tar du det rätt så lugnt. Du tycker att det är onödigt att stressa. Under onsdagen dyker det upp ett problem som kräver en hel del fokus för att lösa. Dina vänner/chefer blir imponerade av ditt sätt att agera. Du är både målmedveten och kreativ. Månen ger dig mer fantasi än du brukar ha och det i sin ur ger dig inspiration på arbetet. Torsdagen blir den dag då du stressar som mest. Trots högt tempo har du roligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Du har svårt att hinna med att uppfylla dina löften. Det är så många olika saker på gång i ditt live, även om det mesta handlar om ditt privatliv. Under tisdagen ska du se upp så att en mindre diskussion inte urartar till ett regelrätt gräl. Mars i kombination med Uranus gör dig ovanligt snarstucken. Under onsdagen blir du lite lugnare och då ångrar du en hel del av vad du sagt tidigare i veckan. Torsdagen blir en kreativ och inspirerande dag .

Kräftan 21/6-22/7

Du har lätt för att missförstå människor just nu och det kan leda till onödigt tjafs. Undvik att läsa in dubbla budskap i allt som du hör. Tro på vad personer säger till dig utan att ana en undermening i allt. Just nu gör Månen dig extra känslig och det gör att du uppfattar det mesta som kritik. Bästa dagarna den här veckan för fysisk träning är måndagen och torsdagen. På tisdagen ska du undvika att shoppa eller göra affärer. Risken är stor att du ångrar dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här veckan handlar till stor del om att lita på ditt eget omdöme. Ibland lägger du lite väl stor tilltro till vad andra tycker och tänker och då glömmer du bort att känna efter vad du själv vill. Måndagen är en överraskningarnas dag. Tisdagen blir lugn, på gränsen till tråkig. Onsdagen och torsdagen handlar om att våga ta risker. Genom att ta ut svängarna lite extra kommer du att lyckas med uppgifter som egentligen ligger utanför ditt kompetensområde.

Jungfru 23/8-22/9

Du har fullt upp på jobbet och det gör dig grinig. Egentligen vill du bara stanna hemma och kura, men din fullspäckade kalender tvingar ut dig i vinterrusket. De här dagarna får du söka inspiration utanför arbetet. Genom att träffa människor som du inte sett på länge, ta en extra omväg på väg till eller ifrån jobbet kommer du kunna vidga dina vyer och kanske får lite roliga idéer. Det viktigaste är att du försöker och att du inte ger upp.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Måndagen blir lugn. Du hinner jobba ikapp lite och det tycker du är skönt. En oskyldig flirt är på väg att bli lite mer så om du inte vill ta nästa steg är det dags att du säger ifrån. Under tisdagen förväntas du göra uppgifter som ligger utanför ditt område. Onsdagen kan bli stressig, särskilt på morgonen så se till att komma upp i god tid. Torsdagen handlar om att leda och påverka dina medarbetare. Visa att du både kan organisera och fatta beslut.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen gör du ett misstag som du sedan tillbringar resten av veckan med att försöka kompensera. Det handlar egentligen om att du slarvar med saker som du borde kunna i sömnen. Tisdagen och onsdagen blir långtråkiga. Torsdagen kan bli lite mer varierande, men mycket handlar om din vilja att hjälpa till. Om du inte tar egna initiativ kan det här bli en ovanligt seg och oinspirerande vecka.

Skytten 22/11-21/12

Annons

Måndagen börjar bra, du är full av livslust och energi. Lite av din entusiasm försvinner under tisdagen då du hamnar i konflikt med en medarbetare som alltid vill sätta sig på tvären. Under onsdagen får du chansen att imponera på en kollega. Torsdagen blir jäktig, på ett positivt sätt. Du får massor av saker gjorda samtidigt som du har riktigt roligt på jobbet. På kvällarna håller du dig inne eftersom du är rätt så trött. Du behöver mycket sömn för att orka med att arbeta.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att säga nej till en släkting trots att du tycker att han7hon behandlar dig illa. Det handlar om att du är så van vid att säga ja till den här personen att du måste tänka dig för innan du svarar nej. Under tisdagen och onsdagen ska du passa på att shoppa. Då har du goda chanser att göra riktigt bra fynd. Torsdagen blir den minst inspirerande dagen. Då har du mycket rutinarbete och lite utrymme för att vara kreativ.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan börjar du komma igång igen. Det har varit en rolig med jobbig jul och nyår så det har tagit ett par veckor för dig att helt återhämta dig. Under tisdagen får du ett förslag från en kollega som gör dig fundersam. Du anar att han/hon försöker gillra en fälla av något slag. Det verkar röra sig om avundsjuka. På onsdagen möter du en person som gör dig glad. Torsdagen blir den stressigaste dagen den här veckan. Då får du verkligen slita för att hinna med.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har lite svårt att komma igång den här veckan. Det ligger en indikation i ditt tecken som syftar på att du inte känner dig särskilt pigg. Det kan vara en mindre förkylning eller någon annan sjukdom som gör att du känner dig hängig. Under onsdagen blir du erbjuden något som du varken vill eller kan tacka nej till. Torsdagen handlar mest om att våga ta för dig. Låt ingen kliva på dig.

Annons