Måndag 16/1- torsdag 19/1

16 jan, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen försöker du förstå vad det är en arbetskollega vill förmedla. Den här personen är alltid vag i sina förklaringar och det ställer till problem. Under tisdagen påverkas du starkt av Merkurius vilket gör det till en bra dag att träffa nya människor, sälja saker eller hålla tal/föreläsningar. Under onsdagen kan du bli deppig utan att veta varför. Det är en övergående influens så oroa dig inte. Torsdagen blir lugn, på gränsen till tråkig.

Oxen 20/4-20/5

Den här veckan blir lugn och det tycker du är skönt. Måndagen och tisdagen blir dagar då du ser till att få saker gjorda. Du är ovanligt effektiv de dagarna. Under onsdagen känner du dig lite hängig. Lyssna på din kropp och dra ned på tempot. Trosdagen handlar mest om att ställa krav. Slåss för dina rättigheter. Var inte rädd för att bemöta argument med argument. Du vet vad det talar om när det kommer till ämnen som du brinner för.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under början av veckan vill du undvika att träffa människor, särskilt nya personer gör dig nervös. Den här påverkan försvinner under tisdagskvällen och du blir mer öppen och mottaglig för nya intryck. På onsdagen vill du imponera. Se upp så att du inte blir för vågad och slarvar i dina försök att briljera. Torsdagen handlar mest om en nyhet av något slag. Det kan vara något som berör dig direkt, men det kan också vara något som berör en vän eller en släkting.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen är du ovanligt seg och har svårt att vara effektiv. Det märker en kollega som blir lite irriterad på dig. Under tisdagen känner du dig piggare, men du är fortfarande rätt så ineffektiv. Först under onsdagen/torsdagen börjar du höja tempot något. Egentligen handlar din seghet om att du är slutkörd både arbetsmässigt och privat efter helgerna. Det har varit många intryck på kort tid och du har inte hunnit smälta dem ännu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här veckan blir väldigt påfrestande. Du grälar ständigt med en kollega och det går ut över dina övriga arbetskamrater. Försök att agera proffsigt och ta inte åt dig av den här personens bitska kommentarer. Under tisdagen och onsdagen får du höja tempot väsentligt. Då har du mycket som ska levereras och det finns en tidsgräns att jobba emot. På torsdagen väntar e del besked som kan ge din lite vägledning om framtida val-

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig och omväxlande vecka, särskilt för jungfrur födda tidigt i tecknet. Det gäller att du är vaken på detaljer annars är det lätt att du missar något som är väsentligt. Under tisdagen eller onsdagen får du möjlighet att vägleda en person som du vill lära känna närmare. Det blir ett bra tillfälle att knyta kontakt. Tyvärr upptäcker du snart att den här personen inte alls stämmer in med dina fantasier.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen och tisdagen får du lov att kompromissa på jobbet. Det handlar om att samarbeta med en person som tänker och tycker väldigt annorlunda mot dig. Genom att hela tiden försöka hitta en medelväg lyckas ni tillsammans få det här samarbetet att fungera. Under onsdagen bör du undvika träning och fysiska aktiviteter. På torsdagen passar det bra att träffa vänner eller höra av dig till släktingar som du lovat att ringa. Då är din sociala energi på topp.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är du väldigt trött och det märks mest på jobbet där du inte orkar ge särskilt mycket. Det kan vara att du går och bär på något skräp som inte vill bryta ut. Försök att hålla ett lugnt tempo och sänk kraven på dig själv den här veckan. Under onsdagen får du en komplimang som både värmer och överraskar. På torsdagen satsar du på att styra upp detaljarbetet på jobbet. Du villa känna att du har koll.

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen tar du chansen att lätta ditt hjärta inför en kollega. Resultatet blir kanske inte det du tänkt dig, men du känner dig ändå ganska nöjd. Under tisdagen får du lov att vara försiktig med vad du säger och till vem du säger det. Det finns en tendens att du förolämpar folk omedvetet den här dagen . Onsdagen och torsdagen blir lagom jobbiga dagar där du får mycket gjort utan att du stressar ihjäl dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen kan du få problem med att komma upp i tid. Du är ovanligt trött så här års så se till att gardera dig eftersom det kommer att märkas om du försover dig. Under tisdagen träffar du en person som det är bra om du håller dig väl med. Onsdagen blir en ganska trist dag då jobbar mycket på rutin. Ett par skämt från en kollega livar dock upp dagen. Torsdagen blir förhållandevis varierande. Då hinner du med en massa roliga aktiviteter.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen och tisdagen hinner du inte med att det du ska eftersom du är så stressad. Försök att fokusera på en sak i taget istället för att göra allt på en gång. Tisdagen kan dessutom bli sen och då hinner du inte vila upp dig ordentligt inför onsdagen. Onsdagen handlar mest om att sätt upp mål inför framtiden. Det finns vissa beslut som du måste ta ställning till. Under torsdagen händer något som är både överraskande och trevligt.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en lång vecka där du och en kollega får dra ett tyngre lass än ni brukar på grund av sjukdomar. Försök att inte tappa modet. Peppa varandra och unna er en riktigt god lunch de här dagarna. På onsdagen får du möjlighet att pröva något som legat utanför ditt område tidigare, du upptäcker att det här är något som du är bra på. Torsdagen blir den mest kreativa dagen. Du får du använda fantasin.

Annons