Fredag 20/1- söndag 22/1

20 jan, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vet att du är lite ojust som ljuger för en vän, men det är den enda sättet du kan ta dig ur den här knipan. Skorpionen påverkar dig och det gör att du har lättar att tänja på sanningen än du brukar. Lördagen är en dag då du bör undvika att göra av med pengar. Planeterna varnar för dåliga inköp. Söndagen blir en harmonisk dag då du upptäcker nya sidor hos dig själv. En bra dag för promenader eller meditativa övningar. Unna dig mycket vila den här helgen.

Oxen 20/4-20/5

Du har fullt upp som vanligt. Fredagen är rätt så lugn så du hinner med en del småprojekt på jobbet som oftast får ligga nere. På kvällen verkar du umgås med vänner och eller djur. Under lördagen ägnare du dig åt hemmet en hel del. Det kan vara storstädning eller så designar du om. På kvällen ser det ut att bli sociala aktiviteter. Kanske är du bortbjuden på en middag, eller en fest. Söndagen ser ut att bli seg. Du är trött och vill helst stanna i sängen hela dagen, men ett löfte tvingar upp dig.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen tar du ställning till ett erbjudande. Du inser att hur frestande det än låter så kommer du inte lyckas att pressa in ännu en aktivitet i din redan fullspäckade vardag. Under lördagen verkar det mest handla om närhet och kärlek, särskilt för Tvillingar som redan har ett etablerat förhållande. Som singel är det här en bra dag/kväll att möta nya människor. Söndagen blir lugn och harmonisk även om det finns risk för att förmiddagen grumlas av ett mindre gräl.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en härlig helg att se fram emot, det viktigaste är att du inte stressar upp dig över småsaker på fredagen. Ibland har du svårt att släppa och gå vidare så att ett sådant irritationsmoment kan förstöra delar av helgen. Under lördagen väntar en hel del roliga aktiviteter. Söndagen handlar till stor del om att visa stöd inför en väns/släktings beslut. Han/hon uppskattar att du finns där. Under söndagen kan det komma nyheter som har med semester eller ledighet att göra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar dagen som den kommer den här helgen. Under fredagen är du stressad, men inte mer än att du behåller fokus och får saker avklarade. På kvällen är du tröttare än du vill medge.  Lördagen ser lite mer social ut. Kanske gör du ett spontanbesök hos en släkting, träffar dina vänner eller bara myser hemma med familjen. Söndagen blir det ett högre tempo. Du har många idéer som du vill testa och du känner dig full av energi.

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen blir förhållandevis lugn. Inga jobbig möten eller tråkiga sammanträden väntar. Har du tur kan du rent ut av smita lite tidigare den här dagen. Under lördagen förväntas du ansvara för ett åtagande av något slag. Det kan vara att du har bjudit in till middag/fest eller så ställer du upp som volontär i något sammanhang. På söndagen tar du kontakt med en person som du inte sett på länge. Det blir ett roligt samtal/möte full av gamla minnen.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en helg som verkar gå i minnenas spår. Kanske möter du någon du inte sett på länge eller så väcker en doft eller ett synintryck något inom dig. Njut av den här helgen den bjuder på många roliga och udda upplevelser. Fredagen blir rätt så intensiv. Du börjar tidigt och sent i säng. Under lördagen är det sinnena som dominerar. Både ditt doftsinne din syn och din hörsel får njuta. Under söndagen satsar du på att vila och slöa. Det blir en riktigt lat dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen satsar du hårt för att bli klar med ett projekt som halkat efter. Det blir en rolig med krävande dag. Under lördagen väntar en vän på ett besked av något slag. Du ser till att ge honom/henne det så fort du bestämt dig. Söndagen blir det jobbigaste dagen. Då påverkas du av en negativ influens från Månen som gör att dina känslor pendlar hela tiden. Försök att inte ta åt dig så mycket, det blir jobbigast för dig själv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen får du roliga uppgifter att göra på jobbet så du lever upp ordentligt. Under lördagen handlar dagen mest om möten av olika slag. Månen gör dig emotionellt mottaglig och kan lura dig att tro att du känner något för en person som du egentligen inte alls känner. Söndagen blir en rätt så förvirrad dag. Då försöker du reda ut dina känslor och skilja verklighet från dröm. Ingen enkel uppgift, men det går om du bara vill.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här helgen är familjen i fokus. Har du en partner så tillbringar du med största sannolikhet en stor del av både lördagen och söndagen med honom/henne. Det blir en känslomässigt intensiv helg . Just nu förstärks din vanliga tillgivenhet för familjen av inflytande från mer jord och det ger ytterligare en dimension till dina känslor. Under söndagen får du chansen at pröva en aktivitet som du velat testa under en längre tid.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det mesta handlar om att hinna med allt som har med både arbete och med fritiden att göra. Du har så många idéer om vad det är du vill göra, men tiden för att förverkliga dina drömmar är begränsad. Tänk på att inte utesluta din partner i dina beslut. Han/hon vill nog gärna ha ett ord med när det kommer till beslut som påverkar er relation. Under söndagen ska du passa på att vara utomhus så mycket som möjligt.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen blir lagom stressig. Du vill göra så mycket, men inser efter halva dagen att du måste skära ned på dina planer ordentligt om du ska komma hem i tid. Lördagen blir den dagen då du vågar lite mer. Det kan vara att du närmar dig en person som intresserar dig, att du testar någon sport som du tycker är lite skrämmande eller så vågar du tala inför en publik. Söndagen blir en rofylld dag som du till stor del ägnar åt att ta hand om dig själv.

Annons