Måndag 23/1- torsdag 26/1

23 jan, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen och tisdagen är du trött. Just nu har du en påverkan som snarare suger än ger energi. När du är trött bli du grinig och svår att ha att göra med. Under tisdagskvällen börjar den här influensen avta och du känner dig bättre till mods. Under onsdagen passar du på att träffa vänner och göra något som du tycker om att göra. Torsdagen tycks handla om pengar eller snarare bristen på dem. Det är något du är sugen på att köpa som du inte har råd med.

Oxen 20/4-20/5

Under början av veckan får du ta tag i en del projekt som börjar gå över styr. Genom att planera och strukturera lyckas du klara av att lösa problemet. Under tisdagen väntar mycket rutinarbete. Solen tillför energi till ditt tecken och det gör dig extra positiv även när det gäller saker du brukar tycka är trista. Under onsdagen och torsdagen flirtar du med en ytlig bekant eller kollega. Det är inget allvarligt, snarare ett sätt att göra vardagen intressant.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen har du svårt att fokusera dig. Något som inträffade i helgen tenderar att ta över dina tankar. Din kollega irriteras av att du är så lättdistraherad. Tisdagen handlar till stor del om att ställa upp och visa sitt engagemang. Under onsdagen väntar du på ett besked som tycks dröja. Att inte veta gör dig osäker och det i sin tur drar ned ditt humör. Torsdagen blir en rätt så stressig dag. Du har mycket att göra, men inget riktigt driv.

Kräftan 21/6-22/7

Den här veckan gäller det att hålla motiveringen på topp. Du har flera ganska stora projekt på gång, men du blir osäker och då saktar du ned tempot för att förvissa dig om att du gör rätt. Lita på din magkänsla. Månen gör dig intuitiv och om du följer din känsla kommer det mesta att gå som du vill. Under tisdagen eller onsdagen ska du inte glömma att höra av dig till en person som väntar på att du ska ringa. Torsdagen blir roliga, annorlunda och stressig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska tuff vecka eftersom du hoppar mellan olika uppgifter. Tack vare ditt breda kunnande så behövs din insats på flera olika ställen. Under måndagen och tisdagen känner du dig splittrad eftersom du inte får chansen att avsluta dina projekt innan du måste börja på ett nytt. Under onsdagen får du ros från en kollega eller chef. Hennes beröm gör dig glad. Under torsdagen utmanar du din fantasi. Du har en idé som du vill förverkliga.

Jungfru 23/8-22/9

Genom att behålla fokus på det som är viktigt kommer du att klara inledningen på veckan bra. Om du låter bli att haka upp dig på detaljer kan du leverera utmärkta resultat på kort tid. Just nu är Venus i en ogynnsam position och det gör att du inte fungerar så bra i sociala sammanhang. Om du arbetar med kunder eller klienter kan den här influensen påverka dig negativt. Under onsdagen och stora delar av torsdagen är du ovanligt kreativ. Du kombinerar fantasi med det praktiska.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under den inledande delen av veckan är du trött. Du har ingen motivation och skulle helst stanna hemma i sängen. På onsdagen känner du att det är lättare att kliva upp ur sängen. Du har en del idéer och det gör att du är sugen på att jobba. Under onsdagen och torsdagen passar det bra att ägna sig åt all form av fysisk träning. Ett gympass efter jobbet eller en långpromenad kan få dina tankar att klarna och göra det enklare för dig att fatta ett beslut.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen och tisdagen drabbas du av ånger. Det gäller ett beslut som du har tagit men som du nu känner är fel. Tyvärr är det inget du kan göra åt det här. Det är bara att svälja det sura äpplet och gå vidare. Under tisdagen och onsdagen träffar du många nya, trevliga människor och ditt humör är på topp. Torsdagen handlar om att vara exakt. Slarvar du med de små detaljerna riskerar du att göra fel och då blir det problem.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Ditt horoskop varnar dig för att slarva med sömnen. Om du inte kommer i säng i tid på kvällarna kommer du att bli trött och irriterad och det i sin tur leder till att du missar en unik chans. Försök att vara noga när det gäller saker som har med ekonomi och siffror att göra. Just nu har du inte råd med att räkna fel. Under onsdagen och torsdagen väntar en del spännande utmaningar. Det handlar om att tänka utanför ramarna.

Stenbocken 22/12-19/1

Veckan inleds med problem och det gäller att du använder på ditt intellekt och din kreativitet för att lösa den här situationen. Under onsdagen och torsdagen har du möjlighet att imponera på en person som kan bli betydande för din framtid. Det intryck som du ger just nu kommer att prägla hans/hennes uppfattning om dig som person även i framtiden. Under torsdagskvällen passar det bra att träffar vänner eller ägna dig åt en hobby.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Det blir en ganska enformig vecka. Visst har du mycket att göra, men det mesta gå på rutin och du har inga problem som utmanar dig och får dig att komma med kreativa lösningar. Just nu har du problem med en chef eller en kollega. Ni två tycks ha svårt att komma överrens. Det gäller att du vågar visa att du är en person som har fler sidor än de du visar på jobbet. Under onsdagen passar det bra att vara utomhus så mycket som möjligt. Den friska luften ger dig ny energi.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är i en situation som kan upplevas som problematisk. Det handlar om att du inte vet när du ska vara uppriktig och när det passar med en vit lögn. Du har svårt för att såra människor och det gör att du ofta undviker sanningen. Ibland kan ärlighet vara den rätta medicinen. Visst kan det svida att höra sanningen, men det kan också hjälp till att få personen ifråga på rätt väg igen. Veckans tips, våga stå för din åsikt.

Annons