Fredag 27/1- söndag 29/1

27 jan, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Helgen handlar till stor del om hemmet och om familjen. Du njuter av att vara hemma så mycket som möjligt. Fredagen blir stressig på jobbet och du kan tvingas att stanna en stund längre än du räknat med. På kvällen är du trött och vill bara mysa framför tv. Under lördagen förväntar sig din partner/kompis att du ska hänga med på aktiviteter men du är trött och vill bara vara hemma. Kvällen blir lugn men trevlig. Under söndagen passar du på att ordna med din ekonomi.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska jobbig med intressant helg. Mycket tycks kretsa kring barn eller ungdomar. Det kan vara att du är aktiv i en ungdomsrörelse eller så träffa du egna/andras barn den här helgen. Genom att vara påhittig och busig lyckas du locka fram många skratt. Den här helgen blir något av en tankeställare. Under söndagen ägnar du dig gärna åt utomhusaktivteter. Närheten till naturen ger dig massor av energi.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får en ganska livlig helg. Det verkar som om en vän/släkting firar en födelsedag eller något annat. Du förväntas att delta, vara social och ha trevlig. Fredagen kan bli stressig, särskilt under förmiddagen, lördagen blir väldigt social och söndagen handlar om att visa omtanke. Det finns en person som skulle må bra av lite extra uppmärksamhet från din sida. Under söndagskvällen får du en idé som har med semester eller ledighet att göra.

Kräftan 21/6-22/7

Under helgen hoppas du på svar i en viss fråga och dina förhoppningar kan komma att bli till verklighet om du bara visar tålamod. Fredagen blir förvirrande, du vill så mycket att du inte vet vart du ska börja och det gör att inget blir gjort. Under lördagen satsar du på att vara med kompisar. Tillåter vädret kan det bli en riktig utomhusdag. Söndagen handlar om att nå fram till en vän som undviker dig. Du vill veta vad det är som är fel.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen får du en del tips av mer erfaren kollega. Ta till vara på dem, de har du nytta av framöver. Under lördagen möts du av tvivel hemifrån. Din partner eller en medlem i din familj tycker att du har betett dig underligt en tid och vill veta varför. Lördagen är en dålig dag att ventilera känsliga ämnen. Du gör en höna av en fjäder och det kan leda till hårda ord som är svåra att ta tillbaka. Söndagen blir mer harmonisk än lördagen.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu har du svårt att lita på din kollega. Han/hon har svikigt löften tidigare och du har ett gott minne. Fredagen handlar till stor del om att lägga det gamla bakom sig och om att gå vidare. Under lördagen får du en överraskning som muntrar upp dig. Det blir en härlig och fartfylld dag. Även söndagen är aktiv, även om den inte är riktigt lika fullbokad som lördagen. Se till att komma i säng i tid, du tenderar att slarva med sömnen.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en lugn och skön helg. För en gångs skull kommer du vara riktigt utvilad när nästa vecka börjar. Under fredagen ifrågasätts ditt omdöme och du får försvara dina handlingar. Lördagen handlar om att ta till vara kärleken. Det blir en riktigt mysig dag. Under söndagen börjar du att planera en aktivitet som inte ligger allt för långt borta. När det är kallt ute är det skönt att drömma sig bort till värmen.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen får du nys om en överraskning som gäller en vän. Det är viktigt att du lyckas hålla masken inför din kompis annars förstör du allt nöje. Under fredagskvällen är du ovanligt social och det är en bra dag att träffa vänner eller att gå ut på date. Under lördagen funderar du mycket över framtiden. Du känner en oro, inte minst för din ekonomi. Tänk på att det inte hjälper att grubbla, lägg upp en plan för hur du ska kunna spara pengar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det ligger mycket värme i ditt tecken och det gör att helgen blir härlig. Ditt humör är på topp oavsett om du är ledig eller arbetar. Ingen kan låta bli att dras med av din charm och ditt sprudlande humör. Lördagen blir den bästa dagen den här helgen. Då träffar du en person som verkligen kan inspirera dig. Söndagen blir relativt lugn, men en påfrestande bekant kan förstöra harmonin. Det gäller att du vågar säga nej.

Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen får du chansen att imponera på en person som du länge har haft ett gott öga till. Det kan vara en ytlig bekant, en kollega eller en vän. Lärdagen blir en smula jäktig. Du har ett åtagande av något slag som du måste uppfylla och det tar större delen av dagen. På kvällen tar du det ovanligt lugnt. Du njuter av att bara vara hemma. Söndagen blir rätt aktiv. Det ser ut som en tidig start på en fartfylld dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Under fredagen undviker du att jobba allt för hårt. Du satsar snarare på ett socialt samspel mellan kollegor än en bländande arbetsinsats. På kvällen är du pigg och vill träffa människor. Under lördagen får du ta ansvar för en person eller ett projekt. Det förstör en del planer som du haft, men det här ansvaret kan komma att bli mer givande än du tror. Under söndagen ska du se upp med vad du äter. Ditt horoskop varnar för magproblem.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en riktigt lyckad helg där du både hinner vara aktiv och hinner med att lata dig. Du upptäcker att det finns en person som beundrar dig mycket. Om du väljer att flirta tillbaka eller håller ett visst avstånd beror på hur du känner dig för dagen. Under lördagen och söndagen kan en smärre dispyt uppstå inom familjen. Du blir den givna medlaren i den här diskussionen.

Annons