Måndag 30/1- torsdag 2/2

30 jan, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen tar du inte en kollega på allvar och det kan leda till problem. Du bör lyssna ordentligt för hans/hennes problem kan bli dina. Under tisdagen och onsdagen flyter allt på harmoniskt.  Du är på gott humör och din charm är förtrollande. Under torsdagen borde du göra något för dig själv som att ta en extra lång lunch med någon du tycker om. Det kommer att bli en skön avkoppling i vardagen.

Oxen 20/4-20/5

Början av veckan blir lite stressig. Du har lovat att hjälpa en kollega samtidigt som du har en hel del som du måste fixa själv. Under onsdagen lugnar det ned sig och då passar det bra att boka in vänner eller bekanta efter jobbet eftersom du vet att du kommer ifrån i tid. Under torsdagen får du en fråga som du bör fundera på innan du svarar. Efter lite eftertanke kommer du att inse att ditt första, impulsiva svar inte var vad du egentligen ville.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

En komplimang lyser upp din dag i början av veckan. Den här personen är varken särskilt generös med beröm eller har visat att han/hon gillar dig så det gör dig extra förvånad. Under onsdagen dyker det upp en person från det förflutna. Det kan vara att du springer på någon av slump eller så hörs ni av och bestämmer en träff. Der blir ett riktigt lyckat möte. Under torsdagen bör du vara försiktig med vad du säger, Dina ord misstolkas lätt den här dagen.

Kräftan 21/6-22/7

Du satsar mycket på ditt eget välbefinnande den här veckan. Det är bra att du tar hand om dig själv stället för att prioritera alla andra. Under måndagen och tisdagen träffar du vänner och bekanta. Det kan vara i samband med en träning eller en tävling. Under onsdagen tar du tag i ett arbetsrelaterat problem. Du vet att du ger dig ut på hal is men du vill ändå säga din åsikt. Under torsdagen passar det bra att ägna sig åt saker som kräver koncentration.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Ibland kan din sociala förmåga bli väldigt intensiv och det upplevs som du ägnar mer tid åt att snacka än åt att jobba. Under tisdagen visar upp en sida av dig själv som du ofta håller privat. Det blir en ny upplevelse för dina kollegor. Onsdagen eller torsdagen tycks handla om att göra av med pengar. Du har svårt att motstå en sak eller kläder som du har sett, trots att du vet att du borde spara pengar. Ditt impulsköp ger dig dåligt samvete.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu känner du dig lite kluven. Du vill egentligen börja ett nytt liv med bättre matvanor och mer motion. Tyvärr har du varken karaktären eller tiden att bryta ditt invanda mönster. Under onsdagen ändra förutsättningarna. Det kan vara en vän eller kollega som vill ändra sin livsstil och frågar om ni kan göra det tillsammans. Med en andra person som peppar dig blir du helt enkelt ännu mer motiverad.

Vågen 23/9-22/10

Annons

Det blir en intensiv inledning på veckan. Risken är stor att du försover dig under måndagen eller tisdagen så var noga med att sätta klockan. Under onsdagen bör du bekänna ett misstag som du gjort. Genom att ta på dig skulden och inte låta någon annan ta ansvar kommer du att växa. På torsdagen får du chansen att delta i ett udda projekt på jobbet. Det blir en omväxlande dag i högt tempo där du lär dig massor av nya saker.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen och tisdagen blir ganska tråkiga. Det lunkar på i ett behagligt tempo på jobbet och privat verkar alla dina vänner och bekanta för trötta för att orka aktivera sig. Under onsdagen uppstår det något som gör att du måste omvärdera en person och hans/hennes sätt att vara. På torsdagen ska du inte glömma bort att tala om för din partner hur mycket han/hon betyder för dig. Venus bädda för en romanstik kväll och helg tillsammans.

Skytten 22/11-21/12

Annons

Du vägrar att lyssna på goda råd från dina kollegor trots att det faktiskt kunde underlätta arbetet för dig. Genom din envishet kommer du att upptäcka att både måndagen och tisdagen blir jobbiga och problemfyllda dagar. Under onsdagen får du lite mer energi från Solen. Då försvinner ditt dåliga humör och du orkar handskas både med jobbiga klienter och sura kollegor. Under torsdagen ska du passa på att göra något snällt emot dig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen och tisdagen får du omvärdera din åsikt i flera frågor. Du upptäcker att du inte har haft alla fakta och då blir det problem. Under onsdagen kommer en vän med ett råd som gäller ditt arbete. Du lyssnar på honom/henne och beslutar att göra som han hon har föreslagit. Ett klokt beslut. Under torsdagen ska du undvika all form av träning. Ditt horoskop varnar för lättar skador som du drar på dig just nu.

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen och tisdagen är du medveten om att du inte alltid gör ditt bästa på jobbet. Just nu är du omotiverad och då gör du inte mer än du måste. Under onsdagen dyker plötsligt en ny inspirationskälla upp, det kan vara en person eller en uppgift som får dig att leva upp. Torsdagen blir senare än du tänkt dig. Du fastnar i något på jobbet och när du fastnar så glömmer du bort klockan. Boka inte in några möten efter arbetstid den här dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen och tisdagen är bra dagar då du gör en massa nytta. Mars ger dig både energi och motiverar dig att fortsätta även när det känns motigt. Under onsdagen försvinner en del av Mars positiva påverkas, men du har fortfarande en massa entusiasm. Torsdagen blir den tyngsta dagen den här veckan. Då känner du dig trött och orkar inte ta tag i något utan det absolut nödvändigaste.

Annons