Fredag 3/2 och söndag 5/2

03 feb, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska stressig helg. Du verkar ha del aktiviteter inbokade och det mesta tycks ha med släkt eller nära vänner att göra. Problemet är att du egentligen är för trött för att orka med den här typen av engagemang. Under fredagen bryter du omedvetet ett löfte. Lördagen blir ganska intensiv. Det gäller att du kommer upp i tid den här dagen. Lördagskvällen ser social och trevlig ut. Under söndagen funderar du på att förändra rutiner som har med din vardag att göra.

Oxen 20/4-20/5

Du har en intensiv helg att se fram emot. Det kan till och med vara så att du arbetar den här helgen. Under fredagen visar du åter igen upp vilken otroligt kreativ person du kan vara om du bara får konstnärlig frihet. Lördagen handlar om att vilja vara i centrum. Du lyckas charma de flesta människor som du möter. Söndagen blir lugnare. Då njuter du av att äntligen få lite vila. Du pysslar lite hemma, men inga större projekt.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

En helg som handlar om kärlek. Du njuter av att vara i ett förhållande eller så njuter du av den uppmärksamhet som du får när du flirtar. Fredagen blir en riktig festdag då du hinner med både att jobba och att träffa vänner. Lördagen blir stillsammare. Efter en så intensiv fredag behöver du vila ut. Söndagen blir en riktig utomhusdag om vädret tillåter. Då ägnar du dig åt olika former av motion. En härlig dag med mycket frisk luft.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen får du en impuls som du lyssnar till. Det visar si vara ett riktigt lyckat infall. Under onsdagen undrar du över en vän som inte hör av sig trots att du ringer. Du vill gärna finnas där för honom/henne om han7hon har problem, men du är sårad över att han/hon inte ringer tillbaka. Under söndagen passar du på att rensa i hemmet. Du är rastlös och då sysselsätter du dig med det som finns till hands.

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Just nu har du svårt att lita på dina chefer och det märks i hela ditt uppträdande under fredagen. På lördagen ägnar du dig åt din familj. Det är något som ni länge velat göra tillsammans men som det finns tid för först nu. Under lördagskvällen passar det bra att laga en festligare middag. Söndagen handlar om att våga lite mer. Ta dig ur din bekvämlighets zon så kommer du att upptäcka många nya. Spännande aktiviteter.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen och lördagen är du väldigt trött. Efter en intensiv vecka vill du helst bara vara hemma med familjen. Lördagskvällen kan bjuda på en del socialt umgänge, men det sker spontant snarare än under ordnade former. Söndagen blir en kreativ och konstnärlig dag. Då ägnar du dig åt en hobby och som vanligt när du går in för något så gör du det med både kropp och själ. På söndagskvällen ska du inte glömma att förbereda inför kommande vecka.

Vågen 23/9-22/10

Annons

Under fredagen vågar du dig på att lova något som egentligen ligger utanför din makt att hålla. Du litar till turen i det här fallet. Lördagen ägnar du dig åt ett fritidsintresse eller åt att arbeta. Det blir en rätt stressig dag där timmarna flyger iväg. Under kvällen passar du på att umgås med familj eller vänner. På söndagen drar du ned tempot. Oavsett vilka aktiviteter du har inplanerade så vägrar du att stressa. Du vill ha en vilsam dag den här helgen.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här helgen är väldigt lovande tack vara Venus position. Har du ett förhållande handlar helgen mest om värme och närhet. Är du singel kan det mycket väl hända att du träffar spännande människor, särskilt under fredags eller lördagskvällen. På söndagen fokuserar du mest på familjen eller de riktigt nära vännerna. Då handlar det om att uppdatera sig på det senaste skvallret. Du älskar att veta allt om alla.

Skytten 22/11-21/12

Annons

Det blir en bra helg då du förenar nytta med nöje. Genom att göra en gemensam sak med en vän så lyckas du få tråkiga måsten att bli roliga och annorlunda. Fredagen blir ganska intressant. En konflikt på jobbet väcker ditt intresse. Lördagen blir rätt så slitig, men tack vara din vän så har du roligt trots att du arbetar hårt. Söndagen handlar om vila och rekreation, du behöver en dag utan krav från omgivningen.

Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen får du pröva på en hel del nya aktiviteter. Det blir en intressant och rolig dag. Se upp med en kollega som är på uselt humör och försöker dra ned stämningen. Lördagen handlar om träning och hälsa. Du lägger ned tid och omsorg på ditt utseende. Kanske finns det en speciell person som du vill ska lägga märke till dig. Kvällen blir överraskande trevlig. Under söndagen försöker du träffa flera av dina vänner som du inte sett på länge.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Under fredagen ägnar du dig åt måsten, både privat och på arbetet. Trots att det är uppgifter och aktiviteter du inte valt själv har du ganska roligt. Under lördagen kan Pluto ställa till besvär. Du hamnar i både stora och små konflikter med din omgivning. På söndagen vill du vara ensam så det finns en risk att du smiter iväg ett par timmar på dagen, särskilt om du har familj och barn. Som singel stänger du in dig hemma istället och vägrar att svara i telefonen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en festlig fredag där du ägnar dig åt att knyta kontakter och vara social. För dig är det viktigt med ett nätverk av vänner, både när det gäller ditt arbetsliv och när det gäller privatlivet. Under lördagen får du chansen att imponera på en vän med kunskap om inom ett visst område. Du gillar att briljera när du kan. Under söndagen passar du på både att träffa vänner och ägna dig åt att ta hand om dig själv.

Annons