Måndag 6/2 – torsdag 9/2

06 feb, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen börjar lugn, du hinner med en del småprojekt och du känner dig nöjd över att slippa stressa. Tisdagen handlar till stor del om att kunna dra jämt med människor som är väldigt olika dig. Under onsdagen bör du höja tempot några snäpp annars kommer du halka efter. Onsdagen handlar också om att ta tag i dina personliga problem och våga övervinna rädsla. På torsdagen får du fullt upp. Der blir en stressig och sen dag, men du lär dig en hel del av en ny kollega.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen flyger timmarna iväg. Du önskar att du hunnit med mer än du gjort, men tyvärr så har du ingen möjlighet att jobba över. Du har planer för kvällen. Under tisdagen får du många glada skratt. Just nu är stämningen på jobbet bra och du känner att du får utvecklas. Onsdagen handlar om att komma ikapp hemma. När det är mycket på jobbet så får sysslorna i hemmet vänta. Under onsdagskvällen passar det bra att träna eller träffa vänner. På torsdagen ska du undvika att stressa.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en lite annorlunda start på veckan. Det kan vara att du är sjuk så du är hemma, att du går på någon kurs, är ledig eller får testa helt andra arbetsuppgifter än du brukar ha. Under tisdagen eller onsdagen får du feedback på ett projekt som du arbetat med. Torsdagen handlar om att stå upp för det du tror på, oavsett på det gäller frågor som rör jobbet eller en diskussion om rutinerna hemma. Torsdagskvällen kan bjuda på en överraskning.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen tenderar du att hamna i diskussioner. Det är som om hela världen tycker tvärt emot dig. Under tisdagen får du draghjälp av Solen och då känner du dig riktigt pigg. Under onsdagen eller torsdagen kan du köra fast i en extra besvärlig arbetsuppgift. Om den situationen uppstår är det bra om du ber om hjälp. Svälj stoltheten. Under torsdagskvällen kan ett samtal från en vän göra dig lite förbryllad. Hon/han har nyheter som du har svårt att acceptera.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu tenderar du att snubbla över personer ifrån ditt förflutna. Det kan vara skolkompisar, gamla arbetskamrater eller lärare som du haft. Det är på sätt och vis som om du får en andra möjlighet att komma till avslut med personer eller situationer som skedde för länge sedan. Det blir en vecka full av funderingar och en hel del insikter om dig själv. Under tisdagen och onsdagen har du som mest energi. Försök att lägga de jobbigaste projekten de dagarna.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en riktig rivstart på veckan. Problem från förra veckan ligger kvar och väntar samtidigt som det uppstått frågeställningar under helgen som du måste ta hänsyn till. Under tisdagen har du jobbar ikapp dig någorlunda och kan börja fokusera på lite mer intressanta uppgifter. Under onsdagen kan du får mycket att göra. En kollega eller vän verkar vara sjuk och hans/hennes arbete hamnar hos dig. Torsdagen blir den minst intensiva och den trevligaste dagen den här veckan.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Just nu ser ditt liv väldigt socialt ut. Du trivs på jobbet och privat omger du dig gärna med vänner och familj. Under måndagen arbetar du senare än du planerat och det kan kollidera med planer som du har för kvällen. Tisdagen handlar med om att våga fråga. Visa att du inte kan allt, men är villig att lära dig det du inte kan. Under onsdagen eller torsdagen bör du undvika att trampa en kollega/vän på tårna. Han/hon är inne i en period då han/hon tar det mesta personligt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en intensiv start på veckan. Mycket handlar om att många är borta av en eller annan anledning och då måste du jobba hårdare. Under tisdagen får du oväntat hjälp från en kollega som inte brukar vilja samarbeta. Onsdagen blir den mest intensiva dagen, det beror på att du har bokat in både arbete och fritidsaktiviteter den dagen. Under torsdagen bör du se upp så att du inte drabbas av skvaller. En kollega är bra på att sprida information utan att ha koll på fakta.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen och tisdagen uppstår det en del frågetecken på jobbet. Du har svårt att ta till dig information just nu och det är lätt att det blir missförstånd. Så länge du har den här påverkan över ditt tecken för du vara extra noga med att upprepa alla fakta du får så att du vet att du har förstått dem rätt. Skriv upp datum och hållpunkter för ditt minne är inte det bästa. Under onsdagen kan det uppstå spänning mellan dig och en bekant.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en roliga och intensiv vecka, särskilt och du är Stenbock som är född lite senare i tecknet. Både måndagen och tisdagen blir riktigt stressiga, men på ett positivt sätt. Du får massor gjort och du har roligt under tiden. På onsdagen möter du en person som imponerar på dig med sin förmåga att få människor att må bra. Torsdagen blir förhållande vis lugn. Då hinner du samla ihop dig och avsluta en del uppgifter inför fredagen.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är du rätt så trött på ditt arbete och du tar varje tillfälle att smita undan. Det här ser inte bra ut inför dina kollegor. Försök att hitta saker som du tycker är roliga. Sök inspiration både på och utanför jobbet. Genom att byta arbetsuppgifter med en kollega kan du få lite ny stimulans. Vattumän behöver variation och utmaningar för att växa och trivas. Under torsdagen ska du passa på att fynda lite när det gäller saker till hemmet eller böcker.

Fiskarna 19/2-20/3

En kollega mår dåligt och vänder sig till dig för att få hjälp. Du känner inte den här personen så bra så du vet inte riktigt vad du ska göra. Försök att lyssna på honom/henne och ge råd utifrån din egen erfarenhet. Egentligen är lyssnandet den viktigaste biten eftersom den här personen känner sig rätt så ensam. Under tisdagen eller onsdagen kan det uppstå en situation som handlar om pengar på ett eller annat sätt.

Annons