Modell galmour

08 feb, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Min lilla dotter älskar Topmodell, och hon är hur stolt som helst att mamma skriver för Sveriges Största Modetidning, enligt programledaren Isabella. Hon kände givetvis igen tidningen direkt när hon såg den på tv, och nu har jag gått från vanligt tråkig mamma till superglamourös, nästan lika häftig som Isabella, fast bara nästan. Själv är jag imponerad av tjejerna som lyckades ta sig fram på en run walk i rullskridskoroch ändå se någorlunda coola ut, för att inte tala om de fantastiskabilder som finns på Elleshemsida idag.

Hannisundrar om en Asc kanbyta tecken under en livstid. Absolut, det kan och gör även alla planeter, mitthimlen (MC) och Solen med. Det kallas för en progression. Du gör en uträkning på vart Solen har förflyttat sig från din födelse till nu/eller inom en snar framtid. Sedan gör du ett nytt horoskop baserat på den positionen. Då får du fram ett horoskop som beskriver din nutid och din framtid. Personer kommer ofta in i livskriser när det sker större planetförändringarsom när en Asc eller MC byter tecken eller när Solen progediera. Att räkna ut en vandrande Asc kanvara svårt eftersom endast ett par minuter fel på födelsetiden kan slå på flera år i ett progressionshoroskop. Precis som människor förändras horoskopen hela tiden, det är det som astrologi så spännande.

🙂

Felicia

Från en stillsam Kräfta till ett mäktigt kattdjur (även om det är ett Lejon och inte en tiger) under loppet av ett par år. Tänk så mycket man kan förändras.

Annons