Fredag 10/2- söndag 12/2

10 feb, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen passar du på att dra ned tempot väsentligt. Du anser att du har stressat hela veckan så nu har du rätt att ta det lite lugnt. Ditt uppförande kan irritera en kollega. Under lördagen myser du gärna hemma. Det kan vara att umgås med kompisar eller chipsfrossa med familjen. Lördagen blir en rätt så inaktiv dag. Under söndagen försöker du komma ut lite. Den friska luften gör dig gott och får dig att vakna till liv ordentligt.

Oxen 20/4-20/5

Den här helgen tycks handla om familjen och släkten. Fredagen blir intensiv. Du hinner inte med så mycket som du skulle önska, men du försöker ändå att behålla skärpan genom att fokusera och skiva upp saker. Under lördagen sysslar du mycket med förberedelser. Det kan vara att du är aktiv i en förening av något slag, att du ska ha folk hemma på kvällen eller att du förbereder dig inför ett framförande som du ska göra. Söndagen blir lite lugnare. Tillåter vädret är du gärna utomhus.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen passar du på att visa upp kunskaper på jobbet som du inte brukar briljera med. Under lördagen tar du det rätt lugnt. Efter en intensiv vecka föredrar du sovmorgon och en lättjefull förmiddag. Eftermiddagen och kvällen ser lite mer social ut. På söndagen får du ett samtal som väcker en del tankar hos dig. Det tycks handla om en vän som har problem. Du vill gärna hjälpa till, men du är osäker på att din hjälp är det bästa för henne just nu.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen får du ett ryck att göra något på ett helt nytt sätt. Dina kollegor är lite undrande över ditt sätt att ändra på vardagsrutinerna, men för dig blir det bra. Lördagen handlar mest om att lyssna och ta till sig. En eller flera av dina nära och kära kommer att ventilera sina tankar den här helgen och då gäller det att du är uppmärksam. Söndagen blir en oas av stillhet. Du får mycket tid för dig själv och den ägnar du åt din favoritsyssla oavsett om det är att träna eller slöa framför tv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bra med lite stressig fredag. Du har inget emot att ha fullt ös hela dagen så länge du känner att du har kontroll. Fredagskvällen kan bjuda på en del överraskningar i form av vänner som kommer på spontanbesök. Under lördagen tar du det lugnt. Veckan har varit intensiv och du behöver vila. Det finns en indikation i ditt horoskop att du umgås med barn eller djur under lördagen. På söndagen är du piggare och har ork över för annat än att vila. Det blir en aktiv dag.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen frågar du dig själv om du gjort rätt val. Du känner dig osäker på vissa punkter. Du bör lita på din magkänsla, den kommer att leda dig rätt. Under lördagen får du äntligen tid och möjlighet att starta ett projekt som du länge velat dra igång. Tänk på att inte bli för ivrig, utan planera i detalj hur du ska gå till väga. Söndagen blir rätt så lugn, då får du möjlighet att bara ägna dig åt saker som du vill göra, inte som du måste göra. En riktig harmonisk dag.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du satsar på att visa upp dig under fredagen. Genom att vara självsäker och spela på din kompetens så kommer du kunna vinna många fördelar. Under lördagen väljer du att vara lite mer avslappnad. Det blir en trevlig dag tillsammans med vänner och familj. Även kvällen ser ut att kunna bjuda på en hel del umgänge. Är du förälskad så kan den här helgen riktigt skimra av romantik. Njut av all uppmärksamhet och värme som du får av din partner.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen får du vara effektiv om du ska komma hem i tid. Du har varit lite ser periodvis den här veckan och det gör att du hamnat efter med vissa arbetsuppgifter. Under lördagen ska du inte bli överraskad om du plötsligt får besök av en person som du inte sett på länge. Just nu är det många möten i ditt horoskop och en del av dem är länkade till ditt förflutna. Söndagen blir en aktiv dag då du håller igång från morgon till kväll. Du vill få ut det mesta möjliga av helgen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen kan det uppstå en konflikt mellan dig och din familj eller dig och en nära vän. Det tycks handla om värderingar och då är det svårt att inte låta känslorna styra. Se bara till att inte blåsa upp det här bråket för mycket. Under lördagen hjälper du en vän eller bekant som behöver dina råd. Du gillar att komma med experthjälp. Lördagskvällen passar bra för en mindre middag eller en romantisk kväll. Under söndagen bör du undvika att träna allt för hårt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du lyssnar sällan till råd från andra än dig själv, men den här fredagen kan du spara en massa tid genom att ta till dig av vad din kollega säger. Lördagen blir rolig, varierande och ganska intensiv. Du träffar både vänner och släkt. Kvällen blir senare än du tänkt dig. Söndagen blir trevlig om än mer stillsam än lördagen. Då ägnar du dig gärna åt utomhusaktiviteter eller sport. För dig är det viktigt att få komma ut och röra på dig.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen får du nys om ett rykte som rör dig. Försök att inte bli allt för upprörd. Risken är att det kommer att förstöra din helg. Lördagens aktiviteter styrs till stor del av ditt humör. Är du irriterad så väljer du med största sannolikhet att vara mer för dig själv. Är du på gott humör vill du gärna umgås med vänner. Söndagen blir en riktig friluftsdag där du ser till njuta av att vara ledig. Du mår som bäst när du får vara utomhus.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen blir intensiv och lite stökig. En kollega verkar vara rätt så förvirrad och inget går som planerat. Under lördagen passar du på att träffa vänner och göra saker som du inte hinner med i veckan. Det kan vara att träna, shoppa eller bara ta en långfika och uppdatera dig på det senaste skvallret. Under söndagen hör du av dig till en familjemedlem eller släkting som verkligen uppskattar att du ringer eller tittar förbi på en fika.

Annons