Måndag 13/2 – torsdag 16/2

13 feb, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir stressig eftersom du vill få så mycket gjort som möjligt den här dagen. Under tisdagen passar du på att vara lite extra omtänksam mot din omgivning, särskilt om du har en partner. Onsdagen blir en dag då du funderar en del över framtiden. Du inser att du kommer att tvingas att fatta vissa beslut som inte kommer att uppskattas av din omgivning. Torsdagen blir lagom intensiv. Du har mycket att göra, men inte mer än att du hinner träffa en vän och skvallra lite.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir mer intensiv än du skulle önska. Du har lovat att göra flera olika saker, men frågan är hur du ska få timmarna att räcka till. Under tisdagen satsar du på romantik och lite mer omtanke än vanligt. Det kan vara en semla till din partner, en blomma till din mamma eller en ask choklad till en nära vän. Både onsdagen och torsdagen handlar om att ta för sig. Låt ingen kliva dig på tårna. Framförallt, låt ingen tala om för dig vad du kan och inte kan göra.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen blir en rätt tråkig dag. Då går det mesta på rutin. Tisdagen blir lite blandad. Är du nykär kan tisdagen bli riktigt romantisk, som singel kan du känna dig lite ledsen och helst stanna hemma framför tv. Under onsdagen får du möjlighet att visa en av dina kollegor en ny sida av dig själv. Torsdagen blir lite stressig, särskilt på morgonen eftersom du oftast har lite svårt att komma igång tidigt. Det kan till och med bli så att du försover dig just den här torsdagen.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen tvekar du mycket när det gäller om du ska vara ärlig mor en kollega eller inte. Du vet att din åsikt kan såra, och du avskyr att göra människor ledsna. Under tisdagen får du möjlighet att lära känna lite nya personer. Det blir en rolig och annorlunda dag. Onsdagen och torsdagen handlar om att få pusslet mellan arbete och fritid att fungera, just nu känns det som om dygnet har för få timmar för att du ska hinna med.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen tvingas du be om ursäkt för något som du anser att du gjort rätt. Det blir verkligen ett slag mot din stolthet. Tänk på att åsikten om vad som är rätt och fel i det är fallet är väldigt subjektiv och det är fler som tycker att du har fel än tvärtom. Under tisdagen testar du gränser. Mars gör dig modig och du säger precis vad du tycker och tänker. Onsdagen och torsdagen blir stressiga, men givande. Det gäller att du behåller ditt goda humör.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen blir du irriterad på en kollega som du tycker uppför sig illa. Du har väldigt hög arbetsmoral och det har inte den här personen. Det bästa vore om ni pratade om problemen istället för att tiga ihjäl dem. Under tisdagen får du lova att kompromissa en hel del. På onsdagen väntar ett bidrag i form av pengar eller fysisk hjälp. Torsdagen blir den dag där du verkligen bör vara fokuserad. Då förväntas du uträtta stordåd.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska tuff inledning på veckan. Det finns så många saker som du måste hinna med att du inte vet vad du ska prioritera bort. Under tisdagen och onsdagen börjar du får ordning i jobbet. Det verkar som en vän har problem och söker hjälp hos dig. Du önskar att du kunde gör mer för henne. Under torsdagen satsar du på den sociala biten. Du vet hur viktigt det är att odla kontakter och du ser till att knyta flera viktiga personer till dig den här dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen och tisdagen kan du stöta på problem som har med teknik och datorer att göra. Det gäller att du inte förlorar ditt tålamod utan ber om hjälp när du kör fast. Under onsdagen får du massor av beröm från en kollega eller nära chef. Sug åt dig och njut av att bli hyllad. Under torsdagen får du in en påverkan från Månen som gör dig mer känslig än vanligt. Du tar åt dig av kommentarer som vanligtvis inte brukar beröra dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen känns det som om tiden står stilla. Det blir en riktigt långtråkig dag där du bara vill gå hem. Tisdagen börjar bättre. Du känner dig mer motiverad och du har idéer som du vill testa. Under onsdagen undviker du en person som alltid lyckas gå dig på nerverna. Det blir en intressant katt och råtta lek. Under torsdagen bör du vara försiktig med att impulshandla. Ditt omdöme är inte det bästa och det finns en risk att du gör inköp som du ångrar efteråt.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen och tisdagen tar du en sak i taget och låter dig varken stressas av chefer eller kollegor. Under onsdagen får du ett samtal eller mail som oroar dig. Kontrollera fakta innan du tillåter dig att bli allt för upprörd. Risken är stor att du oroar dig över lösa rykten. Under torsdagen passar det bra med både träning och fest. Är du bortbjuden eller ska gå ut på kvällen blir det riktigt roligt. Du är Solen som alla kretsar kring.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen blir ganska enformig. Du är trött och du har svårt att hitta någon arbetsglädje. Lagom till att du börjar komma igång är det dags att gå hem. Tisdagen blir lättare. Då är du inte lika trött och du orkar ta tag i komplicerade och utmanande uppgifter. En chef undrar över din kompetens inom ett visst område. Svara rakt utan att bli sur för att du ifrågasätts. Under torsdagen förväntas du klara av flera olika uppgifter samtidigt. Det gäller att du har simultanförmåga.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen handlar om att våga lite mer än vanligt. Du tycker att det är roligt att vara kreativ på jobbet, men då måste även kunna bevisa att du har den baskunskap som behövs. Under tisdagen hamnar du i en svår sits. Du måste välja mellan två personer som du tycker om och respekterar. Tänk dig för noga innan du gör ditt val. Under onsdagen och torsdagen finns det en chans att du stöter på en person som får pulsen att fladdra lite extra.

Annons