Fredag 17/2- söndag 19/2

17 feb, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Fredag 17/2- söndag 1972

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen vill du ha raka svar och snabba puckar. Tyvärr är din kollega lite omständlig och det går dig på nerverna. Under lördagen väntar en trevlig överraskning som har med familjen att göra. Så länge du är flexibel kan det här bli veckans absolut bästa dag. Söndagen blir bra om du vågar säga ifrån. Ibland blir du lite för spak mot dem som står dig närmast. Du vill inte starta bråk i onödan. Det är Venus som gör dig så konflikträdd.

Oxen 20/4-20/5

Den här helgen blir intensiv på mer än ett sätt. Dels verkar du jobba någon av dagarna, eller ha tagit på dig ett ansvar för någon typ av evenemang, dels så förväntas du träffa ett antal person som du egentligen inte vill umgås med. Under lördagen bör du försöka att inte ha för många olika bollar i luften. Söndagen passar bra till uteaktiviteter så som skidor, pulka eller promenader. Den friska luften kommer att göra dig gott.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en rolig, men kanske lite väl intensiv helg. Som vanligt har du massor av saker på gång och risken är stor att du inte orkar med allt som du lovat att göra. Det vore bra om du lärde dig att tacka nej till saker även om det verkar roligt. Du måste ta en time out och bara vila dig under ett par timmar den här helgen. Lördagen blir den klart socialaste dagen även om söndagen också bjuder på en hel del möten med både vänner och familj.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar det lugnt och vilar upp dig ordentligt den här helgen. Även om fredagen är rätt så intensiv så blir den ganska lugn om du jämför med resten av veckan. Lördagen handlar om närhet och förtroende. Det kan vara mellan dig och din partner eller mellan dig och en nära vän. Under söndagen förväntas du svara på en fråga som du inte vill svara på. Det bästa är om du är ärlig och säger att du inte är redo att avge ett svar ännu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen bör du undvika att stressa eftersom stressen gör dig på dåligt humör och det går ut över dina kollegor. Ta en sak i taget och gör ditt bästa, det kommer att räcka långt. Under lördagen förväntas du delta i en mängd olika evenemang. Det kan vara sport eller någon hobby. På kvällen verkar det som om alla vill umgås med dig. Njut av att vara populär. Söndagen blir mindre påfrestande, då unnar du dig att sova länge och äta en riktigt god frukost.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen undviker du att irritera dina kollegor eftersom du vill ha en bra avslutning på veckan. Även om det kliar på tungan med en syrlig kommentar så håller du den för dig själv. Under lördagen möter du på motstånd när du vill genomföra en utomhusaktivitet. Din vän eller partner uppskattar inte kyla på samma sätt som du gör. Söndagen handlar mest om att ta hand om sig själv. Oavsett om det blir med ett lyxigt hemma spa eller genom att träna så gör du något för din kropp.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen ser du till att jobba effektiv och bli klar tidigt. Det verkar som om du har planer inför kvällen. Det blir en trevlig och underhållande fredag. På lördagen kommer du igång sent. Du är trött efter fredagens äventyr och föredrar stillsammare aktiviteter. På söndagen förbereder du något inför kommande vecka. Du har vissa idéer, men de tar tid och tålamod att genomföra. Tyvärr är tålamod något som du har väldigt lite av.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen får du chansen att visa upp dina förmågor inom ett speciellt område. Normalt sett ogillar du att stå i centrum för all uppmärksamhet, men den här fredagen gör Solens påverkan dig mer benägen att synas och höras. Under lördagen träffa du flera personer som imponerar på dig med sitt kunnande och med sin charm. Söndagen blir en riktig paus i vardagen. Det kan vara att du åker bort över dagen eller bara slöar hemma.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att säga nej till personer som be dig om en tjänst. Tyvärr gör det att du blir överhopad med arbete just den här fredagen. Räkna inte med att komma hem i tid. Under kvällen är du öppen för att träffa nya människor. Lördagen blir ganska lugn. Du ägnar dig åt saker som har med hemmet att göra. Det kan vara städning, tvätta kläder eller piffa i största allmänhet. På söndag försöker du träffa vänner och uppdatera dig på vad som har hänt i din bekantskapskrets den senaste tiden.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att inte bli arg i början av den här helgen Pluto står i negativ position och det påverkar ditt humör. Ett bra knep är att räkna till tio när du känner att ilskan börjar bubbla över. Under lördagen har du chansen att göra något riktigt trevligt tillsammans med dina vänner. Det blir en underhållande och sen kväll. Söndagen handlar om familjen. Du vill vara med dina nära och kära den här dagen. På kvällen är du utmattad så se till att lägga dig tidigt.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du satsar mycket på att komma hem i någorlunda tid den här fredagen. Det kan vara så att du ska ut och träffa vänner eller så är du bortbjuden på middag eller fest. Tyvärr tar veckan ut sin rätt och kvällen blir i varken så rolig eller så sen som du hoppats på. Under lördagen träffar du bekanta och aktiverar dig, gärna utomhus. Du gillar att vara i naturen. Söndagen handlar mest om att vara hemma och mysa med familjen. Det blir en bra avslutning på en rolig helg.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu har du många järn i elden och det märks både på fredagen och på söndagen den här helgen. Fredagen kan periodvis upplevas som stressig så se till att inte slarva med raster och mat. Lördagen blir lite lugnare, så hinner du med både saker du måste göra och saker som du vill göra. Söndagen verkar handla om en släkting. Det kan röra sig om en födelsedagsmiddag eller namnsdagsfika.

Annons