Måndag 20/2- torsdag 23/2

20 feb, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under början av veckan känner du dig nervös. Det är så mycket som är på gång i ditt liv just nu att du inte vet om du ska skratta eller gråta. Arbetet tycks komma i andra hand, det handlar mest om ditt privatliv. Tisdagen och onsdagen blir roliga annorlunda och samtidigt ganska vemodiga. Under torsdagen fokuserar du mycket på dig själv. Vad du än gör den dagen så kommer allt att kretsa kring din person. Kvällen ser ut att bjuda på en överraskning.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en stressig vecka. Det är mycket att göra på jobbet samtidigt som du tvingas att lära upp nya personer. Du är ingen vän av förändringar så det kan hända att det som sker på jobbet just nu drar ned ditt humör. Försök att fokusera på de positiva bitarna. Du får lära känna nya, intressanta personer och du har massor av energi tack vare att dagen blir ljusare. Bästa dagarna att träffa vänner efter jobbet eller att träna är tisdag och torsdag.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen får du ett besked som inte blir riktigt så som du tänkt dig. Försök att inte gräma dig för mycket utan titta framåt istället. Under tisdagen och onsdagen är det mycket att göra på jobbet så det är bra om du är fokuserad. Se till att inte slarva med sömnen de här dagarna. Under torsdagen bör du vara på din vakt mot skvaller. Du utsätts lätt för negativt prat av en kollega som är avundsjuk på dig av en eller annan anledning.

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen handlar till stor del om att motstå frestelser. Genom att våga säga nej till dina begär blir du stolt över dig själv och det ger dig en energikick. Under tisdagen bör du vara mer social än du brukar. En bra dag att lära känna nya människor på. Onsdagen och torsdagen fokuserar mycket kring pengar, eller rättare sagt bristen på pengar. Du är inte särskilt bra på att spara så det gäller att du hittar en metod som passar dig och som du kan hålla fast vid.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inne i en period då du har svårt att acceptera andra personers svaghet. Det gör att du inte har särskilt mycket till övers för gnälliga kollegor eller släktingar som vill ha uppmärksamhet. På det hela taget är det här en bra vecka. Den ökade mängden solljus märks direkt på ditt humör och du mår toppen. Under tisdagen bör du vara extra uppmärksam på detaljer. Onsdagen blir en tråkig men produktiv dag. Torsdagen är den mest intressanta och kreativa dagen den här veckan.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en ganska intensiv start på veckan. Du har massor att göra och du hinner knappt tänka på alla saker som du lovat att hinna med. Under måndagskvällen eller morgonen på tisdagen finns det en risk för att det kan uppstår problem som har med familjen att göra. Under onsdagen och torsdagen är du på påfallande dåligt humör. Plutos position hindrar Solens positiva energi från att nå fram till ditt tecken och det gör dig grinig.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du har en del saker som du vill ventilera med en viss person, samtidigt drar du dig för att säga som det är. Du gillar inte konfrontationer och sopar gärna problemen under mattan. Tisdagen är en bra dag för att ta tag i personliga problem. Då får du draghjälp av Månen som både gör dig mer intuitiv och som ger dig den styrka du behöver. Under onsdagen får du möjlighet att ändra på något som har med arbete eller studier att göra. Torsdagen blir den lugnaste dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen är du på ovanligt gott humör och har massor av energi. En bra dag att starta upp saker på. Under tisdagen tycks du ha lätt för att hamna i diskussioner. Du eldar gärna upp dig och blir arg när människor inte tycker på samma sätt som du. Onsdagen blir en relativt lugn dag med fokus på arbete och familj. Under torsdagen får du ett extra energitillskott från Solen. Utnyttja den här kicken väl, du behöver komma ikapp på jobbet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har lätt för att skämta och få människor i din omgivning att må bra. Just nu har du en massa olika bollar i luften, både privat och på arbetet. Inledningen på veckan blir intensiv och energikrävande. Måndagen och tisdagen kräver extrem fokus från din sida. Under onsdagen har du möjlighet att påverka din framtid på jobbet. Det kan röra sig om små detaljer som skulle förbättra din vardag. Under torsdagen glider Månen in i en position som gör dig emotionell.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är bra på att övertala människor att se saker från ditt perspektiv så ta chansen nu att övertyga dina kollegor om att din väg är den bästa för er alla. Under måndagen och tisdagen är Merkurius i ett ovanligt starkt förhållande till ditt tecken och det gör att du är verbalt starkare än du brukar. Onsdagen handlar om att förlåta och gå vidare. Torsdagen blir en ganska medioker dag som mest handlar om rutiner och måsten.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du fiskar efter komplimanger från din chef som är ovanligt svår att charma. Mycket beror på att han/hon har sett dig åstadkomma bättre saker än det du presterar för tillfället så då är det svårt att få en positiv respons. Under onsdagen har du chansen att lära känna en ny person. På torsdagen passar det bra att sluta tidigt och tillbringa kvällen med din familj. Månen gör dig extra social och familjekär den här kvällen.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen och tisdagen passar du på att göra allt som är tråkigt men som måste hinnas med. Din energi är på topp och det gör att det inte känns så motigt att ta tag i den här typen av uppgifter. Under onsdagen möter du en person som får dig att må bra. Något i den här personens utstrålning känns både stimulerande och tröstande på samma gång. Torsdagen handlar mest om att våga ta ut svängarna ordentligt

Annons