Fredag 24/2- söndag 26/2

24 feb, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Helgen handlar till stor del om att vila och återhämta dig. Det verkar som en intensiv vecka tar ut sin rätt och det enda du vill göra är att sova och ta det lugnt. Det kan också röra sig om en sjukdom av något slag, Lyssna på din kropp och ta till dig av de signaler som du får. Bästa dagen att träffa vänner på är helt klart söndagen. Då börjar du piggna till lite och livet känns mer positivt. Fortfarandebör du vara rädd om din hälsa och inte utsätta dig själv för påfrestningar.

Oxen 20/4-20/5

Helgen blir intensiv. Det verkar som du ska bort eller har folk på lördagen. En trevlig kväll men en intensiv dag. Du har många olika bitar som måste falla på plats. Under fredagen har du mycket att göra på jobbet. På kvällen är du helt slutkörd och vill bara vila dig. Under lördagen är du på gott humör. Du strålar som en stjärna och är medelpunkten för vilken fest som helst. Söndagen blir lite segare. Du har svårt att motivera dig att göra någonting.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är ovanligt social den här helgen. Mycket handlar om du vill visa dig från din bästa sida för en viss person. Har du ett förhållande kan den här helgen bli både passionerad och romantisk. Gamla känslor väcks till liv igen. Under fredagen träffar du en person från ditt förflutna. Det kan vara en gammal klasskompis eller en arbetskollegga. Lördagen blir mysig och intensiv. Du njuter av att umgås med vänner eller din respektive. Söndagen blir den mest produktiva dagen den här helgen.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på riktigt bra humör den här fredagen. Det mesta går som du planerat och du känner dig både kreativ och driftig. Under lördagen har du chansen att möta människor som du inte ser under veckorna. Det kan vara släktingar eller vänner. Det blir en härlig dag full med skratt. Under söndagen bör du undvika att äta saker som gör dig allt för däst. Du behöver din energi den här dagen. Unna dig god, men ganska lätt mat.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under helgen förväntas du delta i en hel del aktiviteter. Frågan är om du är på humör för det. På fredagen begår du ett misstag som kommer att gräma dig under dagen. På kvällen passar det bra att träffa personer som står dig nära som vänner eller familj. Under lördagen försöker du medla mellan två familjemedlemmar som inte alls är överrens. Se upp så att du inte tvingas att välja sida. Söndagen ger dig mer egen tid än resten av helgen. 

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen bör du undvika att stampa på en kollegas ömma tår. Han/hon kan orsaka problem om han/hon blir förolämpad. Lördagen blir aktiv, du ägnar dig gärna åt utomhusaktiviteter om vädret tillåter. På kvällen är du helt utpumpad, men nöjd. Är du bortbjuden är du en ganska tråkig gäst. Söndagen ägnar du åt att söka svar av något slag. Det kan vara djuplodande frågor eller enkel vardagsproblematik som måste lösas.

Vågen 23/9-22/10

Annons

Du har svårt att vara fokuserad den här fredagen. Dina tankar vandrar till helgen och allt roligt som du har planerat. Dina kollegor kan bli irriterade över ditt beteende. Under fredagskvällen väntar en hel del aktiviteter som kräver att du är pigg. Lördagen handlar till stor del om att ta det lugnt och vila. Ju senare fredagskväll, ju tröttare Våg. Unna dig att sova ut ordentligt. Lördagskvällen kan bjuda på en överraskning. Söndagen blir den mesta harmoniska dagen den här helgen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är laddad inför helgen, men blir besviken när en vän ställer in ett möte som ni har bestämt sedan länge. Även om ursäkten är godtagbar så hindrar det inte att du känner dig snuvad. Under lördagen kan du verkligen ha roligt om du bara tillåter dig att vara en smula impulsiv. Våga lite mer så kommer du att vinna det mesta. Under söndagen verkar det bli släktkalas eller vänfika. En social och trevlig avslutning på helgen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här helgen handlar om att fånga ögonblicket. Genom att ta dagen som den kommer och inte planera så mycket så kommer du att få en annorlunda och spännande helg. Fredagen kan bli stressig, särskilt mot slutet av arbetsdagen. Kvällen bjuder på underhållning. Lördagen blir aktiv från att du vaknar till att du kryper ned i sängen igen. En omväxlande och intressant dag. Söndagen handlar om att våga vara sig själv och att bjuda på sina misstag.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att säga nej till en kollega som ber om hjälp trots att du egentligen inte hinner hjälpa till. Ditt största problem är att du är för snäll. Fredagens läxa är att öva på att säga nej. Lördagen blir harmonisk och familjenära. Just nu är det din partner eller din familj som du fokuserar dig på. Under söndagen bör du undvika att gå i affärer. Det finns risk att du handlar saker som du inte vill ha och som du inte behöver.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att hinna med allt på jobbet och allt som du åtagit dig privat. Det finns en risk att din familj blir lidande när du blir tvungen att dela din tid mellan alla aktiviteter. Som singel har du det enklare, då är det bara dig själv att ta hänsyn till. Både fredagen och lördagen är roliga med stressiga. Söndagen är på många sätt den mest givande dagen eftersom då hinner du både med vila och med nöjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är fisken väldigt envis trots att det inte alls är ett kännetecken för tecknet. Envisheten kommer från en påverkan av jord och det ger dig även styrka och vilja. Hela helgen väljer du att gå din egen väga. Oavsett om du måste konfrontera din partner eller tacka nej till en fest så väljer du det som känns helt rätt för dig. Månen ger ditt tecken en air av mystisk och hon får dig att känna att du är en del av ett större sammanhang.

Annons