Måndag 27/2- torsdag 1/3

27 feb, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att anpassa dig till de nya förhållanden som uppstått i ditt liv. Du trodde det skulle vara skönt med att få mindre att göra, men istället blir du rastlös. Måndagen finns det risk för gräl och konfrontationer, tisdagen blir mer harmonisk men lite tråkig. På onsdagen träffar du vänner eller släktingar. Torsdagen tycks fokusera kring arbete eller framtidsplaner som har med jobb att göra. Det blir en rätt så monoton vecka för omväxlings skull.

Oxen 20/4-20/5

Det här blir en blandad vecka med många olika upplevelser. På måndagen ägnar du dig åt familjen, särskilt om du har möjlighet att vara ledig. Tisdagen handlar om att fokusera och att lägga in en högre växel. Då har du massor att göra. På onsdagen verkar du ta det lugnare. Du njuter at att slippa jobba så hårt för en gångs skull. Under torsdagen trappas tempot åter igen upp och då gäller det att visa vad du går för. Bra dagar för romantik är onsdagen. Då mår du som bäst.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen och tisdagen tvingars du att fatta ett beslut som du gått och dragit på. Det blir tufft eftersom du fortfarande är rätt så osäker på vad du vill göra. Onsdagen blir rätt så stressig. Du tvingas att lära dig nya rutiner snabbt och det gäller att du är fokuserad. På torsdagen får du oväntat beröm från en chef eller en kollega. Det värmer i själen. Det kan hända att du får chansen att prova på lite mer varierande uppgifter under torsdagseftermiddagen .

Kräftan 21/6-22/7

Du är ganska säker på dig själv och det är bra. Tänka bara på att du inte blir för kaxig, då kan saker och ting gå fel. På tisdagen får du träffa en person som till en början inte gör något större intryck på dig. Ge den här personen en chans. Han/hon kommer att växa och kan bli en av dina närmste vänner/kollegor om du bara bjuder till. Torsdagen passar bra att göra vardagliga saker. Du är lagom fokuserad och så länge du slipper stressa så jobbar du på bra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en del att tänka på just nu. Du planerar inför våren och sommaren samtidigt som du har mycket att tänka på när det gäller arbetet. Går du i skolan eller har barn ser det ut som du försöker vara ledig lite den här veckan. Det blir kanske inte så avkopplande som du tänkt dig, men det blir omväxlande och miljöombytet gör dig gott. Under tisdag och onsdag har du en hel del känslostormar. Då är Månen extra stark och du får nära till både skratt och gråt.

Jungfru 23/8-22/9

Du måste lära dig att behärska dig. Att ha Merkurius som härskarplanet är både en tillgång och förbannelse. Din förmåga att öppna munnen närhelst du tänker på något kan ställa till problem, särskilt den här veckan. Du säger saker som varken är särskilt genomtänkta eller passande. Dina verbala problem hör samman med din härskarplanets position. Under onsdagen träffar du personer som är viktiga så var dig själv och försök inte att imponera.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska omvänd vecka. Du är trött under måndagen och tisdagen men piggnar till fram emot mitten av veckan och då blir du både driftig och påhittig. Under måndagen och tisdagen bör du undvika uppdrag som kräver hög fokusering eller en djuplodande tankeverksamhet. Det dagarna passar bäst för saker som går på rutin. Under onsdagen och torsdagen kan du med fördel kasta dig in i projekt som är både svåra och som utmanar ditt intellekt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du får en utmanande start på veckan. Våga testa gränserna och var lite mer kreativ än vanligt. Genom att följa din magkänsla så kommer du att lösa både små och stora problem. Just nu är din intuition starkare än den brukar. Du kan nästan ana dig till svaren innan du ställt frågan. Bra dagar för socialt umgänge är i början på veckan. Tänk på att inte göra av med för mycket pengar, din ekonomi är inte särskilt stabil just nu.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen och tisdagen passar du på att träffa olika vänner och bekanta. Det blir sociala och roliga dagar. Du blir uppdaterad på skvaller och du känner dig som en del aven större gemenskap. Normalt sett är Skytten väldigt social, men den senaste tiden har du påverkats av jord och det har gjort dig lite mer eftertänksam och avvaktande mot nya människor. Under onsdagen ska du passa på att göra något som du velat göra länge men som du skjutit upp på grund av tidsbrist

Stenbocken 22/12-19/1

Du är väldigt driven just nu. Mars gör dig fokuserad och ger dig mod att testa saker utanför din bekvämlighetszon. Det blir en intressant vecka, särskilt måndagen och tisdagen bjuder på variation. Onsdagen blir mer harmonisk än händelserik. Torsdagen är den dag som kan bli jobbigast. Då finns det en risk att du börjar gräl med någon som står dig nära. Det viktiga är att du kan förlåta din partner/vän. Var inte så långsint.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen och tisdagen har du mycket att göra på arbetet. Det verkar som du försöker att jobba in lite tid så att du kan gå tidigare eller kanske rent ut av vara ledig en dag den här veckan. Har du barn så kretsar mycket kring deras liv. Just nu är familjen det viktigaste för dig. Trots att du är så familjeorienterad så är du högpresterande på jobbet. Dina chefer är imponerade av din effektivitet och din förmåga att lösa problem.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en ganska lugn vecka att se fram emot. Oavsett om du arbetar eller är ledig så lever du helt och fullt i nuet. Vanligtvis är du lite av en drömmare och ofta så glömmer du bort att fokusera på det du gör för tillfället. Under tisdagen och onsdagen är din kreativitet på topp. Om du behöver utveckla eller förändra saker på jobbet eller hemma är det här idealiska dagar att göra det på. Under torsdagen passar du på att träffa vänner eller kollegor.

Annons