Fredag 2/3- söndag 4/3

02 mar, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du ser fram emot helgen. Det verkar som om veckan inte har varit så rolig så nu vill du umgås med familj och vänner. Fredagen handlar till stor del om förberedelser av något slag. Under lördagen är du både social och aktiv. Då passar du på att träffa vänner, göra ärenden och pyssla hemma. På kvällen verkar det bli god mat och trevligt sällskap. En lyckad lördag med andra ord. På söndagen passar du på att ordna med saker inför kommande vecka. Du vill vara påläst i ett visst ämne.

Oxen 20/4-20/5

Den här helgen tycks handla mer om arbete än fritid. Antingen så jobbar du eller så har du svårt att helt släppa arbetet när du är ledig. Du gillar att prestera vilket gör att du har svårt att koppla av, du oroar dig ständigt över saker du inte kan påverka. Fredagen och lördagen kan bli stressiga. Försök att behålla fokus. Under söndagen passar du på att göra saker som du tycker är roliga. Det är inte så ofta som du prioriterar dig själv.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en trevlig, men ganska kort helg. Oavsett om du arbetar eller är ledig så springer de här dagarna förbi och vips är det måndag igen. Både fredagen och lördagen umgås du mycket med vänner. Det kan vara att du går ut med kompisar, är bortbjuden på middag eller bara tar en långfika. För dig är det viktigt att ha ett utbrett kontaktnät. Under lördagskvällen och söndagen är du rätt så trött. Tvinga inte dig själv att göra saker, lyssna på din kropp istället.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en risk att du glömmer bort personer som du tycker om bara för att du vill ha ett så aktivt liv som möjligt. Den här helgen handlar om prioritera. Du kan inte hinna med allt som du vill göra så du måste försöka att välja ut de viktigaste bitarna. Just nu är du väldigt hemmakär så bjud hellre in vänner eller familj till dig än att tacka ja till fester och middagar. Under lördagen är du lite grinig och det finns en risk att din ilska går ut över fel person.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen får du en hel del att göra på jobbet, mer än du tänkt dig och därför kommer du inte hem så tidigt som du hoppats. Boka inte in planer direkt efter jobbet. På lördagen tar du det ovanligt lugnt, du har inga aktiviteter inbokade. Under lördagskvällen får du sällskap av en familjemedlem eller en vän. Söndagen handlar mest om att ta för sig. Våga visa mer av dig själv och var inte så rädd för att göra bort dig.

Jungfru 23/8-22/9

Du satsar på familjen den här helgen. Det kan vara att ni reser bort eller så gör ni dagsutflykter. Både fredagen och lördagen handlar till stor del om gemenskap och närhet. Du omger dig med dem som betyder mest för dig och det får dig att bli lugn. Under fredagskvällen kan du få möjlighet att tala om för en person hur mycket han eller hon betyder för dig. Lördagen handlar mer om fysiska aktiviteter än intima middagar. Söndagen blir väldigt lugn.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Just nu testar du dina gränser och det prövar din omgivnings tålamod. Normalt sett är Vågen en trevlig person som inte ställer särskilt höga krav och som är enkel att umgås med. Nu förvandlar Mars dig till en betydligt mer krävande och oberäknelig individ. Hela helgen agerar du provocerande, men värst är det under lördagen. Undvik situationer där du möter människor för första gången. Det är lätt att du ger fel intryck av dig själv.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en del frågetecken på jobbet som du vill räta ut. Det verkar till stor del röra sig om ekonomi eller timmar. För dig är det viktigt att saker och ting går rätt till. Du blir väldigt illa berörd om människor blir olika behandlad, om det inte är till din fördel förstås. Under lördagen stöter du ihop med en gammal bekant. Det kan bli ett obekvämt möte beroende på hur ni skildes. Under söndagen träffar du vänner och njuter av dagen utan att stressa.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är väldigt social just nu. Både Venus och Merkurius har ett gynnsamt förhållande till ditt tecken. Din charm är obestridlig och när du möts av personer som inte känner dig så brer du på lite extra. Är du singel har du chansen att möta flera intressanta personer den här helgen. Det kanske inte resulterar i den stora kärleken, men du har i alla fall roligt så länge det varar. Söndagen passar bäst om du vill träna eller ägna sig år utomhusaktiviteter.

Stenbocken 22/12-19/1

Du kan vara väldigt envis och det är du den här fredagen. Genom att inte lyssna å de råd som du får försätter du dig i en situation som du lätt kunnat undvika. Under lördagen är du ute så mycket som vädret tillåter. Du älskar närheten till naturen, men du är ingen vän av snöstormar eller hällregn. Under söndagen försöker du övertyga en vän om att han/hon har gjort ett felaktigt val. Det här är hans/hennes liv, inte ditt. Tänk på det.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du har chansen att vara med familjen den här helgen, men frågan är om du inte hellre smiter undan och är för dig själv. Just nu är det många tankar som vandrar runt i din skalle och du behöver tid att sortera dem. Under lördagen får du möjlighet att vara ute en hel del. Den kalla luften rensar din hjärna och få dig att se på dina problem i ett nytt ljus. Söndagen ägnar du gärna åt inomhusaktiviteter. Det kan vara allt från att läsa en bok till att gå på bio.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en rolig helg med fokus på gemenskap. Har du familj så ägnar ni dagarna åt gemensamma aktiviteter. Du gillar frisk luft och är gärna utomhus, i varje fall några timmar om dagen. Det finns en chans att du reser bort över en eller flera nätter den här helgen. Ditt horoskop talar om att upptäcka nya platser och se annorlunda saker. Det kan även röra sig om en inre resa. Du upptäcker nya sidor hos dig själv.

Annons