Måndag 5/3- torsdag 8/3

05 mar, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Början på veckan handlar till stor del om att anpassa sig efter nya förhållanden. Du inser snart att du har en del saker som du måste ordna om du ska få till en bra rytm oavsett om det gäller ditt privatliv eller ditt arbete. Under tisdagen ska du undvika att ge dig in i diskussioner. Onsdagen och torsdagen passar bäst att ta det lugnt och vila. På arbetet ska du undvika att stressa upp dig, det leder bara till missförstånd.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir rätt så stressig. Du har svårt att fokusera på det väsentliga eftersom det finns annat som upptar dina tankar. Tisdagen flyter på bättre. Du behåller din fokus hela dagen och känner dig effektiv. Under onsdagen eller torsdagen träffar du nya människor som imponerar på dig med sitt kunnande. Det blir lärorika och roliga dagar. Se till att komma i säng i tid på kvällarna så att du är utvilad på dagarna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen väntar nyheter som har med en vän att göra. Tisdagen handlar mest om rutiner och om att ha en rätt så hög arbetstakt. Under onsdagen kan det bli problem med en kollega som antingen är sjuk eller bara sätter sig på tvären för att han/hon är på dåligt humör. Här gäller det att vara diplomatisk. Under torsdagen möter du en person som gör dig glad. Det kan vara ett flyktigt leende på bussen eller ett längre möte som väcker känslor.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Din inledning på veckan kan bli stressig. Det är inte bara omgivningen som ställer krav på dig, du har själv satt ribban rätt så högt. Under tisdagen och onsdagen har du svårt att kommunicera. Merkurius befinner sig i en besvärlig position och det försvårar dina möjligheter att uttrycka dig. Under onsdagskvällen vill en vän att du hänger med på en aktivitet. Frågan är om du orkar, just nu är du rätt så slutkörd. Torsdagen kan bli både bra och dålig beroende på de val du gör tidigare i veckan.

Lejonet 23/7-22/8

Det gäller att var modig i början av veckan och våga stå upp för dina åsikter. Genom att gå emot strömmen visar du att du är stark och att du vågar vara självständigt. Under tisdagskvällen kan ett uttalande från en vän göra dig undrande. Onsdagen handlar mest om att ta för sig och att vara driven. Visa att du är en person som klarar hög press. Under torsdagen hamnar du i en situation där du tvingas att bekänna färg. Det kan bli rätt så pinsamt.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Efter en knacklig inledning på veckan så flyter allt på bättre. Du inser att du har massor av idéer som du vill förverkliga och nu gäller det bara att entusiasmera dina vänner och kollegor. Merkurius position ger dig en fördel och du lyckas med det mesta som har med verbal övertalning att göra. Torsdagen passar bäst till fysiska arbetsuppgifter eller aktiviteter. Då har du massor av energi, men ditt logiska tänkande är inte det bästa.

Vågen 23/9-22/10

Du är på bra humör nästan hela måndagen. Genom att vara precis så drivande som du måste lyckas du genomföra dina arbetsuppgifter utan att bli stressad. Tisdagen är en dag som handlar om att förlåta en person för att han/hon har sårat dig. Det är ingen idé att älta det gamla. Under onsdagen får du en komplimang som gör dig både glad och generad. Torsdagen blir den tråkigaste dagen. Då händer det inte särskilt mycket och timmarna tycks krypa fram.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Din förmåga att trollbinda människor är starkare än vanligt och du kan mycket väl använda den här talangen för att vinna fördelar den här veckan. Tänk på att ha en balans mellan att driva dina idéer och låta andra få utrymme för sina. Blir du för pushig kan du få fiender med långt minne. Onsdagen och torsdagen blir stressiga men roliga dagar. Du och dina kollegor skrattar mycket tillsammans. På kvällarna är du för trött för att orka aktivera dig.

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen får du möjlighet att rätta till ett misstag som du begått. Det här är din chans att visa hur ledsen du är. Under tisdagen kan en anmärkning från en chef göra dig arg och frustrerad. Tänk på det som feedback, inte som kritik. Under onsdagen förväntas du delta i en uppgift eller övning som du tycker verkar jättetråkig. I det här fallet är det bara att bita ihop. Under torsdagen ska du undvika att göra av med pengar, du behöver spara just nu.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Din förmåga att tänka positivt hjälper dig att hålla modet upp i början av veckan. Hur trött och hur arg du än är så försöker du hitta ljuspunkterna i varje situation. Under början av tisdagen sker en planetomställning som troligtvis kommer att föra med sig mer energi till ditt tecken. Äntligen orkar du med allt som du vill göra. Under onsdagen och torsdagen flyter det mesta på bra, i alla fall det som har med arbetet att göra. Privat kan det vara lite mer komplicerat.

Vattumannen 20/1-18/2

Du undersöker möjligheterna att förändra något som har med jobbet att göra. Det kan var dina arbetstider, arbetsuppgifter eller en kollega som du är missnöjd med. Just nu finns det mycket driv i ditt tecken och du upptäcker att du faktisk kan påverka din vardag. De roligaste dagarna den här veckan blir tisdag och onsdag, då harmonierar arbetet bra med fritiden. Det blir ett par roliga dagar. Under torsdagskvällen kan en oväntad sanning få dig att tänka om.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill mycket just nu, men det är inte säkert att du kan genomföra dina planer om de involverar andra personer än dig själv. Just nu har du svårt att övertyga människor i din närhet om att dina idéer är bra. Måndagen kan kännas lite motig. Tisdagen handlar till stor del om att våga mer än vanligt. Torsdagen blir rolig och annorlunda. Då satsar du på att smita lite tidigare så du kan ägna eftermiddagen åt dina vänner.

Annons