Fredag 9/3- söndag 11/3

09 mar, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har en förmåga att glömma bort en släkting som längtar efter din uppmärksamhet. Försök att komma ihåg att ringa honom/henne under fredagen. Lördagen blir stressig. Du har mycket som du vill hinna med, men du mår inte riktigt bra och det gör att det går långsammare än vanligt. På kvällen fördrar du att mysa hemma framför att festa. Under söndagen ägnar du dig gärna åt ett fritidsintresse, det blir en skön och avslappnad dag.

Oxen 20/4-20/5

Du vet vad du vill, men du har svårt att framföra dina åsikter på ett diplomatiskt sätt. Det bästa är kanske att avvakta och se om någon annan föreslår samma sak som du vill göra. Under lördagen ska du undvika att stressa, om du blir för uppjagad kommer du bara att bli otrevlig och det vinner du inga fördelar på. Söndagen handlar mer om en vän eller släkting än om dig. Det kan vara att ni firar en födelsedag eller något annat med en god bit mat / fika.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en ganska tråkig helg, men det passar dig bra eftersom du äntligen får en chans att vila upp dig. Njut av lugnet istället för att bli rastlös. Läs en bok, gå en promenad eller sitt ett par timmar med en vän och skvallra. Det viktigaste är att du tillåter dig att varva ned. Slapp alla tankar på jobbet och gå in i nuet istället. Fredagen kan bli stressig på förmiddagen, men sedan lugnar det ned sig. Lördagen och söndagen flyter på i makligt tempo.

Kräftan 21/6-22/7

Var försiktig när det gäller förtroenden just nu. En hemlighet i fel händer kan bli till ett vapen. Under fredagen märker du ett visst intresse från en kollega, det ligger mer än bara omsorg bakom hans/hennes frågor. Lördagen blir rolig. Du träffar vänner eller familjen. En dag som innehåller mycket värme. Under söndagen verkar du umgås med djur eller med barn. Det ser ut att bli en del utomhusaktiviteter, i alla fall om vädret tillåter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att skilja sanningar från lögner just nu och det orsaka problem. Försök att läsa mellan raderna. Oftast är det inte rena lögner som det handlar om utan att det tänjs lite på sanningen. Fredagen blir trevlig. Då är du ovanligt social. Lördagen blir lite lugnare. Då passar du gärna på att pyssla hemma. Det kan vara att du ägnar dig åt en hobby eller åt hushållsysslor. Söndagen blir lite mer aktiv än lördagen då passar du på att göra en del ärenden.

Jungfru 23/8-22/9

Du bör ta tag i din ekonomi om du inte vill stå utan pengar till semestern. Just nu slösar du en hel del och tänker inte längre fram än till nästa lön. Under fredagen fokuserar du mycket på att få rutiner att fungera. Kvällen ser ut att bli festlig, kanske går du ut med några vänner. Under lördagen är det bra om du tar tag i din ekonomi och gör upp en sparplan. På söndagen har du lovat bort dig. Det bli en aktiv dag då måste hålla ett högt tempo för att hinna med.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du respekterar en släkting för mycket för att slänga sanningen i hans/hennes ansikte Frågan är om du verkligen skyddar den här personen, kanske är det bättre att han/hon får veta vad som sägs bakom hans/hennes rygg. Under fredagen är det familjen som gäller. Lördagen är du mer flexibel, då kan du ägna dig både åt en hobby eller arbete. Söndagen blir den minst aktiva dagen. Där rinner timmarna förbi utan att du egentligen gör något alls.,

Skorpionen 23/10-21-11

Du har väldigt bestämda åsikter just nu. En påverkan från jord gör sig gällande främst under fredagen men även under delar av lördagen. Den här påverkan gör dig svår att samarbeta med. Du vill köra ditt eget race och har svårt att lyssna på andra. Under lördagskvällen ser du ut att vara bortbjuden eller så går du ut. Den här kvällen tycks handla om fest. Söndagen får en seg inledning. Du är inte alls så pigg som du skulle vilja vara. Under kvällen sker det något som gör att du måste aktivera dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intensiv helg från fredagen ända fram till söndagen. Ditt stora problem just nu är att du har så svårt att säga nej oavsett om du har tid eller inte. Du vill inte missa något som verkar roligt och då blir helgen uppbokad rätt så snabbt. Fredagen handlar om att ha disciplin och att vara noggrann. Lördagen blir rolig, men stressig. Du träffa många nya människor och du lär dig en hel del saker den här dagen. Under söndagen är du engagerad i en hobby eller sport av något slag. Det blir en intensiv dag som kan ge en hel del träningsvärk.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är mest med familjen den här helgen. Dina nära och kära betyder väldigt mycket för dig. Det blir en lugn och harmonisk fredag där sängen lockar ganska tidigt. Under lördagen känner du dig utvilad och i form för att hitta på aktiviteter. Det tillbringar gärna en hel del tid utomhus. Den friska luften gör dig gott. Under söndagen passar du på att höra av dig till vänner och gör en del mindre projekt hemma. En lugn dag då det inte händer så mycket.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att bara ta det lugnt. När du inte har några aktiviteter inplanerade så åker du gärna bort ett par timmar och ägnar dig åt en hobby. Under fredagen är det fullt upp både privat och på jobbet. Lördagen blir lugnare så då får du tid över till dina egna intressen. Kvällen kan bli lite jobbig eftersom du tvingas medla mellan två personer. Söndagen ägnar du till stor del åt familjen. Det kan vara en gemensam söndagsmiddag eller så är det något som ska firas.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har stora valmöjligheter den här helgen så ta vara på dem. Fredagen bjuder mest på arbete och lite social umgänge på kvällen. Du är trött så det blir en tidig kväll för din del. Lördagen ser ut att kunna överraska. Var öppen för förslag och prova gärna något som du aldrig gjort tidigare. Söndagen ägnar du dig åt dig själv. Det blir en dag som går helt i dina intressen. Njut av att få vara egoist för en liten stund.

Annons