Kalas och kultur

10 mar, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Idag blir det både kalas och kultur. Hela familjen ska gå på museum och sedan blir det födelsedagsfika med min kära mamma som fyll 77 år. 77 är en ansenligt ålder och det blir svårare och svårare att hitta på lämpliga presenter. Även om just min mamma är en parant dam med tycke för mode och accessoarer så finns det en gräns för hur mycket som får plats i hennes garderob. Lösningen blir oftast att ge bort en upplevelse istället, vi får väl se hur vi löser dilemmat i år.

Affi är en Skorpion som undrar om hennes kortare romans med en Vädur kommer att få en fortsättning. Vädurar är antingen på eller inte. Det finns inget mitt i mellan läge för dem. Är er relation runnit ut i sanden så kommer det troligtvis att förbli så. Visst kan det blir kortare strul igen, men då handlar det främst och fysisk kontakt och inte så mycket känslor i övrigt. Vore jag du skulle jag satsa på en en känslig Kräfta eller en praktisk Stenbock istället.

Annie är en Oxe som undrar över de killar som finns runt omkring henne. Varken Vädur, Lejon eller Skorpion är bra tecken för dig i längden. Jag misstänker att du fängslas av deras färgstarka natur, men du kommer inte att få den trygghet som du söker med de här killarna. Som en kortare romans kan det blir spännande och stimulerande men min gissning är att du till slut väljer en lite mer stabil partner. Det här gäller främst om killarna är typiska för sina respektive tecken…

🙂

Felicia

Annons