Måndag 12/3- torsdag 15/3

12 mar, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Inledningen på veckan blir seg. Du har inga idéer och du känner dig på dåligt humör. En kollega försöker att peppa dig under måndagen, men det gör situationen ännu värre. Tisdagen och onsdagen blir tråkiga eftersom du saknar entusiasm. Som tur var vänder den här påverkan någon gång under onsdagen så torsdagen blir mycket mer inspirerande och stimulerande än resten av veckan. Då får du en rejäl dos fantasi in i ditt tecken.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir lugn. Du njuter av att kunna jobba lite efter eget huvud. Genom att vara lagom effektiv får du både arbetet gjort och möjlighet att prova lite egna idéer. Under tisdagen ska du undvika att gräla med en kollega. Onsdagen handlar om att känna empati för andra. Visa att du bryr dig om. Torsdagen blir en bra dag. Då har du massor av energi och den investerar du in ditt arbete. Du känner dig mycket motiverad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Under måndagen tvekar du inför ett erbjudande som du får. Du känner att du skulle vilja ha lite mer kött på benen innan du bestämmer dig. Under tisdagen faller en hel del pusselbitar på plats och du känner att du äntligen är inne på rätt spår. Under onsdagen och torsdagen bör du undvika att försätta dig i situationer där du tvingas att luta dig tillbaka på din erfarenhet. Risken är stor att du gör ganska grova tabbar de här dagarna.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en hel del positiva influenser i ditt horoskop den här veckan. Du får mer driv och mer engagemang än vanligt. Måndagen och tisdagen blir dagar då du startar upp saker. Under onsdagen så möter du nya och intressanta människor. På torsdagen får du många komplimanger, något som förgyller din dag. En riktigt bra vecka med andra ord. En liten varning som har med pengar att göra, din ekonomi klarar ingen impulsshopping just nu.

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Under måndagen och tisdagen satsar du mycket på att vara så effektiv som möjligt. Du vill göra de tyngsta delarna av jobbet i början så att du kan ta det lugnare mot slutet av veckan. Under onsdagen får du oväntad hjälp med en klurig uppgift från en kollega. Du blir glad när du slipper lösa problemet på egen hand. Torsdagen blir den minst effektiva dagen den här perioden. Då har du svårt att koncentrera dig ordentligt.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen och tisdagen blir du utsatt för en heldel påfrestningar. Det är klokt att hålla huvudet kallt de här dagarna även om du känner at du blir frustrerad. Under onsdagen sker något som gör vardagen lättare. Plötsligt känns det inte alls så tungt på arbetet längre. Torsdagen blir en bra dag då du jobbar i raskt tempo och får mycket gjort. På kvällen passar det bra med fysiska aktiviteter så som träning eller sport.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen försöker du att reda ut en del problem som uppstått under helgen. Det ser ut att bli en trasslig dag med en hel del bekymmer. Under tisdagen får du pröva en ny metod på jobbet som visar sig vara både effektvare och roligare. Under onsdagskvällen ska du inte glömma att ringa ett samtal som du lovat att ringa. Torsdagen blir en lugn dag. Oavsett om du har mycket eller litet att göra så ser du till att inte stressa,

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det ser ut att blir en ganska jobbig vecka. Mycket beror på din inställning som i sin tur påverkas starkt av Plutos position. Försök att vara lite mer positiv så kommer arbetet att flyta på bättre. Under tisdagen eller onsdagen lyckas en kollega muntra upp dig. Hans/hennes pajasmetoder fungerar bra för att lätta upp stämningen. På torsdagen väntar en hel del utmaningar så det är bra om du är pigg. Lägg dig tidigt på onsdagskvällen.

Skytten 22/11-21/12

Du har målet inställt på att lyckas den här veckan och det är bra. Genom att vara så fokuserad göra succé kan du uppnå dina mål inom utsatt tidsgräns. Under tisdagen ska du undvika skvaller, det kan lätt falla tillbaka på dig själv. Onsdagen handlar mer om att våga försöka än att lyckas. Alla är nybörjare någon gång och nu är det din tur. Torsdagen blir en kreativ, rolig och ganska stressig dag. Du får mycket gjort men på kvällen är du helt slut.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Du är väldigt fokuserad på familjen just nu. Dina vänner undrar vart du har tagit vägen. Under måndagen och tisdagen handlar din vardag antingen om arbete eller om familj. För dig finns det inte utrymmer för något annat. Under onsdagen kommer du ihåg att ringa en vän. Det blir ett långt och hjärtligt samtal. Du kommer plötsligt på varför du saknar din vän så mycket. Torsdagen blir en intensiv dag på jobbet och en mysig kväll hemma.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar inga risker just nu och det är bra. Genom att vara väldigt driven imponerar du på din chef. Du gillar att framstå som hårt arbetande även om du oftast lyckas hitta metoder som gör din arbetsbörda mindre tung. Under tisdagen möter du en ny kollega eller bekant. Det blir ett intressant möte. Onsdagen och torsdagen blir rätt lugna. Du fokuserar dig på att avsluta det du påbörjat tidigare i veckan.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu har du svårt att hinna med alla projekt som du startat upp. Du vet att du skulle må bättre av att dra ned lite på tempot, men när du har roligt så glömmer du helt bort att ta det lugnt. Måndagen och tisdagen blir stressiga. Onsdagen ser ut att blir en dag då du får lära dig att prioritera. Torsdagen är den produktivaste dagen den här veckan. Då får du lite mer lugn och ro på jobbet.

Annons