Resefeber i förtid

14 mar, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken
Vårt underbara hus

Jag har fått tulpan knoppar i rabatten och det är ett säkert vårtecken. Jag älskar den här tiden på året så det är nästan lite synd att åka bort i tre veckor. Nästa fredag åker familjen och jag till Thailand för att kryssa runt och titta på ö-världen där nere. Trots att vi reser rätt mycket har jag aldrig varit i Thailand, eller Malaysia eller i Singapore för den delen. Det ska bli riktigt spännande och se om det är så fantastiskt som alla säger att det är. Om ni läsare har några tips på saker man INTE får missa så tar jag gärna emot dem.

Bostad sökarna är två Vattumän som ivrigt har sökt efter en bostad i åtta månader. Som Vattumän kan man tycka att ni borde vara flexibla, men sanningen är den att Vattumän är rätt så nyckfulla. det som duger en dagen kan vara helt fel andra dagar och det gör att det blir problem när man letar efter något så avgörande som en bostad. Det hade varit enklare om en av er var mer envis än den andra. Ert horoskop indikerar att ni under 2012 ger upp en gammal dröm för att låta den bytas ut mot en ny. Jag vet inte om det har med ert bostadsökande att göra, men det ligger nära till hands. Kanske inser ni att ni vill flytta någon helt annanstans.

Tvillingen undrar när hon kommer att landa eftersom det varit lite kaotiskt den senaste tiden. Ditt horoskop pratar om förändringar och uppoffringar, sökanden och eventuella karriärs byten under 2012 så särskilt lugnt ser det inte ut att bli. Mitt förslag är att gå upp mer i nuet och grubbla inte så mycket på framtiden. Du kommer att få många unika chanser att utvecklas det här året.

🙂

Felicia

Annons