Fredag 16/3- torsdag 18/3

16 mar, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen passar du på att träffa vänner och njuta av lite större sällskap. Du har känt dig isolerad en tid och nu vill du ha kul. Under lördagen får du möjlighet att vara med en person som du inte umgås med så ofta. Det blir en rolig och skön dag som avslutas med en trevlig middag och härligt sällskap. Söndagen passar bra för romantik, särskilt om du redan har ett förhållande. Venus gör dig ovanligt attraktiv.

Oxen 20/4-20/5

Den här helgen blir rolig och samtidigt stressig. På fredagen är det fullt upp. Du kör ett hårt tempo från det du kommer till jobbet till att du går hem. På kvällen är du trött och orkar inte med några vilda fester. Lördagen blir aktiv, finns det möjlighet är du ute några timmar. Det verkar kretsa en del människor kring ditt tecken just nu så det är troligt att du omger dig med vänner den här helgen. Söndagen verkar mest handla om små och stora beslut.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en rolig och lite annorlunda helg där du satsar på dig själv i första hand. Ofta så måste du kompromissa med andra och dina intressen får stå tillbaka. Av någon anledning så verkar du kunna bestämma helt själv vad du vill göra den här helgen. Fredagen handlar om att lägga fokus vid rätt saker. Lördagen tycks spegla en del fysiska aktiviteter som sport eller träning. Under söndagen tar du det lugnare, du umgås med vänner under avslappnade former.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en riktigt rolig helg, särskilt för Kräftor födda tidigt i tecknet. Du satsar på att ha kul framför att göra olika projekt i hemmet så som att städa eller tvätta. Fredagen blir en bladning av arbete och nöje. Lördagen tycks mest handla om ett fritidsintresse och dina vänner. På söndagen finns det tid över för lite romantik, särskilt om du redan har en partner. Som singel kan det uppstå en viss spänning mellan dig och en vän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du satsar på att vara så effektiv som möjligt på jobbet idag. Genom att våga lite extra så överkommer du alla möjliga utmaningar. Kvällen handlar till stor del om att kompromissa. Lördagen blir en familjedag med inriktning på barn, dina egna eller andras. På kvällen väljer du troligtvis att det rätt så lugnt. Söndagen blir lagom aktiv. Du hittar på saker tillsammans med vänner. Det blir inga dramatiska utflykter utan du rör dig i närområdet.

Jungfru 23/8-22/9

Helgen handlar om att prioritera rätt saker. På fredagen är arbetet i fokus, och snare familjen. Lördagen blir en rolig och aktiv dag med massor av nöjen. På söndagen passar du på att kombinera dina sociala färdigheter med dina praktiska. Det kan vara att du gör något kreativt tillsammans med dina vänner. En riktigt skön helg om du bara gör rätt val. Stressa inte och försök inte att klämma in för många aktiviteter.

Vågen 23/9-22/10

Annons

Under fredagen får du chansen att visa upp dina talanger inom ett visst område. Du inser att du faktiskt kan mer än du tror och du är nöjd med ditt resultat. Lördagen ägnar du åt dina vänner. Det blir en härlig blandning av nöje, utmaningar och avkopplande samvaro. Söndagen ägnar du åt det som har med hemmet att göra. Du myser gärna inne med en bra bok, tveprogram eller gör fint hemma.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen får du gärna tänja på dina gränser lite. Du kan bli ganska pryd i vissa sammanhang och det förvånar dina vänner. Under fredagen har du möjlighet att släppa på dina hämningar. Lördagen ägnar du åt en praktisk uppgift som du skjutit framför dig en längre tid, men som du nu måste ta tag i. Söndagen blir en oas av stillhet., Vill du testa meditation ska du prova nu. Du är ovanligt harmonisk och fridfull.

Skytten 22/11-21/12

Du vet inte riktigt vad det är du ska göra den här fredagen och det skapar förvirring. Försök att vara rationell i dina beslut och backa inte när du väl bestämt dig. Lördagen handlar mest om att vara alert och att inte missa värdefulla chanser. Det kan gälla både arbete och fritid. Söndagen blir intensiv och koncentrerad. Du har pressat in en hel del aktiviteter på kort tid. Risken är stor att du är tröttare på söndagskvällen är på fredagskvällen.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en förmåga att glömma bort vad det är du håller på med. Det gäller främst saker som går på rutin. Just nu är du lite drömmande eftersom ditt tecken influeras av Fiskarna. Under fredagskvällen passar det bra med en romantisk middag eller att träffa vänner och bara umgås. Lördagen blir lugn. Du ägnar dig åt dina favoritsysslor och åt familjen. På söndagen försöker du komma ut lite. Du känner att en lång promenad kommer att göra dig gott.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är märkbart irriterad den här helgen. Mycket handlar om att du inte får igenom din vilja i en viss fråga. Fredagen är värst då går du och muttrar för dig själv och vill inte göra någonting. På lördagen har du lugnat ned dig, men du är fortfarande ovillig att hitt på aktiviteter. Söndagen blir den mest harmoniska dagen den här helgen. Då slappnar du av och kan njuta av att vara ledig för första gången på länge.

Fiskarna 19/2-20/3

På fredagen har du en del projekt som du bör ta tag i. Det gäller att du får ihop alla lösa trådar inför helgen. Kvällen blir tidig eftersom du är trött. Under lördagen vill du träffa en person som av någon anledning verkar undvika dig. Det kan vara dags att ta reda vart problemet ligger. Söndagen blir en bra dag. Du hinner med både att göra nytta hemma, umgås med vänner och höra av dig till din släkt.

Annons