Måndag 19/3- torsdag 22/3

19 mar, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en händelserik vecka som börjar med att du får en tankeställare redan på måndagen. Under tisdagen träffar du gärna både vänner och kollegor. Det blir en skön och avslappnad dag. Onsdagen och torsdagen handlar om att vara effektiv och om att sätta andra personer än dig själv i främsta rummet. Just nu är du inne i en period då du är mycket egocentrisk, utan att veta om det så låter du vardagen kretsa enbart kring dig själv.

Oxen 20/4-20/5

Den här veckan är full av överraskning. Det verkar som om du går och väntar på något och dagarna kryper stundvis fram. Försök att inte planera så mycket för framtiden utan gå hellre upp i nuet. Under måndagen får du möjlighet att vara mer kreativ än du brukar på jobbet. Tisdagen blir lite udda, då måste du våga vara den som tar ledningen. Under onsdagen lyckas du trampa på en kollegas ömma tår, be om ursäkt. Torsdagen blir stressig både på jobbet och hemma.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att tacka nej till ett erbjudande som du får. Trots att du egentligen inte har tid med den här typen av aktiviteter så säger du ja. Måndagen och tisdagen går åt till arbete och att få privatlivet att fungera så smidigt som möjligt. Onsdagen handlar om att vara bestämd, backa inte i en viss fråga bara för att andra inte tycker som du. Torsdagen blir en produktiv dag på arbetet som avslutas med en lugn och skön hemmakväll.

Kräftan 21/6-22/7

Du har inte tid att reflektera över om ditt agerande är opassande eller helt korrekt, just nu tvingas du att göra saker instinktivt utan att tänka efter före. Som tur är har du vägledning av den egna planeten Månen som förstärker din intuition och leder dig på rätt väg. Tisdagen och onsdagen kan bli riktiga nagelbitare. Du väntar på ett besked som aldrig vill komma. Torsdagen blir lite lugnare, då kan fokusera på saker som måste bli klara innan helgen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en intensiv inledning på veckan, du stressar på för att hinna med, samtidigt som du irriterar dig på alla krav som ställs på din person. Under tisdagen kan en vän få dig att skratta extra mycket. Onsdagen blir ganska lång, du hinner inte med det du ska göra så risken är stor att du får arbeta över. Hemma har du också en del saker att klara av. Torsdagen blir något lugnare. Äntligen får du pusta ut, och ta en paus.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen och tisdagen tar du dig an frågor som inte brukar bekymra dig i vanliga fall, men som just nu väcker en del bekymmer. Det gäller att du håller huvudet på skaft så kommer det mesta att lösa sig. Under onsdagen varnar stjärnorna för all form av fisk och skaldjur. Torsdagen blir en dag då du får testa dina förmågor. Du utmanas hel den här dagen och det tycker du är stimulerande. Du gör bättre ifrån dig än du brukar.

Vågen 23/9-22/10

Annons

Under måndagen och tisdagen tar du det ovanligt lugnt. Ditt horoskop indikerar att du inte mår riktigt bra. På onsdagen är du lite bättre, men tempot är fortfarande ganska begränsat. Under onsdagskvällen träffar du gärna vänner så länge det sker under stillsamma förhållanden. Torsdagen blir den mest aktiva dagen. Då måste du ta igen en del av det som du förlorat tidigare i veckan, boka inte in något direkt efter jobbet.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen och tisdagen avvaktar du ett beslut eller något annat som är på gång på jobbet. Tisdagskvällen kan bli riktigt jobbig, se till att ha något att göra så du inte grubblar för mycket. Onsdagen flödar av positiv energi. Det blir en härlig dag full av nytänkande och stimulerande arbete. Under torsdagen kan du lätt hamna i kläm mellan två starka viljor. Det är bra om du vet vad du vill så du inte bli manipulerad att tycka något du egentligen inte gör.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att lyssna på andra just nu. Du följer din egen väg och ibland innebär det att saker och ting tar längre tid än de brukar bara för att du är så envis. Under onsdagen stöter du på problem på jobbet. I den här situationen gäller det att du är finkänslig. Om du går för hårt fram kan du riskera allt som du jobbat med tidigare i veckan. Ditt tålamod kommer att testas en hel del under torsdagen. Det gäller att du vågar vara ärlig även i jobbiga situationer.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen tvekar du om du ska låta en vän få höra sanningen eller inte. Frågan är om det är din vän du skyddar, eller dig själv? Under tisdagen drabbas du av en plötslig insikt som gör dig båda arg och frustrerad. Du inser att du blivit förd bakom ljuset. Onsdagen handlar om en uppgörelse. Du gillar inte när folk går bakom din rygg och du är inte rädd att ta en konfrontation. Som jordtecken är du van att ta tjuren vid hornen.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen ifrågasätter du en hel del som har med ditt arbete att göra. Du känner dig arg på en kollega som jobbar alldeles för långsamt för att det ska passa dig. Under tisdagen tar du tag i problem som är privata. Det kan vara att du inte når fram till en vän eller din partner, eller så rör det sig om dolda aggressioner som någon i din närhet har problem med. Onsdagen och torsdagen löper på ovanligt smidigt och du känner dig nöjd med det du prestation.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen försöker du bli vän med en person som du har svårt att dra jämnt med. För dig är det viktigt att kunna vara professionell oavsett vad du tycker om någon rent privat. Tyvärr är din kollega inte lika klarsynt som dig och det kan uppstå spänningar mellan er. Under onsdagen händer det något med en vän som gör dig orolig. Våga visa att du är bekymrad. Torsdagen blir både aktiv och rolig. Då får du jobba mer med kroppen.

Annons