Fredag 23/3- söndag 25/3

23 mar, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att inte blir frustrerad just nu. Mars är i en ogynnsam position som både förstärker din ilska och skär av din energi. Det här är övergående, men de närmaste dagarna kan bli jobbiga. Våga prata om dina känslor, det blir bara värre när du stänger in dig själv. Under lördagen har du möjlighet att träffa personer som du inte ser så ofta. Söndagen blir relativt lugnt, då arbetar du med olika projekt i hemmet.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen handlar om att äntligen vara på väg. Det kan vara en fysisk resa eller så sär det en mental vandring som du gör. Det blir en lång och mödosam dag, men resultatet blir bättre än väntat. Under lördagen tar du det lugnt, efter ett par hårda veckor anser du att du behöver få slappa. Under kvällen äter du gärna middag med någon som du tycker om. Söndagen handlar mest om att upptäcka saker. En skön och stimulerande dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Är du nyförälskad så handlar den här helgen om er.. just nu påverkas du mycket av Månen och det gör att du gärna går upp i personer som du tycker om. Fredagen lämpar sig bra för all form av idrott. Lördagen passar bäst att mysa, ta promenader och umgås med människor du älskar. En liten varning för en släkting som känner sig försummad. Under söndagen ska du passa på att skämma bort dig själv lite extra. Unna dig något som du inte brukar unna dig.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att anpassa dig till nya förhållanden. Ofta blir du arg och upprörd om saker inte går som du planerat. Helgen blir bättre än ditt humör. Tack vare personer som bryr sig om dig i din närhet så kommer både lördagen och söndagen bli härliga. Under lördagen bör du undvika att göra av med pengar, risken är stor att du shoppar saker du egentligen inte behöver. Söndagen handlar mest om att våga fråga saker även om ämnet är känsligt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på strålande gott humör på fredagen. Just nu brinner du för många saker och arbetet är en av dem. Tack vare solen positiva påverkan är du både effektiv och kreativ i ditt sätt att jobba. Lördagen blir aktiv och du är gärna mycket utomhus. På kvällen satsar du på dina vänner. Det är inte alltid som ni har tid för varandra. Söndagen ser mest ut att handla om familjen. Solen påverkar dig fortfarande positivt och ger dig energi att vilja hjälp andra.

Jungfru 23/8-22/9

Ibland kan du vara lite väl organiserad för ditt eget bästa. Det finns en risk att du röjer spå mycket på fredagen att du städar bort viktiga papper. På kvällen passar det bra att träffa vänner och roa dig. Lördagen blir lugn. Du har stressat hela veckan så nu vill du vila upp dig ordentligt. Söndagen handlar mest om att inte bli sårad när du får kritik. Just nu tenderar du att ta det mesta väldigt personligt. Din vän vill bara hjälpa dig, inte göra dig ledsen.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du kan ha del problem med tålamodsprövande uppgifter under fredagen. Din finmotorik är inte på topp så undvik arbete som kräver tid och mycket pillande. Du behöver uppgifter som ger snabba resultat och som kräver att du hugger i lite. Under lördagen och lördagskvällen umgås du med en eller flera personer som står dig nära. Det kan vara din familj, dina vänner eller någon som du börjat dejta. På söndagen indikerar Månen att du är extra känslig.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en fin helg men det finns en risk att du hamnar i heta diskussioner under fredagen. Mycket handlar om att du har ett hetsigt humör och sällan håller dina åsikter för dig själv. Lördagen blir mer harmonisk, då umgås du med personer som kan hantera dig. Under söndagen ägnar du dig gärna och fysiska aktiviteter. Det kan vara träning, promenader eller varför inte trädgårdsarbete. Du tycker att det är skönt att komma ut i friska luften.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen hamnar du i en situation som du kan ha svårt att hantera. Det innebär att du blir frustrerad och din irritation går ut över fel personer. Under lördagen får du chansen att visa någon som står dig nära lite extra värme och närhet. Det blir en underbar och stimulerande dag. Under söndagen ska du passa på att göra saker som du inte hunnit med i veckan det kan vara att ta hand om hemmet eller att höra av dig till personer som du lovat att ringa.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att tacka nej till ett erbjudande som du får från en chef. Egentligen är det inget märkvärdigt, men du kommer att få jobba lite hårdare en tid. Det är ett sätt att visa framfötterna på. Under lördagen lyssnar du till en vän som ältar sina problem. Som den lojala kompis du är står du ut med hennes eviga tjatande. Under kvällen vill du gärna hitta på något kul. Söndagen blir en stillsam dag som du gärna tillbringar utanför hemmet.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en lång och ganska enformig fredag att se fram emot, Kanske är du på väg att resa bort den här helgen eller så är arbetet ovanligt trist. Försök att hålla tankarna upptagna så går det kanske enklare. Under lördagen är du mycket trött, frågan är om du gör så mycket överhuvudtaget på dagen. Kvällen blir trevligare, då har du hunnit vakna till liv. Söndagen blir en riktig upptäckardag. Det kan vara en långpromenad i skogen, eller en shoppingrunda på stan.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att varva ned den här fredagen. Något som en person har sagt eller gjort gör dig upprörd och när du är sårad bli du stressad. Under fredagskvällen bör du inte glömma bort att höra av dig till en viss person. Lördagen blir roligare. Då är ditt goda humör tillbaka och du njuter av att ta dagen som den kommer. Du tillåter dig vara impulsiv. Söndagen blir lite mer inrutad. Då finns det saker som du måste göra.

Annons