Måndag 26/3- torsdag 29/3

26 mar, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir ganska stressig, du har en del ärenden som du måste klara av och tiden för att hinna dem är knapp. Under tisdagen får du möjlighet att imponera på en vän med din skicklighet och din förmåga att se vad som behövs göras. Under onsdagen och torsdagen bör du hålla dig utanför en intern konflikt på jobbet. Risken är stor att du dras in i ett bråk som du egentligen inte har en åsikt om. Var tydlig med att du håller dig neutral.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen är du lite mer äventyrlig än du brukar. Det blir en intressant och utvecklande dag där du lär dig en hel del. På tisdagen tar du det lugnare. Då känner du att du inte orkar ge järnet. Onsdagen och torsdagen är väldigt lika. Mycket går på rutin och du njuter av att slippa tänka så mycket. En kollega eller vän ger dig en komplimang som verkligen värmer. Ta gärna en lunch med en vän och uppdatera dig på det senast skvallret.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen tvingas du inse att din misstanke faktiskt är sann. Tisdagen blir en ganska tråkig dag utan varken variation eller glada överraskning. Onsdagen blir mer stimulerande. Månen växer sig starkare i ditt tecken och gör dig mer kreativ. Under torsdagen kan du få testa nya arbetsuppgifter något som kan vara både lite skrämmande och utvecklande. Bli inte ledsen om du får kritik, alla är vi barn i början.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen och tisdagen är du väldigt trött. Planeterna indikerar att du inte mår riktigt bra och därför har du svårt att ge hundra procent de här dagarna. Ta det lugnt på kvällarna och se till att få ordentligt med sömn. På onsdagen blir det bättre, du känner dig mer energisk och orkar ta tag i lite jobbigare arbetsuppgifter. Under torsdagen gör ett oväntat möte dig väldigt glad. Du känner dig både uppspelt och exalterad.

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Du tar dig själv på för stort allvar, inse att ingen är oersättlig så undvik att ställa orimliga krav den här veckan. Risken är att det kommer tillbaka och biter dig i svansen. Under tisdagen skapar du nya kontakter på arbetet. Onsdagen handlar om att vara modig. Mars ger dig det kurage som du behövar. Under torsdagen ska du undvika att ta förhastade beslut. Du kommer att göra många fel den här dagen och risken är stor att du får arbeta över.

Jungfru 23/8-22/9

Måndagen blir lugn på gränsen till tråkig, men det passar bra eftersom du är så trött. Under tisdagen har du svårt att sitta still. Du känner dig rastlös och oroad. Antagligen är det en magkänsla för något som kommer att ske senare den här veckan. Under onsdagen eller torsdagen väntar ett besked av något slag. Om det är positivt eller negativt beror mer på dina förväntningar än på själva beskedet. Om dina krav är rimliga kommer du bli nöjd.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att erkänna ett misstag just nu och det kan stå dig dyrt i början av vecka. Det vore enklare för alla inblandade parter om du insåg att du gjort fel. Onsdagen blir stimulerande. Då får du pröva på lite nya former av arbetsuppgifter. Torsdagen handlar mest om att vara bestämd. Vill du något så måste du driva din vilja rätt så hårt. Under torsdagskvällen kan du bli positivt överraskad. En vän kommer med en glad nyhet.

Skorpionen 23/10-21-11

Under början av veckan försöker du få till ett samarbete, men det går så där. Personen/personerna som du vill jobba med har svårt att kompromissa. Under tisdagen och onsdagen uppstår det lätt konflikter. Då kan du vara lite aggressiv och drivande. Pluto ger dig energi, men gör också att du blir nyckfull. Du kan gå från glad till rasande väldigt fort. Under torsdagen möts du av ett härligt leende på väg till jobbet. Det här mötet förgyller din dag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen och tisdagen undersöker du möjligheterna att få lite bättre lön/arbetsuppgifter. Onsdagen bjuder på få överraskningar och en hel del långtråkigt jobb. Det viktiga är att du omger dig med trevliga arbetskamrater den här dagen. Under torsdagen råkar du ut för något som du inte trodde var möjligt. Du blir både arg och frustrerad. Tyvärr jagar du upp dig över saker som ligger utanför din makt att påverka.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen är en möjligheternas dag. Då kan du uppfylla del flesta av dina önskningar. På arbetet ska du se till att hålla dig framme. Du kan vinna fördelar som du kan dra nytta av senare i veckan. Under tisdagen och onsdagen bör du inte haka upp dig på detaljer. Risken är stor att du kör fast och att din envishet tvingar dig att fortsätta fast du inners inne vet att det är kört. Torsdagen blir en rolig och stimulerande dag där solen tillför energi till ditt tecken.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att bestämma dig just nu, det finns för många saker som lockar. Måndagen handlar om att upptäcka saker. Tisdagen om att meddela i familjen. Onsdagen och torsdagen bjuder på en buffé av olika känslor. För det mesta är du glad och nöjd, men mellan varven blir du rasande. Ditt skiftande humör kan till stor del skyllas på Månen. Försök att undvika situationer som du vet gör dig upprörd. På kvällen är du stressad av någon anledning.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att inse varför du ska göra som en kollega säger till dig. Enligt ditt sätt att se på situationen så ni jämspelta och han/hon har ingen rätt att köra med dig. Försök att inse att i just den här uppgiften har din kollega mer erfarenhet än du och han/hon försöker bara hjälpa dig att undvika misstag. Torsdagen passar bra om du vill träffa vänner eller umgås i större grupper.

Annons