Fredag 30/3- söndag 1/4

30 mar, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

En stimulerande helg som verkligen bjuder på vårkänslor trots det nyckfulla vädret. Fredagen blir rolig, men intensiv. Tänk på att du inte orkar så mycket som du tror att du gör. Lördagen handlar om romantik, kärlek och närhet. Som singel är det här en bra dag att flirta. Vill du inte träffa någon så slösa dina ömma känslor på barn eller djur. På söndagen råkar du ut för en del överraskning. Det blir en dag fylld av glada skratt.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir spännande och du får se nya saker. Tänk på att vara ödmjuk och acceptera människor för vad de är. Om du undviker att döma på förhand kan det bli en dag fylld av spännande möten. Under lördagen tar du det väldigt lugnt. Du njuter av att slippa gör någonting. Kvällen blir trevlig och bjuder på lite glamour. Under söndagen passar du på att åka på utflykter och umgås med vänner/nya bekanta.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är villig att offra lite av din dyrbara tid för att hjälpa en vän som har problem under fredagen. Din omtanke uppskattas. Lördagen blir en riktig familjedag. Hur mycket du än älskar dina nära och kära så kan det bli lite mycket av det goda. Försök att hitta en balans mellan dina privata behov och di vilja att umgås med släkten. Under söndagen upptäcker du ett misstag som du gjort. Som tur är går det att ordna utan allt för mycket ansträngning från din sida.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du har en förmåga att få människor att må bra. Venus ger ditt tecken en mjukare framtoning än vanligt och det gör att du framstår som ovanligt empatisk och gullig. På fredagen kan du få en del seriösa, halvseriösa förslag från en kollega. På lördagen råkar du ut för något som får dig att omvärdera en vän. Söndagen bli lugn, men en del överraskning sätter krydda på den här dagen. Var beredd på de oväntade.

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen tar du till en del knep för att hinna med de arbetsuppgifter som du fått. Egentligen handlar det mest om att veta var man kan vara slarvig och var man måste vara noggrann. Under lördagen är familjen i fokus. Du umgås med dina nära och kära. Det blir en härlig dag. Söndagen liknar lördagen med en skillnad, du har inte samma tålamod som under gårdagen. Blir du irriterad så fräser du som en arg katt.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar inga risker just nu och det är bra. Jungfrun fungerar bäst om han känner sig trygg. Fredagen bjuder på mycket arbete och få pauser. Lördagen blir trevlig. Du umgås med din familj och njuter av att vara ledig. Söndagen handlar om att ställa krav, både på dig själv och på personer i din närhet. Du måste tala om vad det är du är missnöjd med så att du kan förändra situationen till det bättre. Öva på ditt sätt att kommunicera.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du tar till dig kritik bra den här fredagen och istället för att bli upprörd så lär du dig en hel del. Under lördagen passar det bra att vara lite extra romantisk. Överraska din partner med en present eller laga en god middag. Som singel ska du unna dig att flirta rejält, du är väldigt attraktiv just nu. Under söndagen passar du på att motionera eller bara vara ut och njuta av våren. Det kan komma en del oväntade inslag den här dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du chansar inte just nu utan tar hellre det säkra för det osäkra. En vän vill att du hör av dig om ett besked som du lovat att ge, men du känner dig inte redo för det ännu. Du vill tänka lite till. Lördagen blir stimulerande och annorlunda. Då får du utlopp för ditt behov av att synas och höras. Kvällen blir underhållande och sen. Söndagen blir relativt lugn. Då passar du på att vila upp dig ordentligt. Du behöver mycket sömn just nu.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen får du kontakt med en person som tidigare hållit sig lite på sin kant. Det blir en annorlunda och trevlig vänskap. Lördagen blir aktiv med betoning på utomhusaktiviteter. Du njuter av den friska luften och du ser till att träffa vänner som du inte sett på länge. Kvällen kan bjuda på en hel del festligare inslag. Söndagen blir ganska enformig. De planer som du hade ställs in av någon anledning och du får tänka om när det gäller dagens aktiviteter.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en antydan till oro i ditt tecken just nu. Månen betonar dina känslor och förstärker ditt sjätte sinne så lyssna på din magkänsla. Under fredagen och lördagen ska du fundera noga över den information som en vän ger dig. Det är något som inte stämmer, pröva med att läsa mellan raderna. Under söndagen får du en riktig aha-upplevelse. Det blir början på något nytt. En rolig dag med betoning på fysisk aktivitet.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du stressar inte den här fredagen utan tar dagen lite som den kommer. Ditt humör är stabilt och det verkar som om du verkligen ser fram emot helgen. Lördagen blir förvånadsvärt lugn. Av någon anledning verkar de aktiviteter du planerat bli inställda. Det gör dig ingenting, tvärtom föredrar du att slappa. Under söndagen passar du på att träffa nya människor och knyta värdefulla kontakter. En givande, men allt för ansträngande dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Ditt horoskop varnar för att du slarvar med maten och det kan få konsekvenser. Var noga med vad du äter och se till att få i dig tillräckligt med näring. Det funkar inte att leva på en kexchoklad och ett äpple under en hel dag. Lördagen kan bli riktigt underhållande om du bara vågar släppa loss lite. Söndagen blir skön, har du möjlighet så tar du sovmorgon. Du anser att du förtjänar att sova ut ordentligt.

Annons