Måndag 2/4- torsdag 5/4 (skärtorsdag)

02 apr, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här veckan startar segt. Även om du har att göra så är du rätt så omotiverad under både måndagen och tisdagen. Under onsdagen börjar du inse hur mycket du har at göra och på hur kort tid det ska bli klart. Räkna med en stressig onsdag. På torsdagen slappnar du av och lyckas bli klar med det mesta som du vill få gjort, både när det gäller jobbet och privata förberedelser. Påsken överraskar dig lika mycket varje år och allt blir gjort i sista minuten.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intressant, nydanande och intensiv start på veckan. Oavsett om du är ledig eller jobbar så har du fullt upp under måndagen och tisdagen. För att lyckas behöver du vara organiserad och utrustad med tålamod. Under onsdagen kan det uppstå en schism inom familjen. Det verkar som ni tycker olika i en grundläggande fråga som har med den kommande helgen att göra. På torsdagen verkar den värsta osämjan ha blåst undan och du är på ett strålande humör.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar den här veckan som en förvändning att få begrava dig i arbete, i alla fall de första dagarna den här veckan. Egentligen handlar det mer om att du tycker jobbet är roligt än att du verkligen behöver arbeta så hårt. Under tisdagen kan du få en fråga som du har svårt att svara på. Det gäller din personliga åsikt, och den håller du helst för dig själv. Onsdagen blir kreativ och annorlunda. Är du ledig på torsdagen så tillbringar du den gärna utomhus.

Kräftan 21/6-22/7

Egentligen är du ingen traditionalist, men så här när storhelgerna närmar sig kan du inte låta bli att plocka fram en påskkärring och klä ett ris, oavsett om du är singel eller har familj. För dig blir den kommande helgen snarare en symbol för familjen än en religiös upplevelse. Det handlar först och främst om godis, god mat och att våren är här. Bra dagar för shopping är måndag och tisdag, på onsdagen och torsdagen är det bättre att umgås med vänner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har massor att göra på jobbet den här veckan, det kan bero på att det blir en kortare vecka en vanligt, men du har samma arbetsbörda som du brukar. Om du bara lägger upp en bra planering redan under måndagen så kommer allt att löpa på smidigt. Under tisdagen och onsdagen finns det en del frågetecken i ditt horoskop, det verkar ha med val som du kommer att göra. Torsdagen blir ovanligt lugn. Du har massor av positiv energi i ditt horoskop just nu.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig men intensiv vecka. Både måndagen och tisdagen bjuder på en hel del dråpligheter och glada skratt. Om du bara vågar bjuda till så kommer du att upptäcka att även personer som du har svårt för är ovanligt öppna och positiva just nu. Onsdagen handlar mest om att ta ansvar. Torsdagen bjuder på en hel del nyheter i form av möten. Om du inte är fördomsfull kan det här bli en av de roligaste dagarna på länge.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Just nu har du svårt att acceptera andra människor än din innersta krets. Det verkar som om Saturnus gör dig fördomsfull och svår att ha att göra med. Undvik situationer där du tvingas att umgås med många personer som du inte känner på en gång. Under tisdagen och onsdagen är du som mest känslig för kommentarer av alla slag. Försök att inte ta anmärkningar så personligt, utan som den objektiva kritik de är tänkt att vara.

Skorpionen 23/10-21-11

Du sysslar inte med demokrati just nu utan fördrar att bestämma allt helt själv. Det kan uppstå problem om du tvingas att jobba i grupp de närmaste dagarna. Du har svårt att lyssna på andra och kan inte förstå att alla inte inser att dina idéer är de bästa. Den här påverkan som tur var rätt så kort och går över under onsdagskvällen eller torsdagen. Torsdagen blir för övrigt en riktigt bra dag med många roliga aktiviteter.

Skytten 22/11-21/12

Annons

Du är rätt så sårbar just nu tack vare Månens position. Din känslighet är också din styrka, du är ovanligt empatisk och lätt att sätta dig in i andra människors problem. Måndagen och tisdagen ska du dra nytta av den här astrologiska påverkan. Under onsdagen bör du undvika allt som är fysiskt ansträngande, du drar lätt på dig skador då. Torsdagen handlar mest om att vara beslutsam och att våga gå emot strömmen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tycker att det mesta i ditt liv är roligt, även om det är lite väl mycket just nu. Du har många bollar i luften samtidigt och ibland blir det både för lite egentid och för lite sömn. Det här är ett exempel på en rätt stressig vecka där du har många olika åtaganden. Tänk på att du inte är mer än en människa. Under tisdagen så får du möjlighet att visa en vän vad du går för. Onsdagen och torsdagen kantas av förberedelser inför den kommande helgen.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Du är så positiv att din familj undrar om det verkligen är du. Inte ett uns av skepsis eller syrliga kommentarer utan bara leenden och massor av idéer. Det blir en fartfylld och rolig vecka med betoning på familj och vänner. Det kan hända att du ägnar någon av dagarna åt shopping, du tycker det är roligt att köpa presenter. Under torsdagen träffar du en person som imponerar mycket på dig med sin utstrålning och sin förmåga att få människor att lyssna.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på lagom roligt humör i början av veckan. Inget är riktigt bra, och inget är riktigt dåligt. Du är bara halvt om halvt missnöjd med det mesta i ditt liv just nu. Egentligen handlar det mest om en negativ påverkan som får dig att se det mesta i svart. Under onsdagen lättar den här influensen och du inser att livet är rätt härligt ändå. Torsdagen blir en stressig, men produktiv dag. Unna dig något som du längtat efter.

Annons