Fredag 6/3- söndag 8/3 Påskhelgen

06 apr, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Påsken blir en bra möjlighet för dig att varva ned. Du njuter av att äntligen kunna träffa nära och kära utan stress. Fredagen tycks till stor del ställa krav på din förmåga att vara exakt. Du får inte chansa så som du brukar göra utan du måste veta vad du gör. Lördagen blir en skön dag som innehåller mer mat än aktivitet. De här dagarna tenderar du att äta över lag för mycket och risken är att du blir för däst för att orka aktivera dig på kvällen. Under söndagen behöver en vän din hjälp.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen lördagen och söndagen handlar mest om familjen. Du umgås gärna kortare stunder med vänner och bekanta men fokus ligger på familjen. Under fredagen finns det risk för gräl. Av någon anledning har ni olika åsikter om dagens aktiviteter. Lördagen blir trevlig och kantas av skratt och värme. På kvällen är du tröttare än du vill medge så det blir inte en så sen lördag. Söndagen fokuserar till stor del på utomhusaktiviteter. Du mår bra av att få röra på dig.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

En intressant helg som bestå av möten och konflikter. Du har svårt att hantera din familj när det drar ihop sig till storhelger. Du föredrar att vara med dina vänner eller din partner framför släktkalas och påskmiddagar. På fredagen passar du på att mysa med någon som står dig nära. Lördagen handlar mer om familjen och mindre om dig. Du får anpassa dig till vad andra vill göra. Under söndagen får du en fråga som rör ditt boende. Det här kan öppna upp nya möjligheter för din del.

Kräftan 21/6-22/7

Den här påsken är det en vän eller släkting som är i fokus. Hon/han har gått igenom mycket den senaste tiden och du vill vara där och stötta honom/henne. Under lördagen möter du en ny bekantskap. Det blir lite stelt eftersom ni inte klickar direkt. Under söndagen förväntas du ta ställning i en diskussion. Tänk på att om du väljer sida kan du få äta upp det under lång tid framöver. Försök hålla dig neutral.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under långfredagen lägger du ned mycket energi på att ordna en överraskning för din vän eller en familjemedlem. Du vill visa honom7henne hur mycket du bryr dig. Din omtanke kommer att uppskattas. Under lördagen blir det en hel del spring, det är mycket som ska hinnas med denna påskafton, särskilt om du har barn. Kvällen ägnar du åt att vara social med dina vänner eller familj. På söndagen tar du tag i tråkiga uppgifter som ekonomi eller städning.

Jungfru 23/8-22/9

Du ställer för höga krav på din omgivning just nu. Slappna av och njut av att vara ledig. Allt måste inte vara perfekt. Ibland kan det vara överraskande roligt om saker går fel, då uppstår det situationer som du aldrig skulle få uppleva annars. Bra dagar att umgås med familjen är fredag och lördag, då är du som piggast. Under söndagen blir du något av enstöring. Du drar dig undan sällskap och föredrar att göra saker på egen hand.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Påsken blir mycket mat och godis för din del. Du känner dig rätt så rastlös och onyttig. Egentligen skulle du må bättre av att äta massor av frukt och gå en långpromenad. Lyssna på din kropp och strunta i att det som förväntas av dig. Fredagen handlar om att följa sitt hjärta. Lördagen blir lugn, gemytlig på gränsen till långtråkig. Söndagen har du möjlighet att ta itu med ett projekt om du skjutit upp under lång tid.

Skorpionen 23/10-21-11

Ditt horoskop varnar för konflikter mellan dig och en familjemedlem. Den här risken är som störst under lördagen, men det finns även en påverka som stör ditt horoskop under resten av helgen. Fredagen blir vad du gör den till. Du har alla förutsättningar att få en riktigt bra dag. Lördagen handlar om att samspela. Söndagen blir en trevlig och familjär dag med betoning på fysiska aktiviteter.

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du inne i en period då ditt humör skiftar mycket. Ena sekunden är du nöjd med livet och andra vill du bara sätta dig ned och gråta. Det är en påverkan från Månen som gör att ditt humör är så växlande. Även om den här påverkan för med sig en del negativa effekter så har den också positiva sidor förstärker din intuition och gör dig mer känslig för andra personer sinnestämning. Det här är värdefulla tillgångar som du kan använda under helgen sammankomster. På det hela taget blir det en lång och skön ledighet med betoning på mat och gemenskap.

Annons

Stenbocken 22/12- 19/1

Under fredagen satsar du på att vila dig så mycket som möjligt. Efter en ansträngande vecka så är du rätt så trött. Lördagen blir mer social, det ser ut som du umgås med många personer samtidigt. Det kan vara en släktmiddag, eller en fest med dina vänner. Kvällen kan bjuda på romantiska inslag. Söndagen handlar mest om att göra färdigt saker som du påbörjat. Du kommer att vara mer nöjd med dig själv om du avslutar dina projekt.

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen satsar du på fysiska aktiviteter. Det kan vara promenader, sport eller träning. Även utomhusaktiviteter som skidåkning eller fiske passar bra. Under lördagen har du mycket att göra. Det verkar som du njuter på middag eller fest. Den dagen tycks röra sig om god mat och socialt umgänge. Se upp så du inte blir indragen i en strid mellan två vänner. Söndagen blir den minst roliga dagen den här helgen. Då är det många måsten.

Fiskarna 19/2-20/3

Helgen bjuder både på god mat och trevligt sällskap. För dig är egentligen inte påsken så speciell, men just det här året finns det något eller någon som bidrar till att göra din helg lite mer minnesvärd. Det finns en massa värme och kärlek i ditt horoskop, så njuta av den uppmärksamhet som du får. På lördagen är du ovanligt rak. Du säger precis det du känner utan omskrivningar. På söndagen tar du ut svängarna lite extra.

Annons