Måndag 9/4- torsdag 12/4

09 apr, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndag blir lugn på gränsen till tråkig, du är rastlös, men din kropp är inte tillräckligt stark för att orka med några fysiska aktiviteter. Tisdagen blir nästan lika enformig som måndagen, men då är det jobbet som tråkar ut dig. Det verkar som du inte har energi nog att bli entusiastisk. En vän hör av sig med nyheter på onsdagen. Torsdagen blir den livligaste dagen den här veckan. Då håller du igång från morgon till kväll.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen verkar du vara på resande fot. Det kan bli rätt så enformigt så se till att hålla dig sysselsatt. Tisdagen blir stressig, efter helgen är det mycket som måste göras så det gäller att du är vaken. På onsdagen finns det risk för en konflikt mellan dig och en kollega eller vän. Ni har väldigt olika åsikter i en sakfråga så det bästa är om ni slutar försöka övertyga varandra om att ni har rätt. På torsdagen kan en komplimang lysa upp din dag. Du känner dig vacker.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det var länge sedan som du hade roligt en måndag som du har just nu. Är du ledig så tillbringar du gärna dagen utomhus. Jobbar du så fokuserar du på att göra dagen trevlig för dina kollegor. Torsdagen blir en rätt så stressig dag, det finns en risk att du försover dig eller blir sen på annat sätt. Under onsdagen och torsdagen bör du vara försiktig med all form av kontanta utlägg, risken är stor att du gör av med mer pengar än du har råd med.

Kräftan 21/6-22/7

Du är rätt så saklig när du argumenterar för sin sak och det kan vinna över en hel del människor på din sida. När du blir för känslosam och glömmer bort att hålla dig tillfakta skrämmer du snarare än lockar folk till dig. Under tisdagen får du möjlighet att debattera din åsikt i ett större sammanhang. Onsdagen handlar om att vara exakt, just nu tenderar du att slarva lite väl mycket. Torsdagen blir en bra dag att träffa vänner och ha kul.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en stressig måndag, särskilt om du är född tidigt i tacket. Ditt problem är att du har svårt att låta bli att göra saker som måste göras. Istället för att prioritera så vill du hinna allt. Under tisdagen får du oväntad hjälp och det gör dig glad. Onsdagen blir ganska intensiv, då har du en hel del privata projekt att ta itu med. Torsdagen passar bra att shoppa och träffa vänner. Venus gör dig social och du får alla att må bra.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen satsar du på att vara punktlig och göra det du ska. Du är på dåligt humör och det gör att du är ganska svårflirtad. Under tisdagen är humöret betydligt bättre. Månen är i en bra position och skänker både glädje och fantasi. Du har massor va roliga och originella idéer. Onsdagen och torsdagen blir stressig men innehållsrika. Du möter människor som berikar ditt liv de dagarna. Torsdagskvällen passar bra för romantiska möten.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Just nu tar du ut din ilska på din familj och det är inte så lämpligt. Försök att vara lite mindre aggressiv och tänk igenom dina svar innan du öppnar munnen. Tisdagen blir mer harmonisk. Då har de negativa aspekterna i ditt horoskop dämpats och du känner att klarar av att ta kritik. Under onsdagen ska inte avundsjuka få förstöra din dag. Torsdagen handlar om att vara samlad och om att våga fråga när du inte förstår.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen får du vara kreativ och det passar dig bra. Du njuter av att träffa människor och utbyta idéer. Under tisdagen kan du få problem med kommunikationen. Merkurius går in i en besvärlig position och det göra att du har svårt att få fram det du vill ha sagt. Onsdagen handlar mest om att ha tålamod. Torsdagen blir rolig, stressig och givande. Du får lära dig en hel del nya saker så se till att vara utvilad.

Skytten 22/11-21/12

Just nu brottas du med privata problem. Om du bara öppnade upp dig för någon som du litar på så skulle det kanske kännas lättare. När du håller allt inom dig så blir du bitter och sarkastisk. Under tisdagen får du möjlighet att visa lite mer av vad du känner. Onsdagen kan bli riktigt stressig. Torsdagen gynnar de Skyttar som funderar på att ägna sig åt fysiska aktiviteter. Mars gör dig stark och mer motiverad att agera än att fundera.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen vilar du mycket. Just nu har ditt liv ett behagligt tempo och du kan ta den här dagen lite som den kommer. På tisdagen måste du lösa problem, det kan vara ditt eget eller någon annans. Det blir en rolig utmaning. Under onsdagen bör du akta dig för skvaller. Torsdagen blir lagom aktiv. Du hinner med mycket både på ditt arbete och privat. Bästa dagen för aktiviteter efter arbetet eller på kvällen är onsdagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har det bra just nu. Din vardag bjuder på varierande miljöer och stimulerande sällskap. Under måndagen bör du undvika att komma i konflikt med en familjemedlem. Tisdagen blir lagom aktiv, särskilt för tidigt födda Vattumän. Under onsdagen får du möjlighet att kombinera fysisk aktivitet med lite lugnare sysslor. Torsdagen ägnar du gärna åt kultur på ett eller annat sätt. Det blir en lärorik och intressant dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får en påverkan från Mars som gör dig ovanligt energisk den här veckan. Ditt driv gäller främst ditt arbete men kan också färga av dig på ditt privatliv. Under måndagen och tisdagen se du till att få saker gjorda. Under onsdagen går du i närkamp för att försvara dina åsikter. Det kan leda till en konflikt. Torsdagen blir aktiv och ganska annorlunda. Då får du lära känna en helt ny sida av en kollega.

Annons