Fredag 13/4- söndag 15/4

13 apr, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir ganska tråkig, du har svårt att hitt på nya saker att göra, du faller lätt in i samma hjulspår. Under lördagen sakas du om ordentligt. Något sker i din närmaste omgivning som gör dig upprörd. Stjärnorna varnar för en personlig kris. Söndagen handlar mest om att smälta intryck och om att varva ned. Du behöver lugn och ro för att tänka. Unna dig en lång promenad som hjälper dig att rensa hjärnan.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen handlar om en hel del väntande så det gäller att du har tålamod. Saker som du inte kan påverka gör din dag rätt så enformig. Roa dig så gott du kan. Under lördagen är du helt slut. Du behöver verkligen få vila upp dig ordentligt. Om du har möjlighet ska du unna dig en riktig sovmorgon. På kvällen är det full fart igen. Söndagen tycks handla mest om familjen. Det blir en lugn och skön dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen kan komma att bjuda på överraskning. Pluto gör den här dagen både intressant och oberäknelig. Under lördagen vill du bara vara med dem som står dig närmast. Är du kär så är det kärleken som är i fokus. Det blir en varm och innerlig dag. På söndagen ägnar du gärna åt fysiska aktiviteter. Du tycker om att röra på dig, men det är sällan du får tid till det i veckorna. På söndagskvällen kan ett samtal väcka en hel del minnen.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att aktivera dig den här helgen. Just nu är du nästan alltid trött på kvällarna. Det kommer att bli bättre om ett par veckor men just nu är det bra om du lyssnar på din kropp och unnar dig ordentligt med sömn mellan varven. Lördagen blir aktiv och rolig. Du är gärna utomhus den här dagen. På söndagen tar du tag i olika måsten som har med hushållet att göra. Det kan vara allt från att betala räkningar till att städa. Ett samtal från en vän lyser upp den här dagen.

Lejonet 23/7-22/8

Du mår ganska bra just nu. Dina kollegor tycker om dig och du har roliga arbetsuppgifter på jobbet. Fredagen bjuder på en hel del olika intryck. Lördagen blir stillsammare, har du familj så är du troligtvis med dem. Som singel är det vännerna som gäller. Det kan bli en sen kväll med en hel del spontana möten. Under söndagen är du seg och har svårt att hitta på saker att göra. Helst slappar du framför tv, men en vän kan tvinga dig att delta i en aktivitet om du har otur.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Din energi och din vilja att prestera är på topp den här fredagen. Du får ett förslag som gör att du överväger ett karriärbyte. Det här kan vara tillfället som du väntat på. Under lördagen diskuterar du semester med familjen, ni tycks ha svårt att komma överrens. Det kan uppstå en del gräl under dagen. Kvällen bjuder på lugnare aktiviteter. Söndagen blir den livligaste dagen den här helgen, då har du fullt upp från att du vakna tills att du går och lägger dig.

Vågen 23/9-22/10

Du är ganska spontan just nu och det gör att du inte planerar så långt i förväg. Under den här fredagen är du rätt så oengagerad och det märks på det arbete som du presterar. På kvällen är det vänner och fest som gäller. Lördagen blir lugn, du njuter av att slippa arbeta så hårt. Det kan bli en del projekt som har med en hobby att göra. Det här är saker som du vill få klart men som halkat efter på grund av tidsbrist. Söndagen blir en variation av inne och utomhusaktiviteter.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att inte lägga dig i vad andra gör, just nu kommer en påverkan från Jungfrun att göra dig mer kontrollbenägen än annars. Om du inte får bestämma så blir du irriterad, Under lördagen kan en diskussion förstöra din dag. Du är fortfarande fixerad vid att få din vilja igenom så du har jättesvårt att kompromissa. Under söndagen avtar den här påverkan och du blir mer lik dig själv. Det blir en bra dag att avsluta veckan med.

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen kan du komma att få ett samtal som gör dig upprörd. Tänk på att det här egentligen inte handlar om dig personligen så försök att hålla dig lite mer objektiv. Under lördagen inser du något som har med arbetet att göra. Det här blir en aha-upplevelse och kan komma att förändra din framtid. Dagen går åt att fundera och diskutera den här insikten. På söndagen unnar du dig något extra, det kan vara en present till dig själv eller att göra som bara du vill göra.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu har du svårt att bestämma dig. Den här ambivalensen kommer från allt vatten som plötsligt påverkar ditt tecken. Du kommer att märka att det inte spelar någon roll om du måste fatta små eller stora beslut, båda delarna är lika jobbiga. Fredagen blir annars en livlig och intressant dag. Lördagen bjuder på en hel del värme och romantik för nyförälskade Stenbockar. Söndagen handlar om att våga ta för sig i sammanhang där du vanligtvis är blyg.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att inte blir irriterad på personer som står dig nära. Ditt behov av att vara ensam är större än någonsin, men på något sätt verkar det omöjligt för dig att få vara ifred den här helgen. Försök att fokusera på det positiva istället för att haka upp dig på negativa saker. Under fredagen och lördagen ska du satsa på att kommunicera. Genom att vara ärlig i dina känslor kan du undvika bråk. Söndagen handlar mest om att få ordning på vardagen och på hemmet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en hel del saker som du bör hinna med den här helgen. Det gäller att vara effektiv samtidigt som du inte får glömma bort att du måste vila upp dig så att du klarar av nästa arbetsvecka. Under fredagen får du en massa komplimanger och det gör dig glad. Lördagen handlar om att vara sig själv och att våga visa känslor. På söndagen verkar du fira en vän eller en släkting. Det blir en trevlig avslutning på veckan.

Annons