Måndag 16/4- torsdag 19/4

16 apr, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du njuter av att våren är här på riktigt. Det blir en bra inledning på veckan eftersom du känner dig utvilad efter helgen. Under tisdagen försöker du vara utomhus så mycket som möjligt. Onsdagen kan bli stressig, försök att behålla fokus på det som är viktigt. Torsdagen blir en social dag då du gärna umgås med vänner och med familjen. Kvällen kan bli ganska sen så risken är stor att du kommer få en tuff inledning på helgen.

Oxen 20/4-20/5

Du är tillbaka i verkligheten igen och det blir en riktig rivstart för dig. De till att vara utvilad och ha huvudet på skaft för du kommer att vingas att lösa problem i en rasande takt. Tisdagen blir något lugnare, då har du ordning och reda på jobbet. Under onsdagen finns det en person som irriterar dig genom att hela tiden märka ord. Det är bättre att ignorera honom än att låta honom se hur arg du blir. Torsdagen passar bra att träffa vänner. Då är du ovanligt social.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att acceptera att andra personer lägger sig i ditt arbete. Tänk på att dina kollegor faktiskt vill dig väl och inte är ute efter att sabotera för dig. Om du blir frustrerad ska du vara rak och säga vad du känner. Du kommer att märka att din kollega inte blir ledsen för att du inte vill han hans/hennes hjälp. Onsdagen och torsdagen blir roliga och annorlunda dagar. Då verkar tonvikten ligga på utbildning.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen ska du ta till vara på ett gott råd som du får. Om du följer din väns rekommendation så kommer du inte bara spara tid, det blir roligare också. Under tisdagen förväntas du titta på och lära dig nya rutiner. Onsdagen blir aktiv, då agerar du mer självständigt och det är både roligt och svårt. En kompis ställer gärna upp och hjälper dig att avsluta ett projekt som du dragit igång. Det blir en bra och utvecklande vecka.

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Under måndagen och tidsdagen är du på riktigt dåligt humör. Då vill du bara sitt inne och kura. På onsdagen så kommer Månen in i en positiv position och det hjälper upp humöret ordentligt. Du blir mycket mer glad och lätt att ha att göra med. Undvika att försätta dig i situationer där du måste argumentera för att få igenom din vilja. Just nu så har du svårt att få människor att se saker från din synvinkel.

Jungfru 23/8-22/9

Du satsar på att arbeta hårt i början av veckan så att du kan ta det lite lugnare under den senare delen. Din förmåga att tänka logiskt kommer till nytta, särskilt under måndagen och tisdagen då du blir den person som får styra upp arbetet. Du gillar att vara den som håller i trådarna, men du vill inte vara ansiktet utåt. Onsdagen kan bjuda på flera överraskningar. Under torsdagen förväntas du vara effektiv och vaken. Se till att du inte kommer i säng för sent på onsdagskvällen.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att anpassa dig till andra personer just nu. Jord gör dig envis och väldigt oflexibel. Det här är en ovanlig påverkan på ditt tecken, vanligtvis brukar du vara en idealisk person att samarbeta med, men nu sätter du dig på bakhasorna så fort du inte får som du vill. Onsdagen och torsdagen passar bra att vara utomhus och att träna. Du har som mest energi de här dagarna. På torsdagskvällen har du lovat en vän att hjälpa till.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu tar du få egna initiativ, du lever mer på andras kreativa idéer än på dina egna visioner. Under måndagen och tisdagen jobbar du mest på rutin. De här dagarna har du svårt att tänka utanför ramarna. Under onsdagen ger >månen dig lite mer fantasi och du lyckas prestera en del överraskande resultat som imponerar på en kollega. Torsdagen handlar mest om att vara ödmjuk och att våga erkänna sina misstag.

Skytten 22/11-21/12

Annons

Det blir en seg inledning på veckan. Du är trött och du orkar inte med att jobba just nu. Dina kollegor får stå ut med en hel del missnöje från din sida. Som tur är blir ditt humör bättre och bättre ju längre veckan går. Fram emot onsdagen är du ditt vanliga positiva jag igen. När det gäller att detaljplanera framtiden ska du vara försiktig. Det ligger en hel del förändringar i ditt horoskop den närmaste tiden. Ta dagen lite som den kommer istället.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en hel del saker som du vill få uträttade den här veckan men tyvärr så är du inte så mår du inte så bra och det hindrar dig från att vara effektiv. Ditt problem är att du inte lyssnar på din kropp. När du är trött och hängig så kör du ändå på. Du vägrar att acceptera att du är sjuk.  Försök att sänka tempot, särskilt under tisdagen och onsdagen. Gör det du hinner och inget mer. Sluta att ställa orimliga krav på dig själv.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen och tisdagen tar du dig samman för att komma igång med jobbet i ett högt tempo. Hur trött du än är så vet du att du kommer att bli ännu mer matt om du inte får allt nödvändigt avklarat innan onsdagen. För dig är en bra start på veckan grundläggande. Om du känner att du ligger bra till på onsdags eftermiddagen så kommer du att må bra resten av veckan. På tisdag ska du inte lyssna på skvaller.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen och tisdagen blir bra dagar där du får en hel del uträttat. Du är både effektiv och fantasirik, något som uppskattas så väl av dina vänner som av dina kollegor. Under onsdagen finns det risk att du hamnar i bråk. Plutos position gör att du har lätt för att bli arg. Försök att hålla din ilska inom dig. Under torsdagen väntar en nyhet som kan förändra en hel del i din vardag.

Annons