Fredagen 20/4- söndagen 22/4

20 apr, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en riktigt jobbig fredag. För lite sömn gör att du inte orkar fokusera dig och det i sin tur bidrar med en hel del övertid. Under lördagen är du piggare. En rejäl sovmorgon är den rätta medicinen för din del. Den här lördagen handlar om att umgås med vänner och bara ta det lugnt. Har du möjlighet så tillbringar du gärna ett par timmar utomhus. Under söndagen sätter du igång med ett projekt som halkat efter under en tid. Det blir en nyttig erfarenhet.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir harmonisk och produktiv. Du får en massa saker uträttade och din arbetsglädje är smittsam. Genom att visa vad du vill göra och komma på nya lösningar på gamla problem så bidrar du till en bra arbetsdag. På kvällen ska du bort. Det blir en gemytlig kväll med betoning på värme och vänskap. Kvällen kan bli senare än du tänkt dig. Under lördagen har du en hel del olika projekt på gång. Söndagen handlar om att våga sticka ut. Du behöver inte vara som alla andra.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vill mycket mer än du hinner med den här fredagen. Ditt största dilemma är att du är för noggrann. Du skulle kunna slarva ibland, men ditt dåliga samvete gör att du följer alla regler till punkt och pricka. Lördagen blir en trevlig dag där du umgås med personer som du inte känner så väl. Du kan slappna av eftersom ingen har några förväntningar på dig. Söndagen blir lite tråkig, något som du planerat att göra blir plötsligt inställt.

Kräftan 21/6-22/7

Du söker råd hos en kollega med mer erfarenhet än vad du har. Det blir ett lyckat samarbete och du känner att du äntligen får den hjälp och det stöd som du behöver. Under lördagen lyckas du övertyga en vän om att börja om från början med ett projekt som han/hon har kört fast med. Tillsammans kan ni lyckas där han/hon misslyckats. Söndagen verkarhandla om utrensning. Det kan vara av hemmet eller en mental rengörning. Resultatet blir över förväntan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du bör visa hänsyn under fredagen annars är risken stor att du retar upp människor som du ska hålla dig väl med. Just nu påverkas du starkt av Pluto som gör dig rätt så arrogant. Under fredagskvällen träffar du gärna vänner. Du känner dig social och på bra humör. Lördagen handlar mest om att ta det lugnt och vila. Du är trött efter en lång vecka och vill inte behöva göra något som är jobbigt. Söndagen blir mer aktiv. Mars ger dig energi och då passar det bra att träna.

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen blir lagom fartfylld. Du har en del intressanta projekt att arbeta med och det berikar din dag. Under kvällen är det fredagsmys med familjen som gäller. Lördagen blir ganska stressig. Ett uppdrag som du tagit på dig går inte som du planerat och dagen kan mycket väl sluta i katastrof om du inte agerar snabbt. Kvällen blir trevligare. Då har du möjlighet att träffa människor som du inte ser så ofta. Under söndagen passar det bra med en shoppingtur på stan.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen ska du inte vara rädd för att säga vad du tycker och tänker. Dina åsikter spelar roll och din ärlighet kommer att uppskattas. Under fredagskvällen kan du behöva få en knuff i rätt riktning. Det finns en person som du gärna vill ta kontakt med, men som du är en smula blyg inför. Lördagen handlar mest om att vila och ta det lugnt. Efter en stressig vecka är det bra om du varvar ned ordentligt. Under söndagen umgås du med släkt och vänner.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganska stressig inledning på helgen. Du behöver få en del saker gjorda, men det är inte säkert du får arbeta i fred. Det finns många som slåss om din uppmärksamhet just nu. Under lördagen och söndagen ska du passa på att träffa vänner och tillfredställa ditt sociala behov. Venus är i en behaglig position som gör dig både charmig och pratglad. På kvällen kan du förena nytta med nöje. Du träffar människor som kan påverka din framtid.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du styr mycket över ditt arbete just nu och det gör att du kan välja om du ska fokusera på rutinarbete eller om du ska vara lite mer kreativ. Under fredagen visar du upp ett brett register av kunnande som imponerar. Lördagen blir lugn inledningsvis. Du unnar dig att få sova ut. Kvällen har en betoning på sociala aktiviteter. Du umgås med dina vänner och med din familj. Söndagen blir en bra dag som passar till utomhusaktiviteter och sport.

Stenbocken 22/12-19/1

Tveka inte när du får ett erbjudande av något slag. Det här är en chans som inte kommer igen i första taget. Under fredagskvällen får du möjlighet att umgås med en person som du tycker om. Lördagen kan bli romantisk, särskilt för nyförälskade Stenbockar. Som singel träffar du gärna vänner och skvallrar lite. På kvällen ägnar du dig åt att festa. Det kan vara att du går ut, är bortbjuden på middag eller lagar något extra gott hemma. Under söndagen ska du undvika att äta rå fisk.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är nyfiken som person så därför reagerar du positivt på utbildning. Under fredagen får du lära dig en hel del intressanta saker. På kvällen är det familjemys som gäller. Under lördagen vill du gärna kombinera utomhusaktiviteter med socialt umgänge. Varför inte en långpromenad i skogen som avlutas med korvgrillning? Under söndagen är det en hel del måsten som du bör ta tag i. det mesta verkar handla om hemmet och om ekonomi.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tycker om att visa upp en positiv och drivande sida av dig själv på jobbet, men just nu saknar du ork att vara så duktig. Fredagen handlar mest om att överleva dagen och sjunka ned framför tv på kvällen. Under lördagen är du piggare och besöker gärna en vän som du inte sett på länge. Söndagen blir den klart skönaste och mest avslappnande dagen den här helgen. Då unnar du dig det där lilla extra som sätter guldkant på vardagen.

Annons